آقا حامد حالا اگه من 23700 رو بگیرم به قیمت 260 تومان خوبه؟ . این مونیتور توی نمایش خوب عملکردی داره؟ نظرتون چیه؟
آقا حامد حالا اگه من 23700 رو بگیرم به قیمت 260 تومان خوبه؟ . این مونیتور توی نمایش خوب عملکردی داره؟ نظرتون چیه؟
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:
مدل E2281VR LG خیلی ظریفه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی یا میخوای هزینه خریدت رو کم کنی مانیتورLG W2261VP رو بگیر. مانیتوریه که ResponseTime اش 2ms است و میتونی تصاویر سریع رو بدون تاری دید در بهترین کیفیت ببینی و جون میخوای توی صفحات وب بگردی و خواندن برات مهمه این مانیتور برات خوبه چون LCD هست و نورش چشمت رو اذیت نمیکنه و قیمتش هم 270 هست.
بازم اگه سوالی داشتی بپرس اگه بدونم کمکت میکنم .
Last edited by samira_googleOne; 26-12-2011 at 10:43.
بهترین مانیتور، که کمترین فشار را به چشم شخصی بیاره که وقت زیادی را به جستجو در وب می گذرونه، بدون محدودیت قیمت، چه مانیتوری است؟
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:
مدل E2281VR LG خیلی شیکه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:
Last edited by samira_googleOne; 01-01-2012 at 11:49.
قیمت بسیار خوبی هست.
بله.من خودم از این مانیتور استفاده کردم. کیفیت بسیار خوبی داره.
برای وبگردی باید مونیتوری انتخاب کمنی که اندازه نستا بزرگی داشته باشه. بین 22تا24اینچ!!!!
دلیل این امر هم جلوگیری از بروز ارتروز گردن و مفاصل فوقانی هست. چون بدلیل بزرگی اندازه نیازی به خم شدن به
و مطالعه نیست و در حالیکه کاملا صاف به صندلی تکیه دادین و گردن صاف هست میتونید به وبگردی بپردازین.
برای اذیت نشدن چشم هم روشنایی مونیتور و کنتراست اون رو در کمترین حالت قرار بدین.
ASUS - 22" - ML229H - LED..362.000
ASUS - 23" - ML239H - LED...409.000
ASUS - 24" - ML248H - LED..440.000
SAMSUNG - 24" - 24A360 - LED...380.000
SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus - LED...420.000
SAMSUNG - 22" - BX2285 Plus - LED...320.000
برای کارت:
msi r6870 hawk review...262.000
با قابلیت آور بالا:
مدل پاور رو حتما ذکر کنید؟؟؟
سلام
آقا حامد من این مونیتور رو خریدم. اما وقتی آوردم خونه باز کردم دیدم تو بخش پایه یه مقداری لق میزنه. که سریع با سامسرویس تماس گرفتم اونها اومدن دیدن گفتند که اصلا نباید اینطوری باشه و مونیتور رو برد که یکی دیگه بیاره.
حالا خواستم بدونم برای شما هم پایش لق میزنه؟ از اونجایی که به خود مونیتور وصل میشه لقی داره؟ یا خیلی محکم وصله و اصلا مونیتور لق نمیزنه؟
راستی من قبلا از مونیتور CRT سامسونگ 17 اینچ استفاده میکردم . الان که توی 32 اینچ نگاه میکردم تکستها و مخصوصا در همین انجمن ها نوشته ها کوچکتر و ریزتر دیده میشه البته در حالت رزولیشن استاندارد 1920*1080 که بهترین تصویر رو میده. حالا میخوام ببینم چه اینچ از مونیتور بجز 23 این نوشته ها اینقدر ریز نیست؟ 22 یا 19 ؟
ممنونم
Last edited by hamed-pc; 02-01-2012 at 17:36.
چرا این مدل ها تو سام سرویس نیست...از چه فروشگاهی بگیرم اینو BX2485 Plus
من الان سرچ کردم قیمتش 390 بود
سلام.مبارکه.
نباید لقی داشته باشه.بهتر که عوض شد.
شما میتونی صفحه مرورگر رو بازتر و زوم اون رو بیشتر کنی. چون مونیتور به صورت واید هست میتونی بدون گرید
کردن صفحه به راحتی با درشت نمایی خوب وبگردی کنی.
معمولا توی مانیتورهای واید کمی فونت ریزتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)