کجا زده A7 ؟؟؟
اگه منظورت همون ARM V7 ــه که Arm v7 کلا با A9 و A7 و اینا کاری نداره... نمیدونم قضیش چیه اما هسته رو نشون نمیده... یعنی قضیه فرق میکنه... مطمئنم همون A9 ــه...
رئوف MSM که کوالکامه ، این آرم ــه...
کجا زده A7 ؟؟؟
اگه منظورت همون ARM V7 ــه که Arm v7 کلا با A9 و A7 و اینا کاری نداره... نمیدونم قضیش چیه اما هسته رو نشون نمیده... یعنی قضیه فرق میکنه... مطمئنم همون A9 ــه...
رئوف MSM که کوالکامه ، این آرم ــه...
میدونم تقصیر من چیه تو متن نوشته
آره arm v7 فرقی نداره واسه a8 و a9 هم تو کوادرانت همینو میزنه
Last edited by PersiAndroid; 07-01-2012 at 11:53.
بچه ها احساس میکنم این کوالکومه!
با MSM کوالکوم لانچ میشه
باو ARM اینقدر امتیاز مزخرف میگیره!؟اونم دوال 1.5؟ حتی اگر A9هم باشه!
منم فکر کنم به قول رضا مشکل از این نرم افزار کوادرانته
هنوز تعداد هسته رو نمیشناسه...
با این چیپ احتمالا همون کوالکام باشه
به سونی هم نمیاد آرم بذاره
بعد این همه وقت دو هسته ای داده اونم با این سخت افزار...
به قول رضا مثه جریان سنسیشن میشه![]()
بدتر از سنسیشه چون صفحش HD پدر جی پی یو در میاد
آخه با عقل جور در میاد Adreno 220 با ARM?: ))
همون کتلتشن خودمونه
بدبختی قیافه هم نداره مثل آرک:( یک استفاهم انکاری رخ داده یعنی آرک خوشگله!:|:|:|)
Last edited by h!tman; 07-01-2012 at 18:06.
کلا مشکل از کوادرانتچون سونی کلا کوالکام استفاده می کنه وقتی که با کوادرنت میگیری می نوسه کوالکام
کوالکام هم در اصل همون ارم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید اگه اشتباه نکنم
کلا این عکسه یه جوری گیج میزنه
حالا چرا os name را زده Linux ?
اندرويد بيسش همون لينكسه ديگه
Android is a Linux based operating system for mobile devices such as smartphones and tablet computers
گلکسی نکسس هم آرمه و OMAP ، امتیازش همینه ، به خاطر رزولوشنه...
چه طور نه این و نه آرک قیافه ندارن؟؟؟ پس S2 و نوت قیافه دارن؟؟؟ جالبه آرک از نظر 99% افراد جز زیباترین گوشی هاست و این هم خیلیا از دیزاینش خوششون میاد... آرک از نظر من زیبا ترین اسمارت فون ــه...
آقا من امروز با این لینکی که دوستمون داد کشف کردم که در جهل به سر میبردم : ))
ARM کلا قضیش با Cortex فرق داره و من نمیدونستم... همه ی این سی پی یو ها هسته ARM هستن ، حالا واسه اسنپدرگون هسته ی اسکورپین استفاده میشه و بقیه هم هسته کورتکس استفاده میکنن...
از اونجایی هم که جی پی یو Adreno هست و بهش توجه نکرده بودم 100% همون ام اس ام ــه...
خلاصه که هر چی از این اشتباها پیش اومده تقصیره اطلاعات ناقص منه ، سعیدو ور دارین بیاین یه دور سیر منو بزنین : ))
اصولا من با خشونت مخالفم با گفتمان حلش میکنیمسعیدو ور دارین بیاین یه دور سیر منو بزنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)