از تورنت پیدا کن
از تورنت پیدا کن
من با اسکیدرو اموزش دادم. اما با رازور نصب کردم.
فعلا فکر کنم بهتره با اسکیدرو کار کنی.
ببین عزیز من شما نصبت که مشکلی نداره درسته ؟
پس نصبت رو انجام بده از مرحله بعدش که نوشتم بعد از ریختن کرک این فایل رو بریزید ادامه بده تا اخر![]()
ممنون میشه کرک اسکیدرو رو بذارید؟ اسکیدرو که تو سایتش همون کرک razor رو گذاشته!
Last edited by Ali_softcenter; 14-11-2011 at 23:08.
عذر خواهم من منظورم همون razor بود
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
دوستان من پیر شدم این بازی رو نتونستم عین ادم بکنم ... این دفعه یه مشکل عجیب و غریب تر از دفعه قبل دارم ...
این که همون اول بازی که ما رو انداختن عقب ارابه... دارن مثل بز میبرن... حرفا که تمام میشه. تو شهر کنار دیوار که میرن وای میستن .. دیگه هیچ اتفاقی نمی افته کسی میدونه مشکل چیه ؟ باید چجوری حل بشه ؟؟؟![]()
با عرض سلام وخسته نباشید
من این بازی رو امروز خریدم و نزدیک 20 بار نصبش کردم و 4 ساعت تو نت گشتم اما چیزی پیدا نکردم که این پیغام ارور رو از بین ببره
the program cant start because steam_api.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
لطفااااا کممممممممممممممممممممممک کنییییییییییییییییییییییی ید![]()
شما کرک رو نصب کردی ؟![]()
چند بار اول اپدیت ها رو نصب کردم بعد کرک رو.یه چند دفعم اول کرک رو نصب کردم بعد اپدیت![]()
مشکلم حل شد
با دانلو این فایلدم همگی گرررررررررررررررمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من اون فایل رو ریختم و درست شد ولی وقتی میره داخل بازی همین که یه تصویر میاد میپره رو صفحه ویندوز هیچ پیغامی هم نمیده؟
حالا چیییییییییییییییکار کنم؟
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممک
با سلام .
از لینک زیر می توانید بازی را به صورت کامل دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه با کرک + اپدیت
به زودی مجموعه کالکشن بازی Elder Scroll که شامل نسخه های 1 تا 4 می باشد را به صورت یک پارت مستقیم و حجم 11 گیگ برای دانلود می زارم .. فعلا گذاشتم مستقیم بشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)