تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دیشب یکی از کارمندان شرکت valve در اختتامیه uberent تی شرت زیر رو پوشیده :

مشخص نشده که منظور شرکت valve از این عمل چی بوده؟؟؟خبر دادن تلویحی از انتشار بازی عظیم Halflife3 یا باز هم مثل سابق سر کار گذاشتن ملت
    +
    ولی در کل اگه تو vga این بازی رونمایی بشه به طور کامل کامل تمام مراسمو میبره زیر سایه خودش....در نتیجه شاید بذارنش واسه مراسمی مثه e3 ...ولی خدا رو چه دیدی شایدم معرفیش کردن
    .
    یعنی به قول یکی از بچه ها بالاخره "عاشق به معشوق خودش" میرسه ؟ =)) ( )

ولی جدا از شوخی وقتی این عکسرو دیدم یه لحظه داشتم سنکوپ میکردم!
    یعنی واقعا میشه دوباره هاف لایف برگرده ) ؟
    +
    ولی اگه همچین اتفاقی بیفته و بازی تو این مراسم رونمایی بشه، کل اون 11تای دیگه به کل محو میشن
    طرفدارای بازی هم از شدت هیجان یا دارن خودشنو به در و دیوار میکوبن یا از پنجره پرت می کنن پایین
    ( خودم شاید دست به همچین کاری بزنم :| )

2. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یعنی به قول یکی از بچه ها بالاخره "عاشق به معشوق خودش" میرسه ؟ =)) ( )

ولی جدا از شوخی وقتی این عکسرو دیدم یه لحظه داشتم سنکوپ میکردم!
    یعنی واقعا میشه دوباره هاف لایف برگرده ) ؟
    فکر نکنم معرفی بشه آرین جان..........از این خبرای ریز و درشت قبلا هم بوده و در نتیجه من خودم حداقل امید چندانی ندارم......

+

یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه)باید best ارایه بشه...... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 02-12-2011 at 14:55.

4. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اون که برا PS3 , PC منتشر شده بود بعد مدتی نبود! مثلا RD رو بخواد راک استار برا PC منتشر کنه دیگه پلتفرم جدید نیست! انحصار PS3 , X360 هست در واقع این یک پورت میتونه باشه...
    البته همین که بگن انحصاری ولی بعد مدتی بخوان اون رو برا پلتفرم های دیگه منتشر کنن اره زیاد جالب نیست!
    آره اومدن ولی اول انحصاری زمانی برای x360 بود
    هر دو 2009 برای x360 اومدن که 2010 برا ps3 و pc منتشر شدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    +
    یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه)باید best ارایه بشه...... .
    اووووه چه شلوغش کردی مراد : دی
    اینکه میگن قراره 2012 کنسول جدید مایکروسافت بیاد یهو دیدی انحصاری شد ( بزار ما هم آروز کنیم.. مگه ما جوون نیستیم : دی)
    ولی هالف لایف هر وقت بیاد مطمئنا تو هر زمینه ای پیشتازه .. حالا اول نسل یا آخر نسل
    کلا من دوست دارم ببینم این دکتر فریمن هنوز نمرده بعد این همه سال : دی
    به نظر من باید اینا از نسخه اول یه اچ دی ریمیک بسازن ... چون نصف یا بیشتر گیمر های جدید با این بازی غریبه هستن

6. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم حرفیه
    ولی اگه مثل نسخه های قبلی پلتفرم اصلی پی سی باشه این مشکلات هم کمتر وجود داره
    بعدشم از طرفی من دوس دارم سال 2012 اون بیاد تا ببینم در رقابت با یه غول دیگه یعنی هیلو 4 نتیجه چی میشه!
    جالبه سال دیگه ظاهرا سال زنده شدن خاطرات بیشتر مائه چون شماره جدیدی از خیلی بازی های خیلی بزرگ و با سابقه داره میاد

اووووه چه شلوغش کردی مراد : دی
    اینکه میگن قراره 2012 کنسول جدید مایکروسافت بیاد یهو دیدی انحصاری شد ( بزار ما هم آروز کنیم.. مگه ما جوون نیستیم : دی)
    یعنی مسعود خود داری عملا میگی که بیایم بهت بگیم آرزو بر جوانان عیب نیست : دی
    وقتی اسم Valve وسط میاد دیگه همچین چیزی امکانش نیست

ولی هالف لایف هر وقت بیاد مطمئنا تو هر زمینه ای پیشتازه .. حالا اول نسل یا آخر نسل
    اینو باید با طلا نوشت قاب کرد : دی
    اون چیزی که مشخصه Valve کار خودشو بلده و می دونه کی بازیو منتشر کنه

پ.ن: حالا ما این همه در مورد Half Life گفتیم بعد یه دفعه توی اینجا هم هیچ خبری ازش نمیشه! ما حتی به اپیزود 3 اونم راضی هستیم : دی

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دیشب یکی از کارمندان شرکت valve در اختتامیه uberent تی شرت زیر رو پوشیده :

مشخص نشده که منظور شرکت valve از این عمل چی بوده؟؟؟خبر دادن تلویحی از انتشار بازی عظیم Halflife3 یا باز هم مثل سابق سر کار گذاشتن ملت

+

ولی در کل اگه تو vga این بازی رونمایی بشه به طور کامل کامل تمام مراسمو میبره زیر سایه خودش....در نتیجه شاید بذارنش واسه مراسمی مثه e3 ...در کل من امید چندانی ندارم....حالا منتظر میشیم ببینیم چی میشه
    ..
    .
    ..
    .
    اخه مراد این عکس چیه میزاری اینجا همینطوری بدون مقدمه نه اسپویلری نه خبری نمیگی ما قلبمون ضعیفه باطری می خوره . عزیزه من دفعه بعد خواستی عکس شاهکاری قرار بدی قبلش یه مقدمه چینی کن.

اما منم با نظرت موافقم معرفی این ابر بازی تاریخ احتمالا تو یه مراسم رسمی تر و با کلاس تر مثل گیمز کام و یا E3 معرفی بشه. ( ولی کاش همین نسل بیاد مثلا فکرشو بکن همزمان با معرفی کنسول جدید این بازی باش معرفی بشه بعد حالا بیا با قیمت های نجومی فروشندگان خوش انصاف ما کنسوله جدیدو بگیر بعد تازه کپی خورم نمیشه دیگه بیا درستش کن حالا یا باید کلی پول بدیم که نداریم یا حداقل دو سال صبر کنیم که اونم نداریم تازه اگه اتفاقات بالا مثلا کپی خور بشه ) پس رو همین ایکس باکس 360 خودمون بیاد بهتره.

10. 4 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا من دوست دارم ببینم این دکتر فریمن هنوز نمرده بعد این همه سال : دی
    در اینکه اگه halflife 3 سال بعد با سخت افزار همین نسل هم بیاد عالی ترین و نوآورترین خواهد بود درش شکی نیس..... .ولی چون halflife3 بازی خواهد بود که شماره 4 اش چندین سال بعد خواهد اومددر نتیجه با قدرت سخت افزاری نسل بعد بیاد خیلی ماندگاری بیشتری از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی خواهد داشت..... .

+

البته اگه قرار این نسل بیاد اگه روی pc لید بشه مشکلی نیس که اونم چون سازنده واسه خاطر فروشش اینکارو نخواهد کرد پس کنسولی خواهد بود که خوب نیس........ .

+

در کل دلتونو به خبر این تی شرت خوش نکنید .............به نظر من که هیچ خبری نخواهد بود و اینم مثه سابق فقط جنبه سرکار گذاشتن داره
    .
    .
    .

12. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقآ فکر کنم خبری باشه!همچین بی سر و صدا همرو غافلگیر کنه
    یه دلیلش میتونه همین CS:GO باشه...
    والو تا الان پیشرفتش رو تو بازی های پورتال 2 و CS:GO نشون داده احتمالش فراوانه اینبار نوبت HL3 باشه.همه خوب میدونن CS هنوزم سردمدار تو سبک خودشه و با اینکه نسخه ی GO معرفی شده با پیشرفت های حالا نمیشه گفت آنچنانی ولی قابل قبول,هنوز همه در انتظار تجربه کردنش هستن.والا ما همینجوریشم HL3 رو قبول داریم اصلآ نیازی به تشریفات گرافیکی نداره...خدای داستان پردازیه و بس.

14. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خبر : از اون بازی که قرار بود سونی در vga ازش رونمایی کنه تریلری به بیرون داده شده که در یکیش مردم با پلیس ضد شورش درگیر میشن و در تریلر دیگه ای مورچه حرکت می کنه و ......

اسمش هم the last of us گفته شده .......سایتی هم به همین نام باز شده .حالا باید منتظر موند و دید این بازی چی خواهد بود؟

تریلر از ادرس زیر قابل دسترس هست:
    کد:
    والا ما همینجوریشم HL3 رو قبول داریم اصلآ نیازی به تشریفات گرافیکی نداره...خدای داستان پردازیه و بس.
    وحید جان داستان پردازی و اتمسفر عالیش به کنار چیزی که من همیشه تو بازی مثه halflife یا halo یا doom دیدم نواوری های فراوان هستش که کلا صنعت بازی رو می برن جلو و خیلی بازیهای دیگه ازش تقلید می کنن...... .

برای مثال تو halflife 2 برای اولین بار بازی بدون کات سین یا میان پرده روایت شد (که اقای کین لوین سازنده بایوشاک اونروز تو مصاحبش بعد اینهمه سال بعد از انتشار هاف لایف2 میاد میگه میان پرده تو بازیها نباشه خوبه)
    یا اون فیزیک ناب و استفاده از فیزیک بصورت کاربردی برای اولین بار..........یا اون level design های عالی که تا مدتها هر بازی رو می دیدی شبیه مراحل هاف لایف یا هیلو بودن........ .
    یا هوش مصنوعی عالی

کلا من انتظارم ایناس .....یعنی میخوام مثه سال 2004 که وقتی بازی رو انجام دادم و شوک شدم تو شماره 3 هم این حالت بهم دست بده(البته مطمین باشین خبری نخواهد شد )
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 04-12-2011 at 18:07.

16. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه نظر سنجیم تو سایت خودمون زده شه ،خوب میشه....
    بهترین بازیه سال از نظر کاربران سایت p30world
    خوب میشه آ!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نظر سنجیم تو سایت خودمون زده شه ،خوب میشه....
    بهترین بازیه سال از نظر کاربران سایت p30world
    خوب میشه آ!
    این تاپیک که به موقعش مثل سال های پیش زده خواهد شد و الان یکمی زوده...
    این VGA نسبت های به جاهای دیگه خیلی زودتر بهترین های سال رو انتخاب می کنه!
    همون طور که قبلا هم توی همین تاپیک گفتم کلا یه سری نامزدها مخصوصا برای بهترین بازی سال پی سی مشکل دارن و خودش نشون میده که این بخش براشون زیاد مهم نیست. مثلا Batman : Arkham City جزو نامزدهای اون نیست و همین طور بازی خیلی بزرگی مثل Star Wars: The Old Republic که دو هفته دیگه میاد و وقتی قبل از انتشار این بازی ها نامزد ها رو انتخاب می کنن خودش انتخاب بهترین های VGA رو می بره زیر سوال!
    ما هم بیشتر منتظر اون ویدئو های قشنگی هستیم که از آنوس بازی های مختلف میاد و این انتخاب های اون زیاد ارزشی نداره...

19. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •