تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 28 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام علی آقا
    علیکم و سلام و رحمة الله برکاته
    من نمیخواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم.چون فکر میکردم شما دیگه با زبانهایی مثل سی یا سی پلاس پلاس کاری ندارین و یک راست میرین تنها سراغ wpf و ...
    باور کن دیگه اشکم داره در میاد.
    منظور شما از سی پلاس پلاس کدومه؟اگه 2011 هست که گفتیم توی بحث هامون مشکلی نیست و این هم یکی از زبان های مختص و قدرمتند ساختار XAML می باشد.
    ببینید WPF یه زبان سی شارپ یا وی بی یا سی پلاس پلاس نیست یک زبان عمومی هست با ساختار XAML که حتی در ویندوز 8 درش استفاده شده.
    ولی استدلالهایی که ارائه میدین واقعا غیر قابل قبول هستند.من از شما میپرسم.یاد گرفتن wpf چقدر زمان میبره؟
    نمیدونم والله چرا غیر قابل قبول هستن.
    برای یک خارجی 3500 کلاس لازمه که WPF رو یاد بگیره.البته دوستان نا امید نشن سخته ولی خوب برای یک ایرانی 6 ماه کافیه.و میتونه یه برنامه ایده آل بنویسه.
    من قبلا هم از شما سوال کرده بودم .شما گفته بودید که میشه همه چی با سی شارپ یا wpf نوشت ولی آیا بصورت مستقیم این کار انجام میشه؟
    چرا ما باید به صورت مستقیم انجام بدیم؟
    شما توی زبان سی هم یک تابع برای خودت تعریف میکنی سپس توی برنامت از اون تابع استفاده میکنی.دات نت هم همینه منتها تابع هاشو براتون آماده کرده و کار رو براتون راحت کرده.
    شما به صورت مستقیم هم میتونید توابع API رو فراخوانی و برای خودتون استفاده کنید.سیستم عامل ویندوز فقط API هست و شما خارج از محدوده API نمیتونی کاری انجام بدی.چه برای ارتباط با سخت افزار و چه نرم افزار و چه و چه و چه و چ......
    دات نت فرمورک نیومده که برنامه نویسان رو محدود کنه بلکه اومده کار برنامه نویسان رو راحت کنه.
    وگرنه اون هم نا محدود میباشد از همه لحاظ فرقی با VC ندارد.
    ببینین شما خودتون هم میگین که انقدر پول درمیاریم از بابت نوشتن یه برنامه توسط wpf و ...
    کاملا روشنه که هدف از کار کردن با تکنولوژیهایی نظیر wpf بیشتر از لحاظ تجاری هست.
    چطوری میخواهید بدون استفاده از کلمه تجارت پول در بیارید؟
    من نمیدونم شما این حرف ها رو از کجا میگین.اگه میخوایین افرادی مثل بنده یا سایر دوستان بیایین برای بحثهای بیهوده و ...نه دیگه این آخرین پست بنده بود تو این تاپیک.
    من خیلی معذرت میخوام از دوستان که از حرف های من بد برداشت فرمودند.
    من این تاپیک رو برای خودم نزدم برای شماها زدم.وگرنه خودم دارم با برنامه نویسی خداحافظی میکنم البته این 50 درصد هست.
    خواستم اشتباه من دوباره تکرار نشه.و شما موفق تر از من جلو برید.
    وگرنه یه تاپیک میزدم برید سی یاد بگیرید.برای من فرقی نمیکنه...
    من مجبورم برای حرفایی که میزنم دفاع کنم تا باعث ایجاد شک و شبه بین دوستان نشه چون با این فرض اگه شکی ایجاد بشه دیگه گفتن مطالب فایده ای نخواهد داشت.
    بهتره دیگه مقایسه ای بین زبانها انجام ندین چون از مبحث اصلی هم دور خواهین شد و بیشتر اسباب جنگ و جدال و دشمنی بین دوستان فراهم میشه.

من مقایسه ای انجام ندادم فقط شنونده رو از قدیم به جدید دعوت کردم.
    متاسفانه باز هم از سی و سی پلاس و وی بی قدیمی حرف خواهد آمد و این خسته کننده خواهد بود.
    یا علی.

2. 4 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عجب بحث جنجال بر انگیزی!
    برنامه نویسی اونی نیست که شما دارید تعریف می کنید اگر کسی واقعا میخواهد عمرش رو در راه برنامه نویسی طی کنه باید ابتدا از زبانهایی مثل پاسکال و سی شروع کند چه بخواهد wpf ، html و ..... دلیلش رو میتوان در اختلاف فاحش سطح برنامه نویسان قدیمی با جدید مشاهده کرد
    حالا سی به کنار من موندم پاسکال چه مزیتی داره که من باید یاد بگیرم؟!!! مثلا یه قابلیت بگین که تو پاسکال باشه و سایر زبان ها نتونسته باشه به خوبی اون رو پیاده سازی کنن اگه منظور دوستان از یاد گرفتن زبان هایی مثل پاسکال و سی و... یاد گرفتن مفاهیم کد نویسی هستش خب چرا با پاسکال و زبان های قدیمی؟ با یه کتاب مبانی کامپیوتر و الگوریتم مفاهیم برنامه نویسی و کدنویسی به اندازه لازم جا میافته دیگه لازم نیست با یه زبان قدیمی مثل پاسکال شروع کرد خب همین سی شارپ همه قابلیت های سی رو واسه شروع داره خب بهتر نیست که با همین سی شارپ شروع کرد؟
    من خودم در مقایسه با یه برنامه نویس تقریبا هیچپی بلد نیستم اما تا حالا چندتا پروژه با ویژوال دات نت نوشتم که خیلی قابل قبول هم بودن و بالای 300 فروختم فقط یه کتاب ویژوال بیسیک 2010 و یه کتاب پایگاه داده در ویژال 2010 دارم که مطالب مورد نظرم رو اول خوندم و دوباره پیاده سازی کردم (البته همین دوستان پیسی فروم خیلی کمک کردن همین جا ازشون تشکر می کنم)واینا تو کمتر از 2 ماه اتفاق افتاده حالا تصور کنید من برای نوشتن پروژم برم از پاسکال و وبی 6 شروع به یادگیری کنم !واسه یادگیری این زبان ها و کلیه قابلیت های دات نت از ورژن یک تا چهار چقدر طول میکشه؟!!! چند سال طول میکشه تا یه پروژه بنویسم؟ کدوم راه بهتره؟ خودتون قضاوت کنین

4. 5 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عجب بحث جنجال بر انگیزی!
    حالا سی به کنار من موندم پاسکال چه مزیتی داره که من باید یاد بگیرم؟!!! مثلا یه قابلیت بگین که تو پاسکال باشه و سایر زبان ها نتونسته باشه به خوبی اون رو پیاده سازی کنن اگه منظور دوستان از یاد گرفتن زبان هایی مثل پاسکال و سی و... یاد گرفتن مفاهیم کد نویسی هستش خب چرا با پاسکال و زبان های قدیمی؟ با یه کتاب مبانی کامپیوتر و الگوریتم مفاهیم برنامه نویسی و کدنویسی به اندازه لازم جا میافته دیگه لازم نیست با یه زبان قدیمی مثل پاسکال شروع کرد خب همین سی شارپ همه قابلیت های سی رو واسه شروع داره خب بهتر نیست که با همین سی شارپ شروع کرد؟
    من خودم در مقایسه با یه برنامه نویس تقریبا هیچپی بلد نیستم اما تا حالا چندتا پروژه با ویژوال دات نت نوشتم که خیلی قابل قبول هم بودن و بالای 300 فروختم فقط یه کتاب ویژوال بیسیک 2010 و یه کتاب پایگاه داده در ویژال 2010 دارم که مطالب مورد نظرم رو اول خوندم و دوباره پیاده سازی کردم (البته همین دوستان پیسی فروم خیلی کمک کردن همین جا ازشون تشکر می کنم)واینا تو کمتر از 2 ماه اتفاق افتاده حالا تصور کنید من برای نوشتن پروژم برم از پاسکال و وبی 6 شروع به یادگیری کنم !واسه یادگیری این زبان ها و کلیه قابلیت های دات نت از ورژن یک تا چهار چقدر طول میکشه؟!!! چند سال طول میکشه تا یه پروژه بنویسم؟ کدوم راه بهتره؟ خودتون قضاوت کنین
    من هیچ گاه نگفتم شما با پاسکال برنامه نویسی کن فقط گفتم مبانی کار با پاسکال رو یاد بگیر بعد سی بعد سی پلاس پلاس و بعد دانت 2 بعد دانت 3 و الی اخر

فکر میکنی کسی که بخواهد یه عمر برنامه نویسی کنه و پروژه های بزرگ بنویسه نباید حداقل یه مقدمه ای از برنامه نویسی داشته باشه

برنامه نویسی دقیقا مثل ریاضی است نمیشه گفت کدوم مبحث از اون یکی بهتره یا مهمتره اما برای اینکه بتونی یک ریاضی دان خوب بشی باید اول اعداد رو بشناسی بعد جمع بعد تفریق و محاسبات پیشرفته

به نظر شما یاد گیری اصول اولیه پاسکال و سی و سی پلاس پلاس چقدر طول میکشه ؟ اگر فرد خیلی تنبلی باشه حداکثر یکسال

به قول دوستمون این اخرین پست بنده توی این تاپیک بود.

برای همه شما ارزوی موفقیت میکنم

6. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب دوستان میشه بگن ما که همه زبون های قدیمی رو خوندیم و پاس کردیم الان سراغ کدوم زبان ها بریم واسه اینده و پول؟
    متاسفنه 6 سال رشته کامپیوتر بودم ولی الان تو این تاپیک کلی به اطلاعاتم افزوده شد کلی اسم جدید شنیدم کاش یه کم تو دانشگاه همچین بحث هایی میشد.
    به نظر من این تاپیک دیگه کشش نداره و اگه دوستان اماده باشن اساتید یه زبان (یا یه مجموعه مثلا ما هم با سی شارپ و هم با ای اس پی دات نت که جفتش با sql کار میکردند رو تو یه ترم کار کردیم و خداییش چون با هم کار کردیم و اکثر دستورات شبیه به هم بودن یه چیزهایی رو یاد گرفتیم)رو مشخص کنیم که اینده بهتری داره و اساتید اونو اموزش بدن
    ممنون

8. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تایید میشه با این که یه خورده بحث ها تخصصی بود و نظرات مختلف وجود داشت ولی من واقعا استفاده کردم
    و اصلا هیچ ذهنیتی در مورد این که این همه تکنولوژی جدید اومده نداشتم
    مثلا WPF رو اصلا نمیدونستم چیه با این که سی شارپ رو دانشگاه پاس کردم
    متاسفانه اصلا بحثی در مورد تکنولوژی های جدید در دانشگاه ها نمیشه که خوشبختانه حالا اینجا داریم استفاده میکنیم
    از دوستانی که نظر دادن تشکر میکنم

10. 3 کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

11 آشنايي با الگوي M-V-VM

بنام خدا.
    سلام دوستان دوست نداشتم الان MVVM رو معرفی کنم ولی شاید بعضیها دوست داشته باشن زود برن WPF رو یاد بگیرن از این رو MVVM رو معرفی کردم که از همون اول طراحی کدهاشونو با پترن جهانی MVVM طراحی کنند تا با برنامه نویسان جهان و مایکروسافت همتراز باشند.
    MVVM برای من لذت بخش ترین بخش WPF هست فقط هم مربوط به کد نویسی و بسیار منظم و زیبا هست.
    M-V-VM چیست؟
    M-V-VM یا Model-View-ViewModel يكي از الگوهاي محبوب طراحي رابط كاربر در WPF مي باشد كه توسط John Gossman از تيم WPF ايجاد شده است و قدرت خود را مديون توانمند يهاي binding پيشرفته ي WPF است. به كمك آن مي توان View (يا همان قسمتي از برنامه كه كاربر با آن سر و كار دارد) را از كدهاي مرتبط با داده ها و منطق برنامه مجزا ساخت. به اين صورت در يك تيم، افرادي مي توانند بر روي View در Expression Blend كار كرده و همزمان تعدادي ديگر در Visual Studio .NET مشغول تهيه قسمت ViewModel باشند.

شكل ١- نمايي از قرارگيري و نحوه ي تعامل لايه هاي مختلف يك برنامه در الگوي M-V-VM.
    روش متداول آموزش و كار با WPF همانند روزهاي WinForms است يا دوران VB6 تمام كنترل هاي بصري.نامگذاري مي شوند. سپس روال هاي رويدادگردان كليك و امثال آن به صورت مستقيم تعريف شده و در code behind صفحه، منطق مرتبط با آن پياده سازي مي شود (در كدهاي View ارجاعات مستقيمي را از Model خواهيم داشت). همچنين اين پياده سازي به همراه استفاده مستقيم از نام اشياء و كنترل هايي است كه در View تعريف شده ان.
    حاصل اين عمليات متداول، گره خوردگي كدهاي صفحه با View است كه امكان نوشتن آزمو نهاي واحد آن را به صفر مي رساند. همچنين از امكانات پيشرفته ي WPF مانند انقياد دوطرفه (two way binding) بسياري موارد ديگر نيز استفاده نخواهد شد. به علاوه با توجه به استفاده ي مستقيم از نام كنترل هاي بصري در code behind تغيير يا جايگزيني يك كنترل نياز به تغييرات وسيعي در كدهاي ما خواهد داشت. براي رفع اين مشكلات، الگوي M-V-VM ارائه شده است كه توسط خود مايكروسافت جهت بهره گيري از تمامي امكانات WPF ابداع گرديده و در تهيه ي محصولات مهم آن شركت مانند Microsoft Expression Blend نيز بكار گرفته شده است.

در فایل PDF زیر MVVM شامل 5 فصل توسط جناب آقای وحید نصیری توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا علی.

12. 5 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

میشه یکی این تیکه از خصوصیات برنامه های مترو استایل رو توضیح بده.یعنی این تیکه عکس دقیق چی میگه؟

Last edited by H A M A S; 11-11-2011 at 00:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    و با تشکر از دوستان به خاطر زدن این پست
    متاسفانه تو دانشگاه های ایران از زبانهای جدید هیچ حرفی به میون نمیاد . چرا ؟ نمیدونم.
    من دانشجوی رشته کنترل هستم تو دانشگاه زبان c++ رو پاس کردم و کمی اشنایی دارم, چون به برنامه نویسی علاقه دارم خواستم ادامه بدم و شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی و دوباره c++ شروع کردم (1 ماه) اما با دیدن این پست کمی دلسرد شدم نسبت به این زبان (از نظر اینده نگری) از یکی از اساتید که سوال کردم سی شارپ رو پیشنهاد کرد. خواهشن اساتید راهنمایی کنن من بی خیال c++ شم و برم سراغ سی شارپ ؟ یا در کل از کجا شروع کنم ؟؟؟/؟؟؟؟
    Last edited by gharigh; 11-11-2011 at 09:57.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

مثل اینکه اصلا توجهی به حرفهای آخری اون پستم نکردید!

علی جان من اگر بخوام در جواب پستهای شما صحبت کنم، میتونم به تعداد زیادی از مواردی که مطرح کردید رو نقض کنم با دلیل و مدرک، که خودش شامل چندین صفحه میشه اون هم به تنهایی توسط من. ولی از اونجایی که وقتم اجازه نمیده و نمیخوام خودمو بیشتر از تو اینجور بحثها قاطی کنم، از اینجور بحثها نمیکنم. بنظر من اگر برنامه نویس باشید خودتون میتونید تصمیم بگیرید که در آینده چه کاری رو انجام بدید و یا چه چیزی رو انتخاب کنید.
    یک توصیه در خطاب به برنامه نویسان:
    اگر 2-3 سال فقط از یک زبان نچندان کار آمد استفاده کردید و فکر کردید از قافله عقبید خیلی نگران نباشید این خودش برای شما یک تجربه بزرگ خواهد بود که میتونید از تجربه های بدست آمده نهایت استفاده رو بکنید در سالهای آینده ی سابقه کاریتون. خیلی راحت میتونید تغییر روش بدید.
    (با توجه به همون تجربه هایی که بدست می آورید)

بهتره به اون زبانی یاد داده بشه که خودش آینده خودش مشخص باشه و علاقه داشته باشه چون 70 درصد از کسانی که سی کار میکنن بعداً مجبورن زبان خودشونو تغییر بدن و حداقل با یک زبان پر در آمد کار کنن.
    70 درصد ایرانی ها هنوز ویندوز XP دارن
    ماشالله شما از کجا می یارید این همه آمار رو؟
    همونطور که صریح اعلام میکنید n درصد باید از روی دلیل و مدرک بیاید جلو چون مقدار تقریبی از اینجور آمار دادن، برداشت نمیشه. (همونطور که اشاره کردید بهتره ازتون دلیل و مدرک بخوام.)
    هدف از زدن این تاپیک:
    معرفی تکنولوژی های روز و بیشترین استفاده در سراسر جهان.
    خب اگر هدفتون این بوده پس چرا در اولین پستی که در این تاپیک زدید حرفی از زبان های دیگه مثل C/Java/Python و ... آوردید؟ اگر خوب دقت کنید این خود شما و اولین کسی بودید که بحث مقایسه زبان ها رو در این تاپیک راه انداختید!
    اگر بخوایم این حرف و هدف شما رو در نظر بگیریم، فقط باید بریم Java و C و ++C یاد بگیریم!!! :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب اینکه شما می یاید XAML و WPF رو با زبانهایی مثل C و Java مقایسه میکنید که این خودش یکی از مضحک ترین (البته عذر خواهی من رو هم بپذیرید) مقایسه هایی هست که تا الان دیدم. WPF که یک تکنولوژی و ابزاره، XAML که یک زبان نشانه گذاری هست، مثل xml و html پس میشه شما بیاید به من توضیح بدید ربط این دو رو با زبانهای برنامه نویسی سطح میانی/بالا؟
    یکی از دلایلی که گفتم این تاپیک ایراد داره دقیقا همین موضوع بود.
    70 درصد ایرانی ها هنوز ویندوز XP دارن اصلاً نمیتونم اجازه بدم که برن روی مک برنامه بنویسن.
    چرا نمی تونید اجازه بدید؟ چرا نمیخواید برنامه هاتون رو در سطح جهانی مطرح کنید؟ مگه بازار کار شما محدود فقط به یک ایران هست؟ چطور از برنامه نویسان انتظار دارید که در سطح جهانی و هم طراز برنامه نویسان حرفه ای برنامه هاشون رو ایجاد کنند ولی انتظار اینو ندارید که برنامه هاشون رو در سطح جهانی مطرح کنن؟! طبق گفته خودتون:
    ز همون اول طراحی کدهاشونو با پترن جهانی MVVM طراحی کنند تا با برنامه نویسان جهان و مایکروسافت همتراز باشند.
    در پلتفرم مک (و در آینده ویندوز 8) یک محیط مجتمع و سازمان یافته وجود داره به نام App Store که شما چه بخواید و چه نخواید از سرتاسر جهان حداقل هزاران نفر اون رو دانلود میکنند! اگر رایگان باشه که هیچ ولی اگر قیمت همون برنامه ای که مینویسید 1 دلار باشه بنظرتون چقدر درآمد خواهید داشت؟ با کسر درصدی از مبلغ دریافتی توسط اپل برای میزبانی برنامه شما. حداقل نیم میلیون دلار!
    با امکانات سرچی که در اون محیط وجود داره اگر برنامه شما محدود به یک کشور خاص نباشه و اکثریت کشورها رو در نظر گرفته باشه، در جستجو های انجام شده به نمایش در میاد. و اونوقت فکرش رو بکنید اگر برنامه شما کاربردی باشه!

درسته ربطی به موضوع تاپیک نداشت ولی خواستم اهمیت برنامه های کراس پلتفرم و برای جهانیان برنامه نویسی کردن چقدر میتونه اهمیت داشته باشه.

راستی:
    بله یک راننده پیکان هم میگه هیچ ماشینی مثل پیکان نمیشه.
    این مثالتون هم اصلا ربطی نداشت!
    زبان c یک زبان همه فن حریفه، یعنی قادر به ایجاد تمامی کارهایی هست که توسط تکنولوژی های روز قابل پیاده سازی هست؛ ولی آیا یک پیکان میتونه همون امکاناتی که بنز پیاده سازی کرده رو برای خودش پیاده سازی کنه؟ (منظور در اینجا قدرت هست و ربطی به سهولت برنامه نویسی نداره)

در هر صورت منم سعی میکنم دیگه این بحثها رو ادامه ندم، چون حرفهایی که باید زده بشه، زده شد و بیش از این تکرار مکررات میشه.
    موفق باشید.
    Last edited by eAmin; 11-11-2011 at 00:01.

16. 5 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

میشه یکی این تیکه از خصوصیات برنامه های مترو استایل رو توضیح بده.یعنی این تیکه عکس دقیق چی میگه؟

لطفا به این سوال های مبتدی من جواب بدید!

راستی یکی از دوستان گفته قراره دات نت قراره توی ویندوز 8 -به صورت native باشه !
    یعنی چه طوری کامپایل میشن که دیگه نیازی به فریمورک دات نت ندارن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •