تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 73 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 722

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

دوستان من توی نصب گیر کردم و CRC ERROR میده چیکار باید کنم بازی من 2 دی وی دی هستش...........یکی 3.78 و اون یکی هم 4.33 گیگ هستش..............

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

سلام!
    همون طور که میدونید مراحل Desmond Journey مشکل داره و نمیشه بازی کرد! برای حل این مشکل باید کار های زیر رو انجام بدید:

1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
    2. بازی رو از لانچر اجرا کنید.
    3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
    4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
    5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
    6. لاگین کنید.
    7. وارد بازی بشید...

با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
    توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...

اینکه میگویید بازی را از لانچر اجرا کنید چجوری است؟شما توانستید بازی را اجرا کنید؟ یه کرک معتبر بدید ما هم بتوانیم لاقل بازی را اجرا کنیم

---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

دوستان من توی نصب گیر کردم و CRC ERROR میده چیکار باید کنم بازی من 2 دی وی دی هستش...........یکی 3.78 و اون یکی هم 4.33 گیگ هستش..............
    یکی از پارتهای دی وی دی شما مشکل داره؛ تلاش کنید که دی وی دی ها سالم باشند یا تا آنجا که مقدور است دی وی دی ها را ایمیج بگیرید و پس از آن اقدام به نصب کنید
    سپاس

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اینکه میگویید بازی را از لانچر اجرا کنید چجوری است؟شما توانستید بازی را اجرا کنید؟ یه کرک معتبر بدید ما هم بتوانیم لاقل بازی را اجرا کنیم
    وارد پوشه ای که بازی رو توش ریختید بشید.
    فایل ACRSP رو اجرا کنید...

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام!
    همون طور که میدونید مراحل Desmond Journey مشکل داره و نمیشه بازی کرد! برای حل این مشکل باید کار های زیر رو انجام بدید:

1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
    2. بازی رو از لانچر اجرا کنید.
    3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
    4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
    5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
    6. لاگین کنید.
    7. وارد بازی بشید...

با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
    توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...
    اینجا هیچ کس جواب نمیده.
    دوست عزیز
    من زیاد بازی نکردم و البته تا الان هم مشکلی نداشتم.
    حالا سوالم اینه که یعنی بعدا به مشکل بر می خورم و الان این کاری که شما گفتی رو انجام بدم ؟
    این لانچر اصلا چی هست ؟

آخه مسئله اینه که اگه به همین راحتی و بدون کرک اجرا میشه ، چرا اصلا کرک شد و چرا مردم برن و اوریجینال بخرن ؟ این چه کاریه که یوبیسافت کرده ؟

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

یکی از پارتهای دی وی دی شما مشکل داره؛ تلاش کنید که دی وی دی ها سالم باشند یا تا آنجا که مقدور است دی وی دی ها را ایمیج بگیرید و پس از آن اقدام به نصب کنید
    سپاس
    اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی بازم ارور میده ............فقط این بازی اینطوریه ولی مطمئنم بازی سالمه چون خود فروشنده نصب کرده بود..............

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی بازم ارور میده ............فقط این بازی اینطوریه ولی مطمئنم بازی سالمه چون خود فروشنده نصب کرده بود..............
    درود
    یادمه سر بازی به نام witcher2 هم به همین مشکل برخورد کرده ام؛ چند باری هم ایمیج گرفتم ولی نشد
    آخر بر حدس و گمان گفتم شاید مشکل از دی وی دی رام باشه با یک دی وی دی رام دیگر تست کردم, توانستم به آسانی نصب کنم
    شما با یه دی وی دی رایتر دیگر آزمایش کن ببین چجوریاست؛ البته با یک برنامه دیگر ایمج هم آزمایش کن مثل اولترا ایزو
    سپاس

7. این کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اینجا هیچ کس جواب نمیده.
    دوست عزیز
    من زیاد بازی نکردم و البته تا الان هم مشکلی نداشتم.
    حالا سوالم اینه که یعنی بعدا به مشکل بر می خورم و الان این کاری که شما گفتی رو انجام بدم ؟
    از هر کرکی که استفاده می کنی اگه به Desmond Journey برسی به مشکل بر میخوری!
    از این روش برو هیچ مشکلی نداره!
    این لانچر اصلا چی هست ؟

9. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

ما همین کار را هم کرده ایم اما شوربختانه بازی اجرا نمیشود نمیدونم این چه مصیبتی است, میپندارید ایراد از کرک باشد؟
    یه کرکی بدید که خودتان توانستید بازی را اجرا کنید
    سپاس

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این روشی که ماری گذاشته یه مرحله ی مهم داره

نباید بذارید لانچر آپدیت بشه ( Patching مینویسه موقع آپدیت ) ، اینکارو کنید ، مورد عنایت ِ Ubisoft قرار میگیرید
    مال ِ من هر سری که میخواستم بازی کنم میخواست آپدیت کنه ، خلاصه با فایروال راهشو به سمت و سوی اینترنت قطع کردیم

12. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

درود
    ما توانستیم بازی را پس از ده بار نصب کردن اجرا کنیم, ایراد این بود که کلا نباید کرک را کپی میکردم
    باید پس از نصب و اجرا کردن بازی به اینترنت وصل شود و ثبت نام کنی و در آخر به حالت آفلاین بازی کنی
    هم اکنون میرم بازی را آغاز کنم سپاس از یاری کردن شما یاران ارجمند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •