یک گیاه یا گیاه آپارتمانی.
میشه تو اندازه های مختلف پیدا کرد. تنوعش هم زیاده.(توی این سوله ها بهتر میتونید پیدا کنید تا گل فروشی ها)
اگر حواسش بهش باشه میتونه همیشگی هم باشه.
یک گیاه یا گیاه آپارتمانی.
میشه تو اندازه های مختلف پیدا کرد. تنوعش هم زیاده.(توی این سوله ها بهتر میتونید پیدا کنید تا گل فروشی ها)
اگر حواسش بهش باشه میتونه همیشگی هم باشه.
خب بهتره يكم شرايط رو بگيد مثلا بودجه و...(همونايي كه تو پست اول گفتم) تا بتونيم بهتر راهنماييتون كنيم
خب مسلما يكي از بهترين هدايا برا همسر طلاست كه البته الان خيلي گرونه شما اگه بودجه رو بگي بهتره ولي همون طلا خيلي خوبه
سلام دوستان
20 بهمن تولدم برادرمه.15 سالشه و خیلی به چیزهای علمی علاقه داره.مثلا همین چند روز پیش کتاب زندگی نامه دانشمندان ایرانی رو براش خریدم کلی حال کرد
عاشق ربات و این جور چیزها هم هست
میخواستم براش یه هدیه بگیرم که به درد علاقش بخوره.یه جور اسباب بازی یا بازی فکری
چی به نظرتون میرسه؟
سـلام حـمید جـان.
از نـظر مـن ایـن کـیت ربـات [ بـه 3 حـالت: ربـات - تـانک - عـقرب تبدیل مـیشه! ] مـیتونه واسـه بـرادرتون مـناسب بـاشه :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ الـبته خـودم نـداشتم ولـی تـعریفش رو شـنیدیم: دی ].
مـوفق باشــید!.
بودجه در حد 100 تومان/ولی بیشتر میخوام یه چیز متمایز باشه و جذاب اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
لیزر پوینتر چطوره؟ از اونایی که بردش 4 کیلومتر است خیلی جالبه خودم دارم.
دوستان یه هدیه خوب و با قیمت مناسب چی میشه گرفت برای ولنتاین ؟ واسه خانم البته
خودم هنوز نمیدونم چی بگیرم
مخلصیم .
کادو برای پدرم میخوام بگیرم که 25 اسفند تولدش هست و سنش هم 65 سال .
پارسال براش ماکسیما خریدم امسال هم میخوام یه کادو خوب و مناسب براش بگیرم .
راستش هیچی به ذهنم نمیرسه و اصلا ایده ای برای خرید ندارم . شرایطم ایناس :
یه چیز باارزش و ترجیحا گرونقیمت باشه ( لباس و عطر و ... نمیخوام )
بلیط حج و ... هم نمیوام بگیرم همه جا رفته
محدودیت قیمت ندارم ولی دلم نمیخواد برای چیزی که ارزش نداره پول بیخودی بدم هر چیزی توصیه میکنین ترجیحا ارزش پولی که بهش میدم رو داشته باشه .
منتظر نظرهاتون هستم
Last edited by Ezel; 06-03-2012 at 17:46. دليل: انتقال پست به تاپیک مربوطه
اگر پدرت به قیمت کادو اهمیت نمیده به نظر من همش فکر چیز گران قیمت نباش.چون خیلی شاید خوشحالش نکنه.یه مسافرت دسته جمعی یا شام خانوادگی توی یه رستوران سنتی یا یه چیز قدیمی مثل گرامافون .. یا کلا یه هدیه که جنبه معنویش بیشتر از مادیش باشه شاید بیشتر خوشحالش کنه
ولی اگر حتما قیمتش برات مهم هست به نظرم یه سر به عتیقه فروشی ها بزن .احتمالا چیزهای خوبی پیدا میکنی.
ممنون از شما دوست عزیز ولی هیچکدوم از اینا نه برای من نه برای پدرم جالب نیستن .
یه چیز دیگه توصیه کنین لطفا
خوب پدرتون از چه چیزهایی خوششون میاد ؟
دیگه به جز ماشین اینجوری که شما گفتین فقط خونه و باغ میمونه .
این فکر مسافرت دسته جمعی هم خوبه . مثلا اسپانیا یا ایتالیا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)