تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 29 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 284

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی والیبال با حضور ایران / 20 نوامبر الی 4 دسامبر 2011

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من بازي رو نديدم ولي از رو اسكوربورد اينترنتي داشتم نتيجه رو تعقيب ميكردم. واقعاً دنبال كردن بازي به اين سبك هم كار بسيار هيجان انگيزيه.
    مبارك باشه.

2. 9 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینجاست که شاگرد به استاد میبازه!

قهرمان آسیا باز هم شگفتی آفرید

بازی فوق العاده بود ...خودم شخصا انتظار نداشتم بعد ست سوم حتی بتونیم کار رو مساوی کنیم ولی روحیه عالی بچه ها و جنگندگی تا پایان کار همه چیز رو به سود ایران تغییر داد ...

آخیییییییییییییییییش دلم خنک شد!!بخشی از انتقام از ایتالیا گرفته شد

چشت در اومد آناستازی؟!؟

دو امتیاز ارزشمند که واقعا تو رده بنده نهایی خیلی برای ایران مهمه و مطمئن باشید در پایان این رقابت ها تو رنکینگ جهانی ما چند پله صعود خواهیم داشت!و رنک یک رقمی قطعی میشه

ولاسکو همونطور که تو مصاحبه بعد بازی صربستان گفته بود راه بردن بازی های 5 سته رو یاد گرفته و واقعا عالی بود صحنه های جالب :

حمزه زرینی از ابتدا تو ترکیب اصلی بود انصافا امروز خیلی بهتر کار کرد ولی هنوز به آمادگی کامل خودش نرسیده فرهاد ظریف استراحت میکرد و جاش اگه اشتباه نکنم علی حسینی بازی می کرد که انصافا چیزی کم نداشت و تو خیلی از توپ گیری ها مخصوصا ست چهارم و پنجم به داد تیم رسید

بازارگرد فوق العاده بود تو حمله چند تا سرویس خوبم زد و نهایتا بهترین بازیکن زمین هم شناخته شد نادی مثل همیشه دفاع روی تور محشر بود (تو نفرات برتر دفاع روی تور مسابقات جهانی هست یه افتخاره یه تیم ژاپنی هم ازش دعوت کرده برای بازی در این تیم)و سرویس های کنترلی نادی و امیر حسینی یکی از دلایل برد ما بودن موسوی کارای سرعتی رو تو حمله خوب انجام داد ولی متاسفانه درصد سرویسهای پرشی تو تور(نوع جدید سرویسه) زیاد داشت آرش کمالوند از دیروز بهتر شده بود ولی باز سرویس زیاد خراب کرد و دریافتم چند تا مشکل داشت امیر حسینی اگه اشتباه نکنم اون بود یا مهدوی ست سوم اول کار یه جا خالی بی مورد انداخت و تیم 4 امتیاز عقب افتاد تحت فشار سرویس خوب لهستانی ها پوریا فیاضی واقعا با این سن کم داره عالی بازی می کنه امیدوارم روندش تداوم داشته باشه سرویسهای خوب دفاع های عالی مخصوصا بارتمن رو یک دفاع فوق العاده کرد و البته امتیاز آخرم باز فیاضی گرفت آفرین !

آناستازی تو ست سوم که با اختلاف زیاد (و البته رو نظر کادر فنی ما برای نگه داشتن انرژی برای ست چهارم ) جلو بودن خیلی میخندد و خوشحال بود و کار رو تموم شده میدید ولی در آخر تو ست پنجم این ولاسکو با تجربه بود که میخندید و به آناستازی کارد میزدی خونش درنمیومد!
    تازه این بازی کلی آرومتر بود بازی دوستانه قبل از شروع رقابت ها رو که همین 3-2 باختن خیلی قاطی کرده بود ...

لهستان برابر قدرت ایران زانو زد / شاگردان کوتوله بازهم به ایران باختند

محتوای مخفی: خبر 
    به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، ملی‌پوشان والیبال ایران از ساعت 9:30 امروز به وقت ایران در چهارمین مسابقه خود در رقابت‌های جام‌جهانی برابر لهستان قرار گرفتند و بازی را با نتیجه ۳ بر ۲ به سود خود رقم زدند.
    این بازی در حالی برگزار شد که پیش از آغاز رسمی مسابقات تیم ایران توانسته بود در دیداری دوستانه با حساب ۳ بر ۲ لهستان را مغلوب کند.

در گیم نخست این بازی شاگردان ولاسکو بسیار خوب بازی کردند، هرچند که دو تیم در زدن سرویس‌ها کمی ضعیف بودند، اما تیم ایران با دفاع‌های خوب نادی و حمله‌های مناسب از بازارگرد و کمالوند ار حریف خود عقب نماند و در پایان با اختلاف دو امتیاز بازی را به تیم سوم لیگ جهانی واگذار کرد.
    شاگردان ولاسکو این گیم را با حساب 25 بر 23 به شاگردان آناستازی واگذار کردند تا لهستانی‌ها ایران را جدی‌تر بگیرند.

گیم دوم را ایرانی‌ها کمی متزلزل آغاز کردند و ۴ امتیاز از حریف خود عقب افتادند و ولاسکو مجبور شد تا با گرفتن وقت استراحت وقفه‌ای در جریان بازی ایجاد کند که این وقفه بسیار به موقع و مناسب بود چرا که پس از آن بازیکنان تیم ایران اختلاف را به یک امتیاز رساندند.
    فیاضی 18 ساله در این گیم وارد میدان شد؛ در امتیاز 20 بر 19 بود که تیم ایران با سرویس هدفمند نادی از حریف خود پیش افتاد تا آناستازی درخواست وقت استراحت فنی کند. در این گیم بازهم شاهد دو تعویض‌های ولاسکو بودیم، یعنی بازارگرد و حسینی جای خود را به مهدوی و غفور دادند. امتیازات پایاپایی پیش رفت تا اینکه مهدی بازارگرد توانست امتیاز 26 را برای ایران کسب کند و تیم ایران با حساب 26 بر 25 از حریف خود پیش بیفتد تا این بار آناستازی بازهم درخواست وقت استراحت فنی کند. در امتیازات پایانی این پوریا فیاضی بود که موفق شد 2 امتیاز برای ایران کسب کند تا تیم ایران این گیم را با نتیجه 28 بر 26 به سود خود رقم بزند.

گیم سوم را لهستانی‌ها بازهم بسیار خوب آغاز کردند و با حساب 4 بر صفر از ایران پیش افتادند و ولاسکو مجبور شد تا درخواست وقت استراحت کند. کشاورزی جایگزین کمالوند شد و در ادامه لهستانی‌ها تا امتیاز 8 بر 2 هم اختلاف خوبی با ایران داشتند تا تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند.
    در ادامه این گیم بازهم شاگردان آناستازی بسیار بهتر بودند و در لحظاتی از بازی 9 امتیاز اختلاف ایجاد کنند و با خیالی آسوده کار را دنبال کردند. زمانی که امتیاز 15 بر 5 به سود لهستان بود ولاسکو حسام بخششی را برای نخستین بار در این مسابقات به میدان فرستاد، اما حضور وی هم تاثیر چندانی نداشت و بازهم لهستانی‌ها امتیاز گرفتند و با رسیدن به امتیاز 16 بر 5 تیم‌ها به وقت استراحت فنی دوم رفتند.
    در این گیم لهستانی‌ها سرویس‌های پرشی و قدرتی بسیار خوبی می‌زدند و اجازه ابتکار عمل در حمله را به ایرانی‌ها نمی‌دادند.
    ولاسکو که تقریبا می‌دانست این گیم را واگذار خواهد کرد سعی کرد تا بازیکنان اصلی را بیرون بکشد تا استراحت کنند و خود را برای گیم‌های بعدی آماده کنند. در پایان بازیکنان ایران در گیمی که تقریبا حرفی برای گقتن نداشتند بازنده شدند و نتیجه 25 بر 8 به حریف پرقدرت خود واگذار کردند.

در آغاز گیم چهارم به نظر می‌رسید که ملی‌پوشان ایران برای جبران نتیجه ضعیف گیم قبلی وارد میدان شده‌‌اند. سرویس‌های قدرتی و هدفمند لهستانی‌ها بازیکنان ایران را دچار مشکل کرد و بازهم این شاگردان آناستازی بودند موفق شدند با نتیجه 8 بر 4 از ایران پیش بیفتند. در ادامه بازیکنان ایران اختلاف را کم کردند، اما لهستانی‌ها زمانی به امتیاز 16رسیدند که تیم ایران در امتیاز 11 مانده بود. اشتباهات بازیکنان ایران کمک زیادی به لهستانی‌ها کرد تا به این امتیاز برسند.
    امتیاز 17 بر 15 به سود لهستان موجب شد تا آناستازی احساس خطر کند و وقت استراحت بگیرد که این حرکت وی موثر بود چراکه بازهم اختلاف امتیاز بیشتر شد و به 4 رسید؛ در مقابل ولاسکو هم دست به دو تعویض زد و نتیجه گرفت، چرا که دو بازیکن جوان ایران به‌نام‌های فیاضی و غفور عملکرد خوبی داشتند و موفق شدند اختلاف امتیاز را به یک برسانند تا لهستانی‌ها 20 بر 19 از ایران جلو باشند.
    روند رو به رشد ایرانی ها با دفاع خوب زرینی و حمله غفور ادامه پیدا کرد تا ایران با حساب 23 بر 22 از حریف خود پیش بیفتد. در امتیاز 24 لهستانی‌ها سرویس را از دست دادند و در مقابل زرینی هم توپ سرویس را از دست داد تا بازی 24 بر 24 مساوی شود. لهستانی‌ها بازهم سرویس را خراب کردند تا موسوی از توپ برگشتی لهستانی استفاده کند و نتیجه این گیم را به با حساب 26 بر 24 به سود ایران رقم بزند؛ با این حساب بازی به گیم پنجم کشیده شد تا حداقل روند کسب ۳ امتیازهای متوالی لهستان در جام‌جهانی متوقف شود.

نخستین امتیاز گیم پنجم را لهستانی‌ها کسب کردند. بازی با از دست دادن سرویس توسط لهستانی‌ها ۲ بر ۲ مساوی شد و در ادامه دفاع بسیار خوب فیاضی موجب شد تا ایران ۳ بر ۲ از حریف پیش بیفتد. لهستانی‌ها در امتیاز ۴ هم سرویس را از دست دادند و در ادامه هم نتوانستند حمله خوبی داشته باشند تا اختلاف امتیاز در این گیم با 2 اختلاف به سود ایران برسد و آناستازی با عصبانیت درخواست وقت استراحت فنی کند.
    روند سرویس‌ها و حمله ایران بسیار متحول شد و زرینی توانست ایران را 6 بر 3 از تیم سوم لیگ جهانی پیش بیاندازد.
    شاگردان آناستازی که در دوران بازیگری به کوتوله معروف بود روحیه چندانی برای ادامه بازی نداشتند و این ایرانی‌ها بودند که مقتدرانه پیش می‌رفتند. اختلاف امتیاز به 4 رسید و تیم ایران 10 بر 6 از لهستان پیش افتاد.
    ولاسکو زمانی که دید لهستانی‌ها اختلاف را کم کرده و به امتیاز 8 رسیده‌اند درخواست زمان استراحت کرد تا وقفه‌ای در جریان بازی ایجاد کند. اشتباهات فردی لهستانی‌ها و انگیزه بالای مردان آریایی موجب شد تا آناستازی با دست‌پاچگی درخواست وقت استراحت کند. در امتیازهای پایانی این گیم ولاسکو که معمولاً با آرامش کنار زمین می‌ایستد با گرفتن هر امتیاز همراه با بازیکنان شادی می‌کرد.
    در امتیاز 14 کشاورزی وارد زمین شد، اما وقتی ایران دو امتیاز را به حریف واگذار کرد ولاسکو در جریان بازی وقفه‌ای ایجاد کرد. در این بازی هم پوریا فیاضی جوان توانست امتیاز پایانی را برای ایران کسب کند تا ایران در پایان ۳ بر ۲ حریف قدرتمند خود را شکست دهد.

لهستانی‌ها پیش از این ۳ بر صفر کوبا را شکست داده بودند و در بازی دوم خود ۳ بر یک آرژانتین و در بازی سوم خود ۳ بر یک صربستان را مغلوب کرده بود و ایران هم موفق شده بود تیم‌های ژاپن و صربستان را به ترتیب با حساب ۳ بر یک و ۳ بر ۲ شکست دهد و برابر کوبا با حساب ۳ بر صفر مغلوب شده بود.

بازی بعدی ایران فردا از ساعت 5:30 صبح برابر آرژانتین برگزار خواهد شد.

فرهاد نظری افشار هم امروز استراحت داشت و امیدوارم با اضافه شدن این دو بازیکن بتونیم بازی خوبی جلو آرژانتین انجام بدیم ولی انصافا آرژانتین خیلی حریف سخت تری خواهد بود...
    موقع عکس یادگاری یکی از اعضای تیم پای ولاسکو رو لگد کرد که بسی خندیدیم

پ.ن:آناستازی یا آناستاسی؟
    Last edited by Kianoosh; 24-11-2011 at 12:40.

4. 16 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

امیدوارم با اضافه شدن این دو بازیکن بتونیم بازی خوبی جلو آرژآنتین انجام بدیم ولی انصافا آرژانتین خیلی حریف سخت تری خواهد بود...

البته شاید بازی امروز و فردا با هم فرق کنه ولی در کل لهستان از آرژانتین خیلی سر تر بوده تو این چند سال

درسته والیبالمون مثل سرعت اینترنتمون فراز و نشیب داره

ولی منطق میگه باید آرژانتین رو برد

گرچه منم فکر کنم ببازیم به آرژانتین ولی میشه امید داشت شگفتی رو ادامه بدیم

6. 9 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای

غولها به زانو در آمدند

فک همشون افتاد

حالا برن جلو بوق بزنن

تو دو ست اول این "کورک" بدجور رفته بود رو مخم حالا بخوره

--------------------------------------------------------------

آخه من چقدر بدشانسم که فقط دو ست اول رو تونستم ببینم
    وسط بازی مجبور شدم برم بیرون
    البته ست آخر رو با رادیو شنیدم

جایی برای دانلود بازی نیست؟

8. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها متشکریم...
    واقعآ بازی زیبایی بود و حال کردم با این برد ولی فردا نبایدجلوی ارژانتین انتظار برد رو داشته باشیم چون هم فاصله زمیانیش با این بازی کمه و هم این بازی 5 ست شد و خیلی انرژی از بازیکنای دو تیم گرفت...
    در کل عالی بودیم...

10. 5 کاربر از Justyyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا باید در مقابل هوش و ذکاوت و محافظه کاری ولاسکو سر سجده فرود آورد !!!

اخلاق مربیگری پرفکت ... تعوییضهای استثنایی و همسو با جریان بازی ... استفاده از حداکثر بضاعت تیم ...

به نظر من باید امسال بعنوان بهترین مربی دنیا تو رشته والیبال برگزیده شه ...

خولیو فوق العاده بودی ... فوق العاده ... ست سوم به مهر های کلیدی استراحت داد و ست چهارم و پنجم لهستان رو له کردند ...

درضمن ولاسکو همیشه تو کارنامه ی مربیگریش هم مرد ست های پنجم بوده ...

بازی بچه ها هم واقعا امیدوار کننده بود ...

با این نتایج روی کاغذ باید در مقابل آرژانتین و امریکا و چین و مصر هم برنده باشیم ...
    Last edited by Ssarshar; 24-11-2011 at 13:03.

12. 8 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

جدا فوق تصور هستیم اگه ما اعتماد به نفس داشته باشیم هر کاری میتونیم بکنیم!

من تو ست سوم و اواسط ست چهارم کاملا داشتم ناامید میشدم ولی دیدیم اگه فقط بخوایم میتونیم حتی لهستان که یکی از شانسای اصلی قهرمانی هست رو شکست بدیم.تبریک میگم به همه مخصوصا به پویا فیاضی 18 ساله:

ست پنجم خیلی لذت بردم وقتی اون بازیکن لهستان یعنی<کورک>دیگه جون نداشت سرویس و ابشار بزنهاخه تو ست های قبلش چند امتیاز سرویس گرفت=واقعا سرویسای توپی میزد ولی خوب چش زد خودشو.<بارتمن>چند تو ست 5 دیگه اون ابشارا رو نداشت.همچنین عدم هماهنگیشون: ولی ما برعکس بودیم ست 5 بهترو بهتر شدیم و از نظر بدنی اصلا کم نیاوردیم که خبر خیلی خوبیه!

یه چیز دیگه هم که خیلی خوشحال کنندست یکدست بودنه تیمه + بازگشت اعتماد به نفس زرینی

اما به نظر من بهترین بازیکنمون از نظر من علیرضا نادی بود کسی که هر وقت سرویس زد با وجود اینکه ساده میزد ولی روند بازی به نفع ما برمیگشت هر سرویسی که زد دفاعشون با مشکل مواجه شد و حتی یه بار هم امتیاز گرفتیم حسینی هم خیلی باهوش عمل کرد!
    اما چیزی که خیلی من لذت بردم اعتماد به نفس فیاضی که خیلیم مطمئن عمل میکرد!

در کل خوشحالم که این توانو میتونیم در خودمون حالا ببینیم که میتونیم حریف تیمی حتی مثل برزیل باشیم!

به امید یه بازیه خوب دیگه جلو ارژانتین!

ببخشید پر حرفی کردم یه چند وقت بود پست نداده بودم جو گیر شده بودم!

بازم ممنون بچه ها

14. 10 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

البته شاید بازی امروز و فردا با هم فرق کنه ولی در کل لهستان از آرژانتین خیلی سر تر بوده تو این چند سال

درسته والیبالمون مثل سرعت اینترنتمون فراز و نشیب داره

ولی منطق میگه باید آرژانتین رو برد

گرچه منم فکر کنم ببازیم به آرژانتین ولی میشه امید داشت شگفتی رو ادامه بدیم
    اصولا حس میکنم با تیمای اروپایی راحت تر بازی میکنیم و سبک بازیمون بیشتر بهشون میخوره .. واسه همین از آرژانتین میترسم .. کوبا هم که به راحتی مارو برد .

16. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام به همه دوستان از ته ته دل این پیروزی بسیار بسیار شیرینو بهتون تبریک میگم الان باورم نمیشه دارم پیروزی ایران مقابل لهستان قدرتمند رو تبریک میگم
    من که نبودم بازی رو ببینم چون امتحان میانترم داشتم تا بعد از امتحان رسیدم خونه ست پنجم بود و نتیجه 14-11 باورم نمیشد که ایران این نتیجه رو گرفته واقعا بعد از یه امتحان خستگیم رو در کرد و برا امتحان بعدی روحیم داد دم همه بچه ها گرم که اینجوری ملت رو خوشحال کردن واقعا باید از این بچه ها و سرمربی تقدیر کرد الان دیگه نمیشه ایران رو از در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده دونست فک کنم خود تیما هم دیگه بعد از این بازی این رو فهمیده باشن که دربرابر ایران نباید اشتباه کنن
    به امید پیروزی مقابل آرژانتین

18. 7 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازی دیدم عجب هیجانی داشت خیلی وقت بود اینجوری خوشحال نشده بودم
    با اینکه 1 ساعت از بازی می گذره هنوز ضربان قلبم بالا ست
    دمشون گرم خیلی با غیرت بازی کردن

20. 8 کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •