پارت 27 رو هم پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 27 رو هم پیدا کردم
Last edited by Greight; 28-05-2009 at 21:56.
من فایل های زبان آلمانی رو از تورنت گرفتم که 730 مگ هستش. حالا برای نرم افزار rosetta stone میشه لینک تورنت بزارین . من با رپیدشیر مشکل دارم.لطفا ورژنی باشه که کرک شده باشه .
مرسی
سلام.
level سه به بعد رو برای ورژن 3.3.7 آمریکایی از کجا میتونم دانلود کنم.
منظورم مراحل 4و5و...تا 10 است.
سلام ......
لطفا یکی لینکهای جدید رو بریزه تو تاپیک زبان انگیلسی همه ی لول ها در راپید شیر !
ممنون .......
باسلام
من اصلاً با اين نرم افزار آشنايي ندارم ولي تعريفش رو خيلي شنيدم و قصد دارم ازش استفاده كنم ولي 2 تا سئوال دارم كه اگه كمكم كنيد ممنون ميشم:
1- آخرين ورژن اين نرم افزار ؟ ( من تا 3.4.5 رو براي دانلود از يك سايت آرژانتيني پيدام كردم)
2- پكيج كامل آخرين ورژن از نرم افزار + Levelهاي 1و2و3و4و5 رو از كجا ميتونم بصورت اينترنتي بخرم(منظور فروشگاه اينترنتي هست).(البته زبان آمريكايي)
Rosetta Stone v3.?.? with American English Levels 1,2,3,4,5(آخرين ورژن نرم افزار+تمام Levelهاي زبان انگليسي آمريكايي)
سلام شما میتونید از سایت سافت گذر خرید کنید. ضمنا آخرین ورژن برنامه رزتا استونو هم داره.
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کن. موفق باشید.
من براتون لینک های مدیافایر میذارم؛ اما قبلش چندتا نکته:
1. زبان انگلیسی الان 5 سطح بیشتر نیست. دنبال 10 و 11 نباشین! سایت رسمی نرم افزار:
2. برای خرید الکی خودتون رو خسته نکنین. خیلی راحت اکثر زبان ها رو تو مدیافایر پیدا می کنین. اما اگه تو تهران یا شهرهای بزرگ هستین، 100% توی فروشگاه ههای نرم افزاری هست. لازم نیست اینترنتی سفارش بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. لینک هایی که میدم، پوشه هاییه که توش نرم افزار های مختلفه مربوط به Rosetta Stone هست. خودتون زحمت انتخاب کردن فایل مناسبو بکشین:
(مدیافایر مزیت عمدش اینه که از رزیوم محدود -یکی دو ساعت- پشتیبانی می کنه و محدودیت سرعت دانلود و محدودیت دانلود همزمان هم نداره والبته رایگانه!)
ورژن های 3.3.5، 3.3.7، 3.4.3 و 3.4.5 از نرم افزار بعلاوه سطحهای 4 و 5 انگلیسی آمریکایی:
این هم چندتا از پکیج های زبان های مختلف؛ فقط یه نکته من ژاپنی رو یه بار دانلود کردم، اما مثل اینکه اشتباهیه. سعی کنین اونهایی رو که چندتا سطح باهمن، مثلا 1و2 رو دانلود نکنین. از همه مطمئن تر اونهایی هستن که اسم Rosetta Stone اولشون اومده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهم برای طرفداران زبان ژاپنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهم سطح 1 تا 3 انگلیسی آمریکایی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Rosetta Stone 3.4.5 With American English Levels 1,2,3,4,5 Full iSO & Tutorials [2009-2010] | 2.09 GB
محتوای مخفی: Info
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rosetta Stone V3 - Persian (Farsi) (L1, L2, L3) Complete
1.6 g.b
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rosetta Stone v3.4.5 + Spanish(L. America) Lvl 1-5 + Audio Companion
The Rosetta Stone Application
Rosetta Stone 3.4.5 update installationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rosetta Stone 3.4.5 Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The language packsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Level 1
Level 2
Level 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Level 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Level 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Audio Companionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ponchik
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)