نمیدونم این درصد ما میتونه علامت سلامت باطری باشه یا اینکه ریطی نداره؟ من که از خدامه مشکل از باطری باشه نه خود سیستم!!
نمیدونم این درصد ما میتونه علامت سلامت باطری باشه یا اینکه ریطی نداره؟ من که از خدامه مشکل از باطری باشه نه خود سیستم!!
ممنونم از همه دوستان که بدون تعصب بیجا مشکلات لپ تاپاشونو مطرح میکنن
حقیقتا پس از مدت طولانی تحقیق و پرس و جو تصمیم داشتم این هفته این لپ تاپ رو بگیرم که واقعا با خوندن این مطالب و اینکه لپ تاپی با این قیمت در اوایل استفاده همچین مشکل اعصاب خرد کنی براش پیش اومده منصرف شدم لااقل تا روشن شدن کامل علت این مشکل
امیدوارم همگی دوستان هم هرچه زودتر مشکلشون برطرف بشه و با کمال خوشی ازش استفاده کنن
من هم مشکل باتری دارم روی 94% میمونه و دیگه شارژ نمیشه
تماس گرفیم
هم من هم فروشنده
گفتن باید باتری و لپ تاپ همشو بفرستین گارانتی
:-(
این هفته میخوره به تعطیلات نمیفرستم
هفته بعد میفرستم
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
دوستان شماها با گارانتی تماس نداشتین؟
نه من شنبه دیگه تهرانم.هفته قبل زنگ زدم سازگار گفتن بیار ببینیم...
دوستان یه مسئله
کسی از شما انگلیسیش خوب نیست واسه ساپورت ایسوس هم چند نفری که مشکل داریم بفرستیم؟
چون چند نفر مشکل مشابه داریم احتمالا این سری یا مشکل داره یا سازگار گند زده
از طریق سایت اصلی ایسوس اقدام کنیم متوجه میشیما
کسی هست اینکارو بکنه؟
من قبلا از طریق سرویس سنتر و چت چند بار مواردی را پرسیدم اپراتور همان جوابهایی را میده که در قسمت ساپورت گفته شده
آخرش هم میگه به نمایندگی مراجعه کنید
من 3 روز پیش به عنوان یه عضو vip!!(خیر سرم) یه mail فرستادم که گفتن 48 ساعت دیگه جواب میدیم که هنوز خبری نیست!! احتمالا چون vip ام میخوان شخصا بیان ایران واسم حلش کنن!
راستی متنی که فرستادمو با یه خورده تغییر واست پ.خ میکنم رفیق...شمام خواستی بفرست
ممنون
خیلی لطف کردین دوست عزیز
داره از سازگار خوشم میاد
خیلی خوب و سریع از طریق ایمیل دارن راهنماییم میکنن و سوالامو جواب میدن در خصوص ارسال قطعه
گارانتی حتی در مواردی که مشکل بزرگ باشه دستگاه رو به کلی تعویض هم میکنه
با گارانتی های دیگه واقعا مشکل داشتم قبلا
حتی جواب ایمیل آدمو نمیدادن
چه برسه به راهنمایی مو شکافانه و ....
با این حساب احتمالا فردا خودم لپ تاپ رو بفرستم براشون
اقا مارو هم راهنمایی کنید چیکار کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)