دوستان من توی نصب گیر کردم و CRC ERROR میده چیکار باید کنم بازی من 2 دی وی دی هستش...........یکی 3.78 و اون یکی هم 4.33 گیگ هستش..............
دوستان من توی نصب گیر کردم و CRC ERROR میده چیکار باید کنم بازی من 2 دی وی دی هستش...........یکی 3.78 و اون یکی هم 4.33 گیگ هستش..............
اینکه میگویید بازی را از لانچر اجرا کنید چجوری است؟شما توانستید بازی را اجرا کنید؟ یه کرک معتبر بدید ما هم بتوانیم لاقل بازی را اجرا کنیم
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
یکی از پارتهای دی وی دی شما مشکل داره؛ تلاش کنید که دی وی دی ها سالم باشند یا تا آنجا که مقدور است دی وی دی ها را ایمیج بگیرید و پس از آن اقدام به نصب کنید
سپاس![]()
وارد پوشه ای که بازی رو توش ریختید بشید.
فایل ACRSP رو اجرا کنید...
اینجا هیچ کس جواب نمیده.
دوست عزیز
من زیاد بازی نکردم و البته تا الان هم مشکلی نداشتم.
حالا سوالم اینه که یعنی بعدا به مشکل بر می خورم و الان این کاری که شما گفتی رو انجام بدم ؟
این لانچر اصلا چی هست ؟
آخه مسئله اینه که اگه به همین راحتی و بدون کرک اجرا میشه ، چرا اصلا کرک شد و چرا مردم برن و اوریجینال بخرن ؟ این چه کاریه که یوبیسافت کرده ؟
اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی بازم ارور میده ............فقط این بازی اینطوریه ولی مطمئنم بازی سالمه چون خود فروشنده نصب کرده بود..............
درود
یادمه سر بازی به نام witcher2 هم به همین مشکل برخورد کرده ام؛ چند باری هم ایمیج گرفتم ولی نشد
آخر بر حدس و گمان گفتم شاید مشکل از دی وی دی رام باشه با یک دی وی دی رام دیگر تست کردم, توانستم به آسانی نصب کنم
شما با یه دی وی دی رایتر دیگر آزمایش کن ببین چجوریاست؛ البته با یک برنامه دیگر ایمج هم آزمایش کن مثل اولترا ایزو
سپاس![]()
از هر کرکی که استفاده می کنی اگه به Desmond Journey برسی به مشکل بر میخوری!
از این روش برو هیچ مشکلی نداره!
ما همین کار را هم کرده ایم اما شوربختانه بازی اجرا نمیشود نمیدونم این چه مصیبتی است, میپندارید ایراد از کرک باشد؟
یه کرکی بدید که خودتان توانستید بازی را اجرا کنید
سپاس![]()
آقا این روشی که ماری گذاشته یه مرحله ی مهم داره
نباید بذارید لانچر آپدیت بشه ( Patching مینویسه موقع آپدیت ) ، اینکارو کنید ، مورد عنایت ِ Ubisoft قرار میگیرید
مال ِ من هر سری که میخواستم بازی کنم میخواست آپدیت کنه ، خلاصه با فایروال راهشو به سمت و سوی اینترنت قطع کردیم![]()
درود
ما توانستیم بازی را پس از ده بار نصب کردن اجرا کنیم, ایراد این بود که کلا نباید کرک را کپی میکردم
باید پس از نصب و اجرا کردن بازی به اینترنت وصل شود و ثبت نام کنی و در آخر به حالت آفلاین بازی کنی
هم اکنون میرم بازی را آغاز کنم سپاس از یاری کردن شما یاران ارجمند
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)