من به شخصه ترجیح میدم اپل سیاست های زمان استیو جابز رو حفظ کنه و تفاوتش با برند هایی مثل سامسونگ رو حفظ کنه...
من به شخصه ترجیح میدم اپل سیاست های زمان استیو جابز رو حفظ کنه و تفاوتش با برند هایی مثل سامسونگ رو حفظ کنه...
محصولات در حال عرضه عمر طراحی بیشتر از 18 ماه دارن و سیاست های کلان بیشتر از 36 ماه، هر اتفاقی که الان بیفته بدون شک در صورت حضور استیو جابز هم می افتاد و سیاست گذاری و محصولات اپل بعد از استیو جابز رو از اواخر 2013 و 2014 خواهیم دید.. دو آیفون بعدی و دو آیپد بعدی (و احتمالا Next Big بعدی) کماکان میراث اپل استیو جابز هستند. برای اینکه ببینیم بدون استیو جابز اپل چطور تغییر خواهد کرد باید سال 2014 رو ببینیم که اون هم شک دارم تغییری کنه، برزگترین میراث استیو جابز آیفون و آیپد و ... نیستن، تیمی است که در اپل جمع کرد و اون ذهنیتی که در اپل بوجود آورد.
منظور شما از تفاوت در قیمت گذاریه یا تنوع؟
اگر کسی اپل فن باشه چرا باید از تنوع محصولات و قیمتهای پایینتر بدش بیاد!؟ اگر هم عضو هیت مدیره باشه یا سهامی داشته باشه باز هم نمیشه گفت این عقیده 100% به نفعشه
اینکه اپل یا بهتره بگیم استیو جابز در این سالها با یک سیاستی خواسته قیمتها را بالا نگه داره تا اینطور القا کنه که برند برتره چه سودی برای یوزر داره؟
اپل از اول در ساخت همه محصولات و سیستم عاملهاش از دیگران تقلید کرده ولی همیشه خواسته تفاوتهایی داشته باشه تا بعنوان یک برند خاص مطرح باشه ولی به نظر من این نشانه هیچ چیز نیست جز محافظه کاری
این صحبتهای دوستان در مورد سیاستهای بلند مدت در بحث اقتصاد کلان کشورها هم دیگر جایی نداره چه برسه به کمپانیهای های تک
نمونه بارزش سامسونگ که در کوتاه مدت تونست بازار اسمارت فون را در دست بگیره و هر دیوایسی که میسازه یک سال نشده از خط تولید خارج میکنه و به حدی سرمایه گذاری کرده برای تنوع محصولات که هیچ رقیبی نمیتونه به سادگی بهش برسه مثلا گلکسی تب 11.6 که احتمالا همزمان با آپید 3 عرضه میشه میتونه فروش بسیار بالایی داشته باشه
عقاید و سیاستهای استیو جابز در بیزینس هم با خودش مرد و اپل در همین سال 2012 استارت تحول را خواهد زد و نشانه هاش از حالا پیداست
Last edited by F R E E M A N; 11-01-2012 at 21:04.
اتفاقا کسایی هستند که به خاطر تنوع پایین و گیج نشدن توی انتخاب محصول به سراغ اپل میان. خیلی ها هستن که براشون مهمه و نگران این هستند که به فرض یه تبلت رو که میگیرن تا چه زمانی میتونن به پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری از اون امید داشته باشن. شاید خیلیها هستند که دوست ندارن Motorola Xoom تهیه کنند تا در کمتر از شش ماه بعد وارد موزه بشه و دوست دارن iPad داشته باشن که بعد از دوسال هنوز پشتیبانی نرم افزاری به شکل کاملا معقول داشته باشه.
چیزی که مثل روز روشنه و نظر کاربرها (که در نهایت هدف هر کمپانی هستن) نشون میده بالاترین درصد رضایت در اسمارت فون (و بقیه محصولات) برای اپل هست، اون هم نه در ایران بلکه در اروپا و کشورهایی که در بسیاری از اوقات قیمت یک اسمارت فون با احتساب مالیات و سودی که در قرارداد محاسبه میشه برابر یا حتی بالاتر از قیمتهایی هست که توی بازار ایران شاهد هستیم.
پس نمیشه گفت قیمت بالا (به نسبت بقیه محصولات) اپل به نفع یوزر نبوده، حداقل اگر نخوایم به نظرسنجی ها اکتفا کنیم خود بنده بارها و بارها شنونده و خواننده جملاتی مثل "از خرید اپل پشیمون نمیشی" و "هیچ چیز مثل محصولات اپل لذت استفاده رو نمیده" بودم و میتونم نتیجه بگیرم این عقیده حتی توی کاربران ایرانی هم هست.
"از دیگران تقلید کرده" رو شما به کدوم اپل نسبت میدین؟ اپلی که معنی و مفهوم اسمارت فون رو برای بقیه روشن کرد؟ یا اپلی که پیش از عرضه آیپدش هیچ کس جرئت معرفی یه تبلت رو (با وجود توانایی ساخت) نداشت؟ احتمالا منظور شما اون اپلی نیست که 4 سال پیش مفهوم Ultrabook رو معرفی کرد؟ امیدوارم شما یه شرکت دیگه رو اشتباهی گرفته باشید چون من نسبت دادن این صفات به اپل رو کاملا دور از منطق میبینم.
Last edited by *Ali*; 11-01-2012 at 21:12.
شما هم مثل دوستان بجای بحث رفتی در فاز سفسطه و مغلطه
اگر بجای یک مدل آپید مثلا 3 مدل بود الان همه گیج شده بودن! یا اپل نمیتونست ساپورت نرم افزاری بکنه!
اگر بعنوان یک طرفدار فکر میکنی اکثریت مردم دنیا Apple fan هستن و یک اقلیتی Apple hater اشتباه میکنی چون اکثریت نسبت به محصولات اپل بی تفاوتند
اپل همیشه یک مصرف کننده تکنولوژی بوده نه یک کمپانی پیشبرنده "های تک" که خدمتی به بشریت کرده باشه
اگر استیو جابزی نبود و اپلی هم نبود امروز کسی چیزی از دست نداده بود
اپل با سیاست زیاده خواهانه خودش در قیمت گذاری اسمارت فون و تبلت باعث شد کمپانیهای دیگر هم قیمتها را در یک حدی بالا نگه دارند و در نهایت به همه مصرف کننده ها ضرر زد
در آمریکا که بیشترین طرفداران اپل باید اونجا باشند تعداد مخالفانش زیاده در اروپا که اصلا هیچ
اینکه بگی همه از محصولات اپل 100% راضی بودند یک مغلطه است و افتضاح آیفون 4 نمونه بارزش
داستان نوکیا و اپل هم دیگه اینقدر تکراری شده که نمیخوام دیگه تکرار کنم چون اصلا ربطی به امروز نداره
شما اپل و استیو جابز را با فرشته های معصوم اشتباه گرفتی و اصلا منطقی نیستی و فقط با تعصب حرف میزنی
Last edited by F R E E M A N; 11-01-2012 at 21:44.
اپل بر خلاف بقیه شرکتها تا زمانی که واقعا نیاز نشه و کاربردهای متنوع اون رو به صرافت ایجاد تنوع نندازه تنوعی توی محصولاتش ایجاد نمیکنه. به عنوان مثال قطعا یک مدل لپ تاپ نمیتونه برای تمام کاربران کامپیوتر استفاده مطلوب داشته باشه چون امروزه هر قشری و هر سن و هر فرهنگی رو در بر میگیره. پس لازمه برای یه قشر از افراد نوت بوک های سبک و قشر دیگه نوت بوکهای حرفه ای و ... و همینطور توی محصولات دیگه (iPod ها یا کامیپیوترهای مک) همچین کاری انجام بشه.
اما در مورد تبلت چیزی که مشخصه فعلا اون چنان چنددستگی بین کاربران ایجاد نشده و اصلا دلیلی برای وجود چند مدل مختلف با کارایی های متفاوت و احیاناً یا سایزهای مختلف دیده نمیشه و یک مدل تبلت جوابگوی همه کاربرا هست و بازار فروش کاملاً نشون میده تنوع کاذب سخت افزاری چیزی به جز صدای دهلی که از دور خوش است نیست.
بهترین و مشتری مدارترین ساپورت نرم افزاری هم فعلا در دست اپله چون عدم وجود تنوع کاذب کاملا بهش اجازه داده از طراحی های خودش کاملاً حمایت و حراست کنه، بعد از گذشت ده سال هنوز آیپاد کلاسیک رو داشته باشه، iPhone 3GS رو هنوز هم کاملاً ساپورت کنه، ورژن های مختلف مک رو برای تمام دستگاههاش ارائه بده.
ولی باید به حال Galaxy S دارانی که اسمارت فونشون یک سال جوون تر از iPhone 3GS هست ولی از موهبت آپدیت جدید گوگل محرومن باید تأسف خورد.
اگر به قول شما "اپلی نبود" به نظر شما کدوم شرکت Category جدیدی به نام تبلت معرفی میکرد؟ ساخت تبلت خیلی سخت بود؟ پیدا کردن پردازنده و صفحه خازنی و یه صفحه نمایش و ... برای ساخت تبلت خیلی سخت بود؟ اگه سخت نبود پس چرا همه وایسادن تماشا کردن تا اپل اینکارو بکنه؟ در مورد اسمارت فون هم کاملاً چنین مفهومی صدق میکنه، کما اینکه در بحث Ultrabook ها و کامپیوترهای All in one و ... هم با چنین موضوعی روبرو هستیم.
مشکل آنتن دهی آیفون4 هم هرگز افتضاح نبود. اعتراف اپل به وجود مشکل و پس گرفتن آیفونها و پشتیبانیهای دیگه برای حل این معضل چیزی به جز احترام به مشتری و احترام به پولی که مشتری داده رو نشون نمیده. بگذریم که در حال حاضر این مشکل اصلا در حد محسوسی مشاهده نمیشه.
این جواب رو هم دادم برای تمام کردن بحث و داغ کردن پشت دست! برای بحث با کسانی که فکر میکنند هرکسی که با منطق جوابشون رو میده متعصب هست.
شما در بحث بین دو نفر وارد میشی و از اول حق را به خودت و محبوبت میدی بعد میگی بحث تمام و پشت دستم را داغ کردم و ...
واقعیت اینه که شما بعنوان یک طرفدار میخوای همه بدیهای محبوبت را توجیه کنی مثل بعضی دوستان که عشق اپل دارند
اگر اپل امسال 3 مدل تبلت معرفی کنه باز هم نظرت همین خواهد بود که امروز گفتی؟
البته باید بگم من هم با تنوع زیاده از حد مخالفم (مثل سامسونگ با این تبلتهای کوچک و بزرگش) ولی چیزی که میبینم خیلیها هنوز گلکسی تب 11.6 و 7.7 نیامده سراغش را میگیرند پس تنوع کلا چیز خوبیه
شما چنان میگی اپل Category جدیدی به نام تبلت معرفی کرد که هر کس ندونه فکر میکنه اپل خودش صفحه نمایش و پردازنده و ... را اختراع کرد!
اینکه آیپد با سخت افزار و سیستم عامل متفاوتی ساخته شد و پرفروشترین بود در نوع خودش دلیل نمیشه که همه چیز به پای اپل نوشته بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واقعیت که چند ماه بعد از عرضه آیپد دیگر کمپانیها هم تبلتهایی معرفی کردند نشان میده که ساخت آیپد چقدر کار سخت و مهمی بود!
در مورد افتضاح آیفون 4 هم من یکی یادم هست که اول استیو جابز چند تا مغلطه مسخره کرد: همه اسمارت فونها مشکل آنتن دهی دارند، مشکل نرم افزاریه، یوزر باید قاب بخره براش
بحث با شما چندان داغ نبود و من هم قصد ندارم پشت دستم را داغ کنم!
تنوع کلا چیز خوبیه تاوقتیکه منجر به پشت کردن به بعضی از کاربرات نشه.برای مثال اگه سامسونگ بیست مدل کلا گوشی و تبلت تولید میکرد همه کار میکرد تا برای سری گالاکسی تب7 آندو 4 رو بده.نه اینکه نه 4 بلکه هنوز از هانی کام هم دریغ کرده براشون.بماند گالاکسی اس و اس ال و اس پلاس و....
تعصب کلا چیز خوبی نیست.آدم بدیهای محبوبش رو نمیبینه.خداییش به نظرم شمام چند جا تو این بحث اینکار رو کردید نه؟کلا من آدم متعصبی نیستم و هیچ تعصبی به هیچ شرکت یا کمپانی ندارم.هرکدوم امکانات راحتی و کیفیت رو در کنار قیمت متعادل با خودشون داشته باشن من اون رو میخوام.منظورم هم قیمت کم یا همچین چیزی نیست.به نظرم اینکه میگن که مشکل محصولات ایران تو اپل از لحاظ قیمت رو نباید تعمیم داد به شرکت اپل حرف درستیه اما من باید تو همین بازار از محصولاتش استفاده کنم پس حق دارم با دقت تمام میزان پولی که میدم و کاراییش رو بررسی کنم.آیفون 4 هم افتضاح نبود ولی مشکلاتی هم داشت.مهم اینه برخورد شرکت چطوری بود.درابتدا قبول نکردن و زیر بار نرفتن بود ولی بعد از تحقیق و مشخص شدن مشکل به نظرم در راستای حل این مشکل اقدامات لازم انجام شد و گرنه چرا هنوز آیفون 4 هنوز به فروش میره؟
در کل به نظرم اگه تعصب چیز خوبی نیست و اگه باید یه چیزی رو به کسیکه نمیدونه بگیم باید بارعایت دقت بگیم.نه با طعنه و کنایه و سفسطه و مغلطه.البته من از هر دو طرف اینو دیدم.
من نسبت به چه چیز و چه کسی تعصب داشتم؟ و کلا چند تا جمله گفتم که شما میگی سفسطه بود؟
من یک تبلت ویندوزی دارم مال 4 سال پیش و تا زمان عرضه تبلتهای جدید با ایوی بریج و ویندوز 8 قصد ندارم چیزی بخرم
بحث من هم بر سر این بود که یوزر بهترین امکانات را با قیمت مناسب میخواد و هیچ کمپانی نمیتونه در بلند مدت با یک روش بر بازار حکومت کنه
مشخصه که شما نسبت به هیچ برندی تعصب نداری ولی بعضی دوستان گویا بیشتر به فکر منافع اپل و صاحبانش هستند!
در ضمن من گفتم افتضاح آیفون نه اینکه آیفون افتضاح بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)