من بازي رو نديدم ولي از رو اسكوربورد اينترنتي داشتم نتيجه رو تعقيب ميكردم. واقعاً دنبال كردن بازي به اين سبك هم كار بسيار هيجان انگيزيه.
مبارك باشه.
من بازي رو نديدم ولي از رو اسكوربورد اينترنتي داشتم نتيجه رو تعقيب ميكردم. واقعاً دنبال كردن بازي به اين سبك هم كار بسيار هيجان انگيزيه.
مبارك باشه.
اینجاست که شاگرد به استاد میبازه!
قهرمان آسیا باز هم شگفتی آفرید
بازی فوق العاده بود ...خودم شخصا انتظار نداشتم بعد ست سوم حتی بتونیم کار رو مساوی کنیم ولی روحیه عالی بچه ها و جنگندگی تا پایان کار همه چیز رو به سود ایران تغییر داد ...
آخیییییییییییییییییش دلم خنک شد!!بخشی از انتقام از ایتالیا گرفته شد
چشت در اومد آناستازی؟!؟
دو امتیاز ارزشمند که واقعا تو رده بنده نهایی خیلی برای ایران مهمه و مطمئن باشید در پایان این رقابت ها تو رنکینگ جهانی ما چند پله صعود خواهیم داشت!و رنک یک رقمی قطعی میشه
ولاسکو همونطور که تو مصاحبه بعد بازی صربستان گفته بود راه بردن بازی های 5 سته رو یاد گرفته و واقعا عالی بود صحنه های جالب :
حمزه زرینی از ابتدا تو ترکیب اصلی بودانصافا امروز خیلی بهتر کار کرد ولی هنوز به آمادگی کامل خودش نرسیده فرهاد ظریف استراحت میکرد و جاش اگه اشتباه نکنم علی حسینی بازی می کرد که انصافا چیزی کم نداشت و تو خیلی از توپ گیری ها مخصوصا ست چهارم و پنجم به داد تیم رسید
بازارگرد فوق العاده بود تو حمله چند تا سرویس خوبم زد و نهایتا بهترین بازیکن زمین هم شناخته شد نادی مثل همیشه دفاع روی تور محشر بود (تو نفرات برتر دفاع روی تور مسابقات جهانی هست یه افتخاره یه تیم ژاپنی هم ازش دعوت کرده برای بازی در این تیم)و سرویس های کنترلی نادی و امیر حسینی یکی از دلایل برد ما بودن موسوی کارای سرعتی رو تو حمله خوب انجام داد ولی متاسفانه درصد سرویسهای پرشی تو تور(نوع جدید سرویسه) زیاد داشت آرش کمالوند از دیروز بهتر شده بود ولی باز سرویس زیاد خراب کرد و دریافتم چند تا مشکل داشت امیر حسینی اگه اشتباه نکنم اون بود یا مهدوی ست سوم اول کار یه جا خالی بی مورد انداخت و تیم 4 امتیاز عقب افتاد تحت فشار سرویس خوب لهستانی ها پوریا فیاضی واقعا با این سن کم داره عالی بازی می کنه امیدوارم روندش تداوم داشته باشه سرویسهای خوب دفاع های عالی مخصوصا بارتمن رو یک دفاع فوق العاده کرد و البته امتیاز آخرم باز فیاضی گرفت آفرین !
آناستازی تو ست سوم که با اختلاف زیاد (و البته رو نظر کادر فنی ما برای نگه داشتن انرژی برای ست چهارم ) جلو بودن خیلی میخندد و خوشحال بود و کار رو تموم شده میدید ولی در آخر تو ست پنجم این ولاسکو با تجربه بود که میخندید و به آناستازی کارد میزدی خونش درنمیومد!
تازه این بازی کلی آرومتر بود بازی دوستانه قبل از شروع رقابت ها رو که همین 3-2 باختن خیلی قاطی کرده بود ...
لهستان برابر قدرت ایران زانو زد / شاگردان کوتوله بازهم به ایران باختند
محتوای مخفی: خبر
فرهاد نظری افشار هم امروز استراحت داشت و امیدوارم با اضافه شدن این دو بازیکن بتونیم بازی خوبی جلو آرژانتین انجام بدیم ولی انصافا آرژانتین خیلی حریف سخت تری خواهد بود...
موقع عکس یادگاری یکی از اعضای تیم پای ولاسکو رو لگد کرد که بسی خندیدیم
پ.ن:آناستازی یا آناستاسی؟![]()
Last edited by Kianoosh; 24-11-2011 at 12:40.
امیدوارم با اضافه شدن این دو بازیکن بتونیم بازی خوبی جلو آرژآنتین انجام بدیم ولی انصافا آرژانتین خیلی حریف سخت تری خواهد بود...
البته شاید بازی امروز و فردا با هم فرق کنه ولی در کل لهستان از آرژانتین خیلی سر تر بوده تو این چند سال
درسته والیبالمون مثل سرعت اینترنتمون فراز و نشیب داره
ولی منطق میگه باید آرژانتین رو برد
گرچه منم فکر کنم ببازیم به آرژانتین ولی میشه امید داشت شگفتی رو ادامه بدیم
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای
غولها به زانو در آمدند
فک همشون افتاد
حالا برن جلو بوق بزنن
تو دو ست اول این "کورک" بدجور رفته بود رو مخم حالا بخوره
--------------------------------------------------------------
آخه من چقدر بدشانسم که فقط دو ست اول رو تونستم ببینم
وسط بازی مجبور شدم برم بیرون
البته ست آخر رو با رادیو شنیدم
جایی برای دانلود بازی نیست؟
بچه ها متشکریم...
واقعآ بازی زیبایی بود و حال کردم با این برد ولی فردا نبایدجلوی ارژانتین انتظار برد رو داشته باشیم چون هم فاصله زمیانیش با این بازی کمه و هم این بازی 5 ست شد و خیلی انرژی از بازیکنای دو تیم گرفت...
در کل عالی بودیم...
واقعا باید در مقابل هوش و ذکاوت و محافظه کاری ولاسکو سر سجده فرود آورد !!!
اخلاق مربیگری پرفکت ... تعوییضهای استثنایی و همسو با جریان بازی ... استفاده از حداکثر بضاعت تیم ...
به نظر من باید امسال بعنوان بهترین مربی دنیا تو رشته والیبال برگزیده شه ...
خولیو فوق العاده بودی ... فوق العاده ... ست سوم به مهر های کلیدی استراحت داد و ست چهارم و پنجم لهستان رو له کردند ...
درضمن ولاسکو همیشه تو کارنامه ی مربیگریش هم مرد ست های پنجم بوده ...
بازی بچه ها هم واقعا امیدوار کننده بود ...
با این نتایج روی کاغذ باید در مقابل آرژانتین و امریکا و چین و مصر هم برنده باشیم ...
Last edited by Ssarshar; 24-11-2011 at 13:03.
جدا فوق تصور هستیم اگه ما اعتماد به نفس داشته باشیم هر کاری میتونیم بکنیم!
من تو ست سومو اواسط ست چهارم کاملا داشتم ناامید میشدم ولی دیدیم اگه فقط بخوایم میتونیم حتی لهستان که یکی از شانسای اصلی قهرمانی هست رو شکست بدیم.تبریک میگم به همه مخصوصا به پویا فیاضی 18 ساله:
ست پنجم خیلی لذت بردم وقتی اون بازیکن لهستان یعنی<کورک>دیگه جون نداشت سرویس و ابشار بزنهاخه تو ست های قبلش چند امتیاز سرویس گرفت=واقعا سرویسای توپی میزد ولی خوب چش زد خودشو
.<بارتمن>چند تو ست 5 دیگه اون ابشارا رو نداشت.همچنین عدم هماهنگیشون: ولی ما برعکس بودیم ست 5 بهترو بهتر شدیم و از نظر بدنی اصلا کم نیاوردیم که خبر خیلی خوبیه!
یه چیز دیگه هم که خیلی خوشحال کنندست یکدست بودنه تیمه + بازگشت اعتماد به نفس زرینی
اما به نظر من بهترین بازیکنمون از نظر من علیرضا نادی بود کسی که هر وقت سرویس زد با وجود اینکه ساده میزد ولی روند بازی به نفع ما برمیگشت هر سرویسی که زد دفاعشون با مشکل مواجه شد و حتی یه بار هم امتیاز گرفتیم حسینی هم خیلی باهوش عمل کرد!
اما چیزی که خیلی من لذت بردم اعتماد به نفس فیاضی که خیلیم مطمئن عمل میکرد!
در کل خوشحالم که این توانو میتونیم در خودمون حالا ببینیم که میتونیم حریف تیمی حتی مثل برزیل باشیم!
به امید یه بازیه خوب دیگه جلو ارژانتین!
ببخشید پر حرفی کردم یه چند وقت بود پست نداده بودم جو گیرشده بودم!
بازم ممنون بچه ها![]()
اصولا حس میکنم با تیمای اروپایی راحت تر بازی میکنیم و سبک بازیمون بیشتر بهشون میخوره .. واسه همین از آرژانتین میترسم .. کوبا هم که به راحتی مارو برد .
سلام به همه دوستان از ته ته دل این پیروزی بسیار بسیار شیرینو بهتون تبریک میگم الان باورم نمیشه دارم پیروزی ایران مقابل لهستان قدرتمند رو تبریک میگم
من که نبودم بازی رو ببینم چون امتحان میانترم داشتم تا بعد از امتحان رسیدم خونه ست پنجم بود و نتیجه 14-11 باورم نمیشد که ایران این نتیجه رو گرفته واقعا بعد از یه امتحان خستگیم رو در کرد و برا امتحان بعدی روحیم داد دم همه بچه ها گرم که اینجوری ملت رو خوشحال کردن واقعا باید از این بچه ها و سرمربی تقدیر کرد الان دیگه نمیشه ایران رو از در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده دونست فک کنم خود تیما هم دیگه بعد از این بازی این رو فهمیده باشن که دربرابر ایران نباید اشتباه کنن
به امید پیروزی مقابل آرژانتین![]()
بازی دیدم عجب هیجانی داشت خیلی وقت بود اینجوری خوشحال نشده بودم
با اینکه 1 ساعت از بازی می گذره هنوز ضربان قلبم بالا ست
دمشون گرم خیلی با غیرت بازی کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)