تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 32 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 320

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آقا حامد حالا اگه من 23700 رو بگیرم به قیمت 260 تومان خوبه؟ . این مونیتور توی نمایش خوب عملکردی داره؟ نظرتون چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:
    مدل E2281VR LG خیلی ظریفه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.

برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی یا میخوای هزینه خریدت رو کم کنی مانیتورLG W2261VP رو بگیر. مانیتوریه که ResponseTime اش 2ms است و میتونی تصاویر سریع رو بدون تاری دید در بهترین کیفیت ببینی و جون میخوای توی صفحات وب بگردی و خواندن برات مهمه این مانیتور برات خوبه چون LCD هست و نورش چشمت رو اذیت نمیکنه و قیمتش هم 270 هست.

بازم اگه سوالی داشتی بپرس اگه بدونم کمکت میکنم .
    Last edited by samira_googleOne; 26-12-2011 at 10:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بهترین مانیتور، که کمترین فشار را به چشم شخصی بیاره که وقت زیادی را به جستجو در وب می گذرونه، بدون محدودیت قیمت، چه مانیتوری است؟

4. این کاربر از simorgh14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم حامد عزیز از کمکت
    بگذار چند تا نکته رو بگم بلکه بهتر لطف کردی راهنمایی کردی
    من می خوام مانیتور رو به لپتاپم که گرافیک 9800 gt جیفورس داره وصل کنم به نظر به مشکل نخورم؟
    مانیتور قبلیم که الانم دارم samsong p22700 هست

اما کاربری بنده:
    وبگردی به مقدار زیاد، گیم کمی، فیلم هر چقدر فکر کنید، وبگردی بازم اضافه می کنیم، نوشتن و خواندن به حد فوران
    کشتی با مانیتور برای خر کاری به حد ظرفیت مانیتور

حالا داداش گلم شما یک انتخابی کنید ما بریم بخریم دی: اخرشم جون شما رو دعا کنیم
    دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:

مدل E2281VR LG خیلی شیکه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.
    برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:

Last edited by samira_googleOne; 01-01-2012 at 11:49.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا حامد حالا اگه من 23700 رو بگیرم به قیمت 260 تومان خوبه؟ . این مونیتور توی نمایش خوب عملکردی داره؟ نظرتون چیه؟
    قیمت بسیار خوبی هست.
    بله.من خودم از این مانیتور استفاده کردم. کیفیت بسیار خوبی داره.

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بهترین مانیتور، که کمترین فشار را به چشم شخصی بیاره که وقت زیادی را به جستجو در وب می گذرونه، بدون محدودیت قیمت، چه مانیتوری است؟
    برای وبگردی باید مونیتوری انتخاب کمنی که اندازه نستا بزرگی داشته باشه. بین 22تا24اینچ!!!!
    دلیل این امر هم جلوگیری از بروز ارتروز گردن و مفاصل فوقانی هست. چون بدلیل بزرگی اندازه نیازی به خم شدن به
    و مطالعه نیست و در حالیکه کاملا صاف به صندلی تکیه دادین و گردن صاف هست میتونید به وبگردی بپردازین.
    برای اذیت نشدن چشم هم روشنایی مونیتور و کنتراست اون رو در کمترین حالت قرار بدین.
    ASUS - 22" - ML229H - LED..362.000
    ASUS - 23" - ML239H - LED...409.000
    ASUS - 24" - ML248H - LED..440.000
    SAMSUNG - 24" - 24A360 - LED...380.000
    SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus - LED...420.000
    SAMSUNG - 22" - BX2285 Plus - LED...320.000

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مرسی.بله متوسط هست ولی هم من بودجم کمه هم اینکه این کارت تا حدودی جوابگو هست.پاور هم که باید 500 وات به بالا باشه.شما با بودجه 250 تومن کاتی مد نظرت هست که از این بهتر باشه ؟
    برای کارت:
    msi r6870 hawk review...262.000

با قابلیت آور بالا:

مدل پاور رو حتما ذکر کنید؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قیمت بسیار خوبی هست.
    بله.من خودم از این مانیتور استفاده کردم. کیفیت بسیار خوبی داره.
    سلام
    آقا حامد من این مونیتور رو خریدم. اما وقتی آوردم خونه باز کردم دیدم تو بخش پایه یه مقداری لق میزنه. که سریع با سامسرویس تماس گرفتم اونها اومدن دیدن گفتند که اصلا نباید اینطوری باشه و مونیتور رو برد که یکی دیگه بیاره.
    حالا خواستم بدونم برای شما هم پایش لق میزنه؟ از اونجایی که به خود مونیتور وصل میشه لقی داره؟ یا خیلی محکم وصله و اصلا مونیتور لق نمیزنه؟
    راستی من قبلا از مونیتور CRT سامسونگ 17 اینچ استفاده میکردم . الان که توی 32 اینچ نگاه میکردم تکستها و مخصوصا در همین انجمن ها نوشته ها کوچکتر و ریزتر دیده میشه البته در حالت رزولیشن استاندارد 1920*1080 که بهترین تصویر رو میده. حالا میخوام ببینم چه اینچ از مونیتور بجز 23 این نوشته ها اینقدر ریز نیست؟ 22 یا 19 ؟
    ممنونم
    Last edited by hamed-pc; 02-01-2012 at 17:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای وبگردی باید مونیتوری انتخاب کمنی که اندازه نستا بزرگی داشته باشه. بین 22تا24اینچ!!!!
    دلیل این امر هم جلوگیری از بروز ارتروز گردن و مفاصل فوقانی هست. چون بدلیل بزرگی اندازه نیازی به خم شدن به
    و مطالعه نیست و در حالیکه کاملا صاف به صندلی تکیه دادین و گردن صاف هست میتونید به وبگردی بپردازین.
    برای اذیت نشدن چشم هم روشنایی مونیتور و کنتراست اون رو در کمترین حالت قرار بدین.
    ASUS - 22" - ML229H - LED..362.000
    ASUS - 23" - ML239H - LED...409.000
    ASUS - 24" - ML248H - LED..440.000
    SAMSUNG - 24" - 24A360 - LED...380.000
    SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus - LED...420.000
    SAMSUNG - 22" - BX2285 Plus - LED...320.000
    چرا این مدل ها تو سام سرویس نیست...از چه فروشگاهی بگیرم اینو BX2485 Plus
    من الان سرچ کردم قیمتش 390 بود

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    آقا حامد من این مونیتور رو خریدم. اما وقتی آوردم خونه باز کردم دیدم تو بخش پایه یه مقداری لق میزنه. که سریع با سامسرویس تماس گرفتم اونها اومدن دیدن گفتند که اصلا نباید اینطوری باشه و مونیتور رو برد که یکی دیگه بیاره.
    حالا خواستم بدونم برای شما هم پایش لق میزنه؟ از اونجایی که به خود مونیتور وصل میشه لقی داره؟ یا خیلی محکم وصله و اصلا مونیتور لق نمیزنه؟
    راستی من قبلا از مونیتور CRT سامسونگ 17 اینچ استفاده میکردم . الان که توی 32 اینچ نگاه میکردم تکستها و مخصوصا در همین انجمن ها نوشته ها کوچکتر و ریزتر دیده میشه البته در حالت رزولیشن استاندارد 1920*1080 که بهترین تصویر رو میده. حالا میخوام ببینم چه اینچ از مونیتور بجز 23 این نوشته ها اینقدر ریز نیست؟ 22 یا 19 ؟
    ممنونم
    سلام.مبارکه.
    نباید لقی داشته باشه.بهتر که عوض شد.
    شما میتونی صفحه مرورگر رو بازتر و زوم اون رو بیشتر کنی. چون مونیتور به صورت واید هست میتونی بدون گرید
    کردن صفحه به راحتی با درشت نمایی خوب وبگردی کنی.
    معمولا توی مانیتورهای واید کمی فونت ریزتر هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •