آخه آرش جان خودت و امید بهتر میدونید که این HALO با من چیکار کرده !!!
آخه آرش جان خودت و امید بهتر میدونید که این HALO با من چیکار کرده !!!
کدوم رو ميگی...آرش جون!نوشته شده توسط Arashi
همون يارو که ريش داره و عينکيه و قد بلنده....؟
اگه اينه که بابا من که مخشو زدم....باز فيفا ، فيفا ميکنه؟
ولی چش...رو چشم ميزارم...![]()
نه عزيز عباس رو ميگم :arrow: :arrow:
هرچند اصلا كل گيم نت ما تصور بدي درباره كنامي دارن من گفتم بيان كنامي بازي كنيد انده حاله همه خنديدن و گفتن همون كه گرافيكش مثله سوني ه :arrow: :arrow:
سلام به همه بوربچز باحال
آره آرش جان یادم اومد احسان عزیز بود که عشق halo داشت.
به به میبینم که ساب زیرو عزیز هم اومده کلی روحیه دادی دوباره تاپیک داره جون میگیره.
این والپیپر از من
THE PUNISHER
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم عشق پانيشر هستم 8) 8) 8)
امضا رو حال مي كني ؟؟؟؟
Where justice ends, Punishment begins
چه خوش تيپ شدي امشب :mrgreen: :mrgreen:
دمت گرم![]()
آرش جان يه سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن...کلی اسکرين شات PES4 هستش....![]()
اي ول ساب زيرو جون الان يه سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميزنم
مرسي و موفق باشيد![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:نوشته شده توسط Arashi
Prince Of Persia 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب زیرو . نگفته بودی که افکار رو هم میخونی . همین امروز میخواستم بگم یکی از POP WW والپیپر بذاره . مرسی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)