اون که برا PS3 , PC منتشر شده بود بعد مدتی نبود! مثلا RD رو بخواد راک استار برا PC منتشر کنه دیگه پلتفرم جدید نیست! انحصار PS3 , X360 هست در واقع این یک پورت میتونه باشه...
البته همین که بگن انحصاری ولی بعد مدتی بخوان اون رو برا پلتفرم های دیگه منتشر کنن اره زیاد جالب نیست!
آره اومدن ولی اول انحصاری زمانی برای x360 بود
هر دو 2009 برای x360 اومدن که 2010 برا ps3 و pc منتشر شدن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه)باید best ارایه بشه...... .
اووووه چه شلوغش کردی مراد : دی
اینکه میگن قراره 2012 کنسول جدید مایکروسافت بیاد یهو دیدی انحصاری شد ( بزار ما هم آروز کنیم.. مگه ما جوون نیستیم : دی)
ولی هالف لایف هر وقت بیاد مطمئنا تو هر زمینه ای پیشتازه .. حالا اول نسل یا آخر نسل
کلا من دوست دارم ببینم این دکتر فریمن هنوز نمرده بعد این همه سال : دی
به نظر من باید اینا از نسخه اول یه اچ دی ریمیک بسازن ... چون نصف یا بیشتر گیمر های جدید با این بازی غریبه هستن