تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 141

نام تاپيک: پرینتر Epson P50

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز مهم نیست که تو کامپیوتر چی نشون بده.
    فقط وقتی ارور داد، یه بار قطره رو بزنید و کارتریج که خالی نشون میده رو بردارد و بذارید تا ارور رفع یشه.
    البته خیلی کم پیش میاد که وسط پرینت ناقص کنه کار رو و خطابده.
    اگر سطح برخی جوهر ها خیلی پایین اومده بود،قبل از چاپ یک عکس بزرگ، یک بار قطره رو بزنید و کارتریج رو دربیارد، دوباره که قطره رو بزنید، اگر سطح جوهر پایین باشه، ارور میده و دوباره همون کار رو بکنید. اینطوری دیگه وسط کار ارور نمیده.
    من راهی بلد نیستم که بشه قبل از تموم شدن جوهر ها (توی نرم افزار) سطح جوهر رو ریست کرد.
    از چه جوهر استفاده می کنید؟
    من از جوهر wox استفاده میکنم. اکثرا رو کاغذ عکس دارم پیرینت میگیرم. همیشه وسط کار جوهر نرم افزاری که خالی نشون میده فورا کاغذو میده بیرون و نصفه رها میکنه. که با این گرونی کاغذ عکس واقعا زده حاله
    هر باری که کارتریج در میارم جا میزنم سطزح رنگ عوض نمیشه. فقط فقط وقتی ارور بده خالیه بعدش با اینکار پر نشون میده.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من از جوهر wox استفاده میکنم. اکثرا رو کاغذ عکس دارم پیرینت میگیرم. همیشه وسط کار جوهر نرم افزاری که خالی نشون میده فورا کاغذو میده بیرون و نصفه رها میکنه. که با این گرونی کاغذ عکس واقعا زده حاله
    هر باری که کارتریج در میارم جا میزنم سطزح رنگ عوض نمیشه. فقط فقط وقتی ارور بده خالیه بعدش با اینکار پر نشون میده.
    همینطوری هست که می فرمایید.
    من راه حلی برای این موضع ندارم جز اینکه وقتی سطح جوهر کم نشون میده، قبل چاپ اون کاری که گفتم می کنم تا خودش ارور بده و پر کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    از مخزن استفاده می کنم
    ولی زیاد وارد نیستم الانم دو تاچراغش هی روشن خاموش می شه میشه راهنمایی کنین چی کار کنم

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام من یک پرینتر p50 دارم البته با تانک حدوداً یک سال دو یا سه ماه می شه که دارم باهش کار می کنم از جوهر inktekهم استفاده می کنم یک مرتبه هم ریست کردم کونتور پرینتشرو تا چند روز پیش هم به خوبی کار می کرد ولی یه چند روزی میشه که زمانی که می خواهم پرینت بگیرم در هنگام پرینت هد قطع و وصل میکنه و خیلی طول میشکه تا یه پرینت بزنه .من زمانی که نازل چک می زنم مشکلی نداره البته غلطک ها ی پرینتر ظاهرشون کثیف نشون میده از گزینه print head Aligment هم استفاده کردم و در اونجا سرعت چاپ مشکلی نداشته ولی در هنگام پرینت با dpiبالا با این مشکل مواجه می شم . آیا راهی هست که بشه خودم مشکلش رو حل کنم . مرسی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قیمت یه پرینر خوبو می خواستم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به اساتید محترم . فکر کنم تونستم مشکل خودم رو حل کنم .( کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من) به هر ترتیب مشکل از کابل بود با تعویض آن مشگل ظاهراً حل شد. ولی یه سوال دیگه دارم . یه بند خدای که در زمینه عکاسی تجربه داشت می گفت بهتر بعد از اتمام کار با پرینتر چند بار هد کلین بزنید تا هیچ رنگی در هد باقی نمونه . به نظر شما این کار اصولی هست یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام من یک پرینتر اپسون پی 50 دارم جوهر سابلیمیشن استفاده میکنم وقتی پرینت می گیرم یه ترام آبی تو بعضی جاها میندازه چیکار کنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به اساتید .انگار هیچ کس به این تاپیک سر نمیزنه. پیشنهاد می کنم یکم به اینجا رونق بدهید فکر می کنم دوستانه زیادی باشند که از این پرینتراستفاده می کنند که شاید از اطلاعاتی که در این جا ردو بدل میشه بتونند مشکلاتشون رو خودشون بر طرف کنند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام من یه مشکلی با پرینترم دارم میشه کمکم کنید
    پرینترم hpمدلشhp officejet 5610 all-in-oneهستش اما متاسفانه پرینت نمیگیره و هی ارور میده ومیگه:cartridge error
    refer to device documentaion to trouble shootاما موندم چیکار کنم!
    یه پیغام دیگه هم میده میگه پرینتر و کامم پیدا نکرده یا متصل نیست در صورتی که تمام اتصالاتش درسته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. من قبلا HP Officejet 5610 داشتم که واقعا سرطان بود. برای شارژ کارتریجش از جوهر‌های WWM استفاده می‌کردم. یک مثالش این لینکه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان چند ماهی می‌شه که P50 دارم و تانکش Mir-Aus هستش و واقعا از کیفیتش راضی‌ام. رنگ قرمز و زردم تموم شده و دقیقا از زمان HP 5610 جوهرهای قرمز و زرد به اندازه‌ی زیاد برام باقی مونده. سوالم اینه که آیا می‌تونم همین جوهرها رو داخل تانکی که جوهر قبلیش Mir-Aus بوده بریزم؟
    تو بازار که فروشنده‌ها ۲ دسته‌ان: ۱- اعتقاد دارن اگر از یک مارک جوهر استفاده کردی، تا آخر باید از همون استفاده کنی ۲- اعتقاد دارن اینا حرف‌های شرکت‌ها برای فروش بیشتر محصولاتشونه و هر جوهری بریزی عین آدم کار می‌کنه و ما مارک متفاوت ریختیم هیچیش نشد و سالم کار می‌کنه.

حالا به نظر شما واسه این P50 این‌همه جوهری که از قبل مونده رو استفاده کنم یا کلی پول بدم جوهر Mir-Aus بخرم؟ واقعا؛ انصافا؛ وجدانا؛ این جوهرها فرقی با هم می‌کنن اصلا؟ یا همش حرفه؟

در ضمن روی جوهرهای WWM من نوشته مخصوص HP. آیا این هم فقط واسه جو دادن به قضیه نیست؟ جوهر جوهره دیگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •