اول باید بگم که به شدت مخالف حرف چند تا از دوستانم که میگن انتخاب های vga در کل بهترین بودش! حالا چون مثلا به چند تا بازی بیشتر جایزه داده میشه بهترین سایت؟ توی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست قبلا یه سری ایرادهای بزرگ اونو گفتم و لازم به توضیح بیشتر نیست : دی
ign هم فعلا انتخاباش برای پلتفرم ها بد نبوده ولی یه سری ایراد هم داشت مثلا برای نمونه انتخاب TrackMania 2 برای بهترین ریسینگ پی سی با وجود Dirt 3 یا قرار دادن پرتال توی سبک ماجرایی یا همین طور انتخاب اسکایریم برای بهترین بازی پی سی که به نظرم پرتال حداقل توی پی سی بهتر بود و بهترین نسخه اسکایریم توی 360 بودش که برای گوتی هم بیشتر اون نسخه اونو در نظر می گیرن. یا یه چیزی که الان یادم افتاد در مورد بهترین بازی اکشن ps3 که می تونم بگم یکمی فاجعه بود! نامزد های اونو که نگاه می کردم به نظرم رسید ign می خواسته ضعیفترین در بین اون نامزد ها رو انتخاب کنه که حواسش نبوده اونو بهترین انتخاب کرده! : دی
حالا باید دید انتخاب های کلی ign چه طوره که اگه مثل همین انتخاب ها باشه در کل یکمی راضی کننده ست و امیدوارم مثل بعضی سال از جمله سال قبل فقط روی یه بازی خاص زوم نکنه!...
در مورد انتخاب های گیم اسپات باید بگم که عالی بود و در کل راضی کننده بود که من کلا این سایت رو از مدت ها قبل قبول دارم و حداقل می دونم کم اشتباه می کنه...
اما گیم اسپات هم اینجوری نیست که بدون اشتباه باشه. اونم یه سری ایراد ها داره. مثلا در مورد آنچارتد کلا خیلی کم لطفی کرده و ظاهرا منتقد های اون از این بازی به طور کامل راضی نشدن وگرنه حداقلش می تونست بهترین بازی ps3 باشه! اگه پرتال رو هم به جای اینکه برای بهترین بازی ps3 انتخاب کنن برای بهترین بازی پی سی انتخاب می کردن به مراتب خیلی بهتر بود! valve همیشه نشون داده که به پی سی وفاداره و بازی های اون اصلا به این صورت نیستن که به صورت پورت از کنسول باشن و یه سری مشکلات رو دیگه ندارن و در کل اگه توی پی سی کیفیت بازی های valve بالاتر نباشه دیگه پایینتر هم نیست...
در کل اگه از کم لطفی به یه سری بازی ها مثل آنچارتد و فورزا و ... بگذریم انتخاب های گیم اسپات کامل و کم نقص بودش...
+
به قول مراد فعلا پرچم پرتال 2 بالاست : دی
توی پیش بینی هام که چند صفحه قبلی بود در مورد جایزه هایی که پرتال 2 گرفته اکثرشو درست پیش بینی کردم مثل بهترین پایان و خاطره انگیز ترین لحظه و بهترین دیالوگ ها و ...
کلا به نظر من valve با پرتال 2 دوباره نشون داد که بازی هایی که این شرکت می سازه در بیشتر زمینه ها بیشترین نوآوری و خلاقیت رو در بین تمام بازی های اون سال داره که جایزه های خیلی زیادی که این بازی از سایت های مختلف گرفته دیگه اینو قشنگ تایید می کنه (فکر کنم در مجموع با اختلاف یکمی زیاد بیشترین جایزه ها رو در بین تمام بازی ها گرفته!)
+
به نظر من از یه سری از این جایزه ها میشه درس گرفت : دی
مثلا mw3 یا اساسین چرا از دو سایت معتبر مثل گیم اسپات و ign ( و خیلی سایت های دیگه) حتی کوچکترین جایزه ای رو نتونستن کسب کنن؟ این نشون میده که شرکت های سازنده این بازی ها باید کم کم به فکر نوآوری های بیشتر توی شماره بعدی اونا باشن وگرنه همین جوری پیش برن ممکنه این بازی ها وضع بدی پیدا کنن
من فکر می کنم مخصوصا در مورد cod توی کشور ما دیگه خیلی بزرگنمایی میشه. فکر کنم حتی با این وضع هم که توضیح دادم بازم از نظر سایت های ایرانی mw3 بیشترین جایزه ها رو باید بگیره و کاندید اصلی گوتی امساله!!! : دی
یا همین طور در مورد بازی هایی مثل پرتال 2 یا اسکایریم که جایزه های زیادی رو کسب کردن باید گیمر های ما بیشتر به اونا توجه کنن و ببینن این بازی ها چرا از نظر منتقد ها این قدر فوق العاده ارزیابی شدن که امیدوارم هر چی پیش میره فرهنگ اینجور بازی ها توی کشور ما بیشتر جا بیافته...