تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 198

نام تاپيک: بهترین بازی های 2011 از نگاه سایت ها و نشریات معتبر

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه چی میگی ادم نمیتونه ازش رد بشه...
    مگه چقدر با اون شخصی که اسم بردی بحث کردی که با من تشابهش دادی..

به همشون هم جواب دادم ولی چون دست پیش میگری پس نیوفتی من مجبورم با دو دست همه هندوانه هارو بگیرم میزنه یکیش میوفته شب یلدایی باید جواب پس بدم محکوم میکنی که چرا همشو نگرفتی خب عزیز دل یکی یکی دیگه
    خوشبختانه باهاش بحث نکردمولی بحث کردنشو دیدم........سوالیکه ازش می پرسن با یه سوال دیگه جواب میده یا میگه شما در جریان نیستی ...پرونده هایی هست که من فقط بهش دسترسی دارم و...... .

اقا حرف تو دهن ما نزار .....من کی همچین حرفی رو زدم من گفتم نداری حرف نزن اینو من کی گفتم بابا من اسنانی نیستم بخوام رخ ملت بکشم من میگم تجربه کردم و نظرم همراه با دیدگاه ها و تجربم اینه.. کی گفتم تو داری نداری ....... عجبا
    نداری نیست.مساله من تجربه کردم شما تجربه نکردی هست که طبق پستت :

"والا مراد تو از کرایسیس فقط نسخه کنسولیشو بازی کردی در حالی که نه انچارتد رو تجربه کردی نه نسخه پی سی کرایسیس رو و فقط معیارت حرف ها و امتیازات هستش"
    در مورد بحثمون هم گفتم نظر شخصی اشکالی نداره همونطور که مثلا گیم اسپات بانظر شخصیش گفته BAA بهترین X360 هست ...... .
    ولی وقتی شما یه ادعایی می کنی که مثلا این انتخاب گیم اسپات فلان و من میگم مال بقیه هم فلانه عوض قبول یا بحث در مورد این حرف میری میگی عوضش اون قسمتش فلان.......بعد که میرم اون قسمتو توضیح میدم ...به جای بحث رو اون قسمت میری میگی عوضش یه نکته دیگش فلان........ .در اخر هم که میگی ما تجربه نکردیم و شما تجربه کردی ولی خودت نمیتونی از لحاظ تکنیکی توضیحش بدی

به این میگن فرار رو به جلو یا گریختن از بحث...........اخر بحث هم که همیشه شما تجربه کردی و ما تجربه نکردیم (یعنی شما نمیدونی اصلا طرف مقابلت چی کار کرده با نکرده(همونطور که گفتی مولتی ها رو تجربه کردی)
    در کل تو این پستم فرار رو جلو شما مشهوده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

من مولتی چی بازی نکردم..؟ میتونم لیست کنم برات که اونم اینجا جاش نی تو هر جا بگی من بیام بگم چی هارو من مولتی بازی کردم و میکنم.....اقا بسه دیگه....
    ولی جای اینکه شما بیای بگی کارتت فلان و فلانها رو شما تجربه کردی و ما نکردیم اینجاس؟؟؟

+

در نهایت اشتباه از من بود که بحث رو شروع و انجامش دادم........بحثم ادامه نمیدم(پستامون رو هم خواستی پاک کن بره اگه شد)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 21:10.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وای مراد دارم دیوانه میشم

Best Action Game

• Batman: Arkham City
    • Dead Space 2
    • Infamous 2
    • Portal 2
    • Uncharted 3
    من وقتی کلمه تجربرو میکشم وسط...یعنی این که تو این انتخاب حق میدم به IGN چرا چون اکشن اینفموس بیشتر بود یا من احساس کردم چیزی که من دیدم اکشن بالای بود که تو اینفموس دیدم...حتی نمره ای هم که بهش داده 9 بوده و نشون میده عناوینی که نمره بالا گرفتن واقعا جای داره تو نامزدهاش...
    +
    والا اونا هم فرار نیست انگار من باید دوباره حرفامو تکرار کنم...که نیاز به تفسیر داره....حالا تو فکر میکنی فراره راحت باش من احترام می زارم...
    خوبه گفتم تجربه و این احتمال رو دادم مثلا دو ماه بعد یک سال بعد فردا تجربش میکنی با این تفکر بوده نه داشتن و نداشتن

+
    من مولتی چی بازی نکردم..؟ میتونم لیست کنم برات که اونم اینجا جاش نی تو هر جا بگی من بیام بگم چی هارو من مولتی بازی کردم و میکنم.....اقا بسه دیگه....

اقا فضارو عو ضکنم....

+
    الان IGN بیاد تو انتخاب های کلیش بزنه مثل گیم اسپات عمل کنه یعنی ضایع بازاری راه میوفته دی...

ولی خدا کنه این لااقل گوتی رو بده به انچارتد این اسکاریم از بس گوتی برده برا هفت پشت و جدش بسه دیگه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول باید بگم که به شدت مخالف حرف چند تا از دوستانم که میگن انتخاب های vga در کل بهترین بودش! حالا چون مثلا به چند تا بازی بیشتر جایزه داده میشه بهترین سایت؟ توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست قبلا یه سری ایرادهای بزرگ اونو گفتم و لازم به توضیح بیشتر نیست : دی
    ign هم فعلا انتخاباش برای پلتفرم ها بد نبوده ولی یه سری ایراد هم داشت مثلا برای نمونه انتخاب TrackMania 2 برای بهترین ریسینگ پی سی با وجود Dirt 3 یا قرار دادن پرتال توی سبک ماجرایی یا همین طور انتخاب اسکایریم برای بهترین بازی پی سی که به نظرم پرتال حداقل توی پی سی بهتر بود و بهترین نسخه اسکایریم توی 360 بودش که برای گوتی هم بیشتر اون نسخه اونو در نظر می گیرن. یا یه چیزی که الان یادم افتاد در مورد بهترین بازی اکشن ps3 که می تونم بگم یکمی فاجعه بود! نامزد های اونو که نگاه می کردم به نظرم رسید ign می خواسته ضعیفترین در بین اون نامزد ها رو انتخاب کنه که حواسش نبوده اونو بهترین انتخاب کرده! : دی
    حالا باید دید انتخاب های کلی ign چه طوره که اگه مثل همین انتخاب ها باشه در کل یکمی راضی کننده ست و امیدوارم مثل بعضی سال از جمله سال قبل فقط روی یه بازی خاص زوم نکنه!...
    در مورد انتخاب های گیم اسپات باید بگم که عالی بود و در کل راضی کننده بود که من کلا این سایت رو از مدت ها قبل قبول دارم و حداقل می دونم کم اشتباه می کنه...
    اما گیم اسپات هم اینجوری نیست که بدون اشتباه باشه. اونم یه سری ایراد ها داره. مثلا در مورد آنچارتد کلا خیلی کم لطفی کرده و ظاهرا منتقد های اون از این بازی به طور کامل راضی نشدن وگرنه حداقلش می تونست بهترین بازی ps3 باشه! اگه پرتال رو هم به جای اینکه برای بهترین بازی ps3 انتخاب کنن برای بهترین بازی پی سی انتخاب می کردن به مراتب خیلی بهتر بود! valve همیشه نشون داده که به پی سی وفاداره و بازی های اون اصلا به این صورت نیستن که به صورت پورت از کنسول باشن و یه سری مشکلات رو دیگه ندارن و در کل اگه توی پی سی کیفیت بازی های valve بالاتر نباشه دیگه پایینتر هم نیست...
    در کل اگه از کم لطفی به یه سری بازی ها مثل آنچارتد و فورزا و ... بگذریم انتخاب های گیم اسپات کامل و کم نقص بودش...
    +
    به قول مراد فعلا پرچم پرتال 2 بالاست : دی
    توی پیش بینی هام که چند صفحه قبلی بود در مورد جایزه هایی که پرتال 2 گرفته اکثرشو درست پیش بینی کردم مثل بهترین پایان و خاطره انگیز ترین لحظه و بهترین دیالوگ ها و ...
    کلا به نظر من valve با پرتال 2 دوباره نشون داد که بازی هایی که این شرکت می سازه در بیشتر زمینه ها بیشترین نوآوری و خلاقیت رو در بین تمام بازی های اون سال داره که جایزه های خیلی زیادی که این بازی از سایت های مختلف گرفته دیگه اینو قشنگ تایید می کنه (فکر کنم در مجموع با اختلاف یکمی زیاد بیشترین جایزه ها رو در بین تمام بازی ها گرفته!)
    +
    به نظر من از یه سری از این جایزه ها میشه درس گرفت : دی
    مثلا mw3 یا اساسین چرا از دو سایت معتبر مثل گیم اسپات و ign ( و خیلی سایت های دیگه) حتی کوچکترین جایزه ای رو نتونستن کسب کنن؟ این نشون میده که شرکت های سازنده این بازی ها باید کم کم به فکر نوآوری های بیشتر توی شماره بعدی اونا باشن وگرنه همین جوری پیش برن ممکنه این بازی ها وضع بدی پیدا کنن
    من فکر می کنم مخصوصا در مورد cod توی کشور ما دیگه خیلی بزرگنمایی میشه. فکر کنم حتی با این وضع هم که توضیح دادم بازم از نظر سایت های ایرانی mw3 بیشترین جایزه ها رو باید بگیره و کاندید اصلی گوتی امساله!!! : دی
    یا همین طور در مورد بازی هایی مثل پرتال 2 یا اسکایریم که جایزه های زیادی رو کسب کردن باید گیمر های ما بیشتر به اونا توجه کنن و ببینن این بازی ها چرا از نظر منتقد ها این قدر فوق العاده ارزیابی شدن که امیدوارم هر چی پیش میره فرهنگ اینجور بازی ها توی کشور ما بیشتر جا بیافته...
    Last edited by vahidgame; 20-12-2011 at 16:54.

4. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

میدونی وحید کلا گیم اسپات داره داد میزنه من متفاوتم خلاف اب حرکت میکنم منو ببینید....
    باز IGN نهایتش دو مورد اشتب داشت

من فکر می کنم مخصوصا در مورد cod توی کشور ما دیگه خیلی بزرگنمایی میشه. فکر کنم حتی با این وضع هم که توضیح دادم بازم از نظر سایت های ایرانی mw3 بیشترین جایزه ها رو باید بگیره و کاندید اصلی گوتی امساله!!! : دی
    بابا وحید این قدرها هم بزرگ نمایی نشده...MW3 فروشش که تو کل دنیا محسوب میشه و فروششو دیدیم...
    داخلی هم وقتی نظر به عموم بکشه همینه تو همون سایتها این منتقد ها هستن که نظر میدن نه ملت عموم ....پس فرقشون کاملا معلومه...

یا همین طور در مورد بازی هایی مثل پرتال 2 یا اسکایریم که جایزه های زیادی رو کسب کردن باید گیمر های ما بیشتر به اونا توجه کنن و ببینن این بازی ها چرا از نظر منتقد ها این قدر فوق العاده ارزیابی شدن که امیدوارم هر چی پیش میره فرهنگ اینجور بازی ها توی کشور ما بیشتر جا بیافته...
    اسکاریم که تو همین فروم خودمون هر کی میاد صاف میره تو تاپیکش معلومه که واقعا بها داده شده و حالا حالا میمونه تو صدر فروم ما..

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اول باید بگم که به شدت مخالف حرف چند تا از دوستانم که میگن انتخاب های vga در کل بهترین بودش! حالا چون مثلا به چند تا بازی بیشتر جایزه داده میشه بهترین سایت؟ توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست قبلا یه سری ایرادهای بزرگ اونو گفتم و لازم به توضیح بیشتر نیست : دی
    ign هم فعلا انتخاباش برای پلتفرم ها بد نبوده ولی یه سری ایراد هم داشت مثلا برای نمونه انتخاب TrackMania 2 برای بهترین ریسینگ پی سی با وجود Dirt 3 یا قرار دادن پرتال توی سبک ماجرایی یا همین طور انتخاب اسکایریم برای بهترین بازی پی سی که به نظرم پرتال حداقل توی پی سی بهتر بود و بهترین نسخه اسکایریم توی 360 بودش که برای گوتی هم بیشتر اون نسخه اونو در نظر می گیرن. یا یه چیزی که الان یادم افتاد در مورد بهترین بازی اکشن ps3 که می تونم بگم یکمی فاجعه بود! نامزد های اونو که نگاه می کردم به نظرم رسید ign می خواسته ضعیفترین در بین اون نامزد ها رو انتخاب کنه که حواسش نبوده اونو بهترین انتخاب کرده! : دی
    حالا باید دید انتخاب های کلی ign چه طوره که اگه مثل همین انتخاب ها باشه در کل یکمی راضی کننده ست و امیدوارم مثل بعضی سال از جمله سال قبل فقط روی یه بازی خاص زوم نکنه!...
    در مورد انتخاب های گیم اسپات باید بگم که عالی بود و در کل راضی کننده بود که من کلا این سایت رو از مدت ها قبل قبول دارم و حداقل می دونم کم اشتباه می کنه...
    اما گیم اسپات هم اینجوری نیست که بدون اشتباه باشه. اونم یه سری ایراد ها داره. مثلا در مورد آنچارتد کلا خیلی کم لطفی کرده و ظاهرا منتقد های اون از این بازی به طور کامل راضی نشدن وگرنه حداقلش می تونست بهترین بازی ps3 باشه! اگه پرتال رو هم به جای اینکه برای بهترین بازی ps3 انتخاب کنن برای بهترین بازی پی سی انتخاب می کردن به مراتب خیلی بهتر بود! valve همیشه نشون داده که به پی سی وفاداره و بازی های اون اصلا به این صورت نیستن که به صورت پورت از کنسول باشن و یه سری مشکلات رو دیگه ندارن و در کل اگه توی پی سی کیفیت بازی های valve بالاتر نباشه دیگه پایینتر هم نیست...
    در کل اگه از کم لطفی به یه سری بازی ها مثل آنچارتد و فورزا و ... بگذریم انتخاب های گیم اسپات کامل و کم نقص بودش...
    +
    به قول مراد فعلا پرچم پرتال 2 بالاست : دی
    توی پیش بینی هام که چند صفحه قبلی بود در مورد جایزه هایی که پرتال 2 گرفته اکثرشو درست پیش بینی کردم مثل بهترین پایان و خاطره انگیز ترین لحظه و بهترین دیالوگ ها و ...
    کلا به نظر من valve با پرتال 2 دوباره نشون داد که بازی هایی که این شرکت می سازه در بیشتر زمینه ها بیشترین نوآوری و خلاقیت رو در بین تمام بازی های اون سال داره که جایزه های خیلی زیادی که این بازی از سایت های مختلف گرفته دیگه اینو قشنگ تایید می کنه (فکر کنم در مجموع با اختلاف یکمی زیاد بیشترین جایزه ها رو در بین تمام بازی ها گرفته!)
    +
    به نظر من از یه سری از این جایزه ها میشه درس گرفت : دی
    مثلا mw3 یا اساسین چرا از دو سایت معتبر مثل گیم اسپات و ign ( و خیلی سایت های دیگه) حتی کوچکترین جایزه ای رو نتونستن کسب کنن؟ این نشون میده که شرکت های سازنده این بازی ها باید کم کم به فکر نوآوری های بیشتر توی شماره بعدی اونا باشن وگرنه همین جوری پیش برن ممکنه این بازی ها وضع بدی پیدا کنن
    با حرفت در مورد Vga موافقم ولی بهترین ریسینگ که گفتی مشکل دارم مگه Dirt 3 مختص PC هستش؟
    در مورد پرتال هم بگم واقعا گل کاشت ( مگه میشه Valve شاهکار بیرون نده؟ )
    من گیم اسپات رو خیلی قبول دارم ولی همینجور که خودت گفتی و دوستان اشاره کردن یه نقص های کوچیکی داشت
    +
    این MW 3 رو اصلا نامزد نکردن خیلی خوشحال شدم چون واسه یه بار هم شده داستان های پشت پرده Shooter ها تکرار نشده
    در مورد پرتال و اسکاریم ( بهرحال یکم فرهنگ rpg های اکشن و حماسی جا افتاده ) هم بگم دقیقا مثل Halo , Diablo و .... که تو کشورمون اکثرا ااونا رو بازی حساب نمیکنن و فقط مغزشون تا COD رو پشتیبانی میکنه ولی در حقیقت این بازی ها از همه نظر کامل و کم نقص تر از هم سبک های خودشون هستن
    Last edited by arashpr9; 20-12-2011 at 19:49.

8. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در راستای اینکه portal2 بسیار موفق بوده وخیلی جایزه برده گفتم یه عکس مرتبط باهاش بذارم تا دوستان لذت ببرن:

کمپانی valve به کسایی که این بازی رو در ایام کریسمس میخرن بازی رو در این پک و بسته بندی جالب میده:

.
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 20:20.

10. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

در راستای اینکه portal2 بسیار موفق بوده وخیلی جایزه برده گفتم یه عکس مرتبط باهاش بذارم تا دوستان لذت ببرن:

کمپانی valve به کسایی که این بازی رو در ایام کریسمس میخرن بازی رو در این پک و بسته بندی جالب میده:

.
    عکس جالبیه ولی اگه دقت کنی کلا قانون پرتال رو برده زیر سوال
    باید حالت آینه ای داشته باشه ولی کاور هر دو طرف فرق داره با هم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونی وحید کلا گیم اسپات داره داد میزنه من متفاوتم خلاف اب حرکت میکنم منو ببینید....
    باز IGN نهایتش دو مورد اشتب داشت
    نه دیگه
    بالاخره هر سایتی یه سری منتقد ها با نظرهای مختلف داره
    هر سایتی بالاخره بعضی جاها اشتباه می کنه مثلا گیم اسپات امسال نسبت به زلدا و آنچارتد یکمی عجیب رفتار کرد!
    بابا وحید این قدرها هم بزرگ نمایی نشده...MW3 فروشش که تو کل دنیا محسوب میشه و فروششو دیدیم...
    داخلی هم وقتی نظر به عموم بکشه همینه تو همون سایتها این منتقد ها هستن که نظر میدن نه ملت عموم ....پس فرقشون کاملا معلومه...
    در مورد فروش که نمی تونه دلیل مناسبی باشه مثلا همین فیلم The Twilight Saga که امسال هم یه شماره دیگه از اون فیلم اومده و فروش خیلی بالا و با اختلاف زیاد نسبت به خیلی فیلم ها داشته اصلا می تونه جزو بهترین فیلم های سال باشه؟! امتیاز این فیلم توی imdb و metacritic حتی به 5 هم نمی رسه!
    حالا برای cod که دیگه اینقدر هم پایین نیست ولی حرف من اینه که فروش بالا صرفا دلیل بر کیفیت خیلی بالا نیست و پر فروش ترین بازی سال شاید حتی جزو 10 بازی برتر سال هم نباشه...
    اگه جایزه ای به نام سینمایی ترین بازی سال وجود داشت در اون صورت cod باید نامزد میشد

اسکاریم که تو همین فروم خودمون هر کی میاد صاف میره تو تاپیکش معلومه که واقعا بها داده شده و حالا حالا میمونه تو صدر فروم ما..
    آره باز خوبه خود این بازی خیلی کمک کرد که خیلی ها به این سبک علاقه پیدا کنن

شما باید یکمی بیشتر دقت کنی
    نصف کاور رفت تو یه پرتال و نصف دیگه از اون یکی پرتال دراومده بیرون و قانون پرتال توی اون رعایت شده و بایدم اینجوری نشون می دادن تا قضیه مشخص باشه

با حرفت در مورد Vga موافقم ولی بهترین ریسینگ که گفتی مشکل دارم مگه Dirt 3 مختص PC هستش؟
    منظورم این بود که برای جایزه بهترین ریسینگ پی سی باید Dirt 3 رو انتخاب می کردن و بازی دیگه ای در سطح اون نبود...

+

جالبه برای گوتی گیم اسپات که اسکایریم انتخاب شده کاور نسخه پی سی اون زده شده که این نمی تونه بی معنی باشه!
    من خودم فکر می کردم کاور نسخه 360 زده بشه
    Last edited by vahidgame; 20-12-2011 at 21:54.

13. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا مجید شما هم با این پرتال خصومتی داره ها !!!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ب نظر من انتخابای گیم اسپات و IGN خوب بودن ....VGA هم متوسط بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •