آقا دو تا سوال
1.چجوری میشه فهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ما چیه؟
2. کَش دستگاه رو چجوری پاک کنیم در صورت لزوم؟
3.راسنه که میگن مدرن رو با این روش اجرا نکنیم؟
آقا دو تا سوال
1.چجوری میشه فهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ما چیه؟
2. کَش دستگاه رو چجوری پاک کنیم در صورت لزوم؟
3.راسنه که میگن مدرن رو با این روش اجرا نکنیم؟
دوستان داشتم Saints Row3 بازی میکردم که وسطش کنسول خاموش شد و سه چراغ شد ولی بعد روشن کردن مشکلی نداشت
دوبار اینجوری شد ولی تو بقیه بازیها مشکلی نیست و حتی بعد چندین ساعت بازی هم اینجوری نمیشه
آیا این مربوط به نداشتن LT3 هست یا کلا کنسول مشکل داره؟
من تایتل این بازی رو میخام. با تشکر
Your Shape fitness evolved 2012
همیشه واسه همین تاخیرا از فروم ها اجتناب می کنم....
یعنی کسی نیست جواب سوالای من رو بده؟
خوب این سوالیه که بار ها جواب داده شده برای همین از جواب دادن اجتناب میشه
1-مهم نیست مهم ریجن هست.
2-3-بله میشه1-بدین منظور مسیر زیر را از چپ به راست دنبال کنید:
SETTING-SYSTEM-STORAGE-Y
سپس با زدن کلیدYگزینهCLEAN CACHرا انتخاب کنید
ممنون داداش
اما در مورد ریجن خوب من چند مدل میبینم free , pal , ntsc که از هرکدوم هم چندتا هست از کجا بفهمم کدوم رو باید دانلود کرد
در ضمن در مورد سوال 3 یعنی می گید MW3 رو هم اجرا کنیم دستگاه ایراد پیدا نمی کنه؟!
با تشکر از دوستان
2 نکته که متاسفانه در ورژن LT3 بوجود اومده و اونو از یک UPDATE به یه بچه گولزنی تبدیل کرده اینه که دیگه خبری از بازی های جدید به همین راحتی نیست
اگه به شیوهی رایت بازی های مخصوص LT 3 توجه کنین میبینین که فقط و فقط تکنیکی برای داخل کردن پچهای
بکار گرفته شده ی دستی در رایت CD هاست ولا غیر
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
و با اطمینان بالا باید حالا حالا ها فکر MAX PAYN 3 و GTA V رو با این کار ابلهانه ی C4e که به اخر راه -- کنسول نزدیک میشن به خواب سپرد
چرا اینو میگید؟
همه بازی ها با راحتی اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره!!!!
چه جور به آپدیت میگید بچه قول زنی؟
خوب پچ کردن همینه دیگه!!!هم باید با بورنر مکس رایت بشه هم پچ بشه در ضمن الانABGX360 1.06هم اومده که دیگه لازم نیست دستی پچ کنید!!
دوستان نظري ندارن؟
خوب ببین دیسک رو توی کامپیوتر بزارید.بعد با استفاده از برنامهxbox bcتوی قسمتget regionمیتونید بفهمید بازیتون ریجن اش چیه و باید متناسب با اون تایتل آبدیت هارو دانلود کنید.
نه چه مشکلی مثلا؟خیلی راحت اجرا میشه.
----------------------------------------------
آخه چه جور به بلای لایو دجار شدید؟
منظورم اینه که داشبرد رو آبدیت کردید یا آبدیت مخفی؟lt+2هم میشه ریخت ولی اون دو سوال که پرسیدم جواب بده بهتر راهنمایی میکننم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)