تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 157

نام تاپيک: FIFA Street

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کلا گرافیکش رو چطوری تحلیل میکنی؟
    نقل قول نوشته شده توسط CRIS Joon CR7;6901712[SIZE=2
    [/SIZE]گرافیک : خوب متمایل به عالی مخصوصا بازتاب ها.
    راستی رو صورت ها نسبت به فیفا 12 کار شده مثل مسی و رونالدو
    چیز دیگه ای ندیدم
    افت فریم هم ندیدم

گرافیک قابل قبولی داره
    ............................

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

بازی بلاخره رسید دستم ...
    کلا اگه بخوایم نسبت به نسخه های گذشته تحلیلش کنیم باید بگم خیلی متفاوت شده .. مخصوصا قسمت تکنیک ها و دریبل هاش ...
    و کلا گیم پلیش یه دستی به سر و روش کشیده شده ... دیگه وقتی توپ رو میگیری اینطوری نیست که طرف خودش هم بکشه نتونه توپ رو ازت بگیره ..
    یه نکته که من این چند باری که بازی کردم دیدم این بود که وقتی یه دریبل میزنی و میری تو انیمیشن اون دریبل دیگه طرف نمیتونه اونو قطع کنه ... یه چیزی مثله NBA 2K11 که اومد و انیمیشن ها رو قابل قطع شدن ساخت .. مثلا داری اسلم دانک میزنی وسطش توپ رو از دستت بگیره .. این قسمت رو من تا اون جایی که بازی کردم دیدم تقریبا این طوری شده که حرکات رو کمتر میتونی قطع کنی .. مثلا توپ رو از بالای سر طرف میندازی ، فقط می ایسته و نگاه میکنه ...
    قسمت های مختلف بازی هم خیلی جالب شدن ... وجود LMS و Panna خیلی جذابه و بخش Futsal هم با وجود خطا و اوت و اینا جالبه ...
    گرافیک بازی هم خلاصه میشه توی نورپردازی های زیبای بازی ... گرافیک چهره ها و فیس ها به نظر من از فیفا 12 پایین تره !
    ولی فیزیک بازی از اون حالت کارتونی بازی در اومده و خیلی بهتر شده ...
    وجود نداشتن گزارشگر توی بازی به اون حس و حال خیابونی بودن بازی بیشتر میاد .. چون مثلا شما که تو محله بازی میکنید که کسی گزارش نمیکنه ... و سرعت بالای بازی هم میتونه این جا مشکل ساز باشه برای گزارشگر !
    قسمت World Tour بازی مثل قسمت کریر نسخه های گذشته است با تغییرات مثبت فراوان ... واقعا این لذت بخشه که اسم دوستان رو بنویسید و یه تیم تشکیل بدین و برین بازی کنید ...
    در کل به نظر من این نسخه شایسته این نمرات خوب و این میانگین امتیازات بالا بوده ... و برای کسی که فوتبال رو دوست داره صد در صد پیشنهاد میشه !

3. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اره واقعا بازی جذابیه...خیلی حال میده بازیش...ممنون از تحلیل دن کاتالونیای عزیز که لذت بردیم بسی....

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من واقعا از این نسخه راضی هستم.خیلی خوب کار شده.فقط واسم یه سوال پیش اومده توی بخش World Tour وقتی همه کاپ ها و مسابقات رو در سراسر کره زمین بازی کردیم اون موقع چی میشه؟! یعنی در واقع مثل فیفا 12 یه بخش مربوط به لیگ نداره که مثلا 18 تیم توش باشن و دوره ای بازی کنیم؟

7. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من واقعا از این نسخه راضی هستم.خیلی خوب کار شده.فقط واسم یه سوال پیش اومده توی بخش World Tour وقتی همه کاپ ها و مسابقات رو در سراسر کره زمین بازی کردیم اون موقع چی میشه؟! یعنی در واقع مثل فیفا 12 یه بخش مربوط به لیگ نداره که مثلا 18 تیم توش باشن و دوره ای بازی کنیم؟
    کسی نمیدونه میشه با تیم های لایسنس دار تو تورنومنت ها بازی کنیم؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شهاب داداش چرا الکی هایپش میکنی...اصلا هم بازی جالبی نیستش....کلا به درد خود شهاب میخوره که یاد بگیره بره تو کوچه فوتبال بازی کنه

تازه هر جای منو رو هم میری مسی ..مسی...مسی ..مسی...
    پس امتیاز من به این بازی 0/10 دیگه تمام فینیش هیم...
    +

بی شوخی بازی دلچسبیه کلا جو و حس جالبی داره مخصوصا گل کوچیکش
    تو داخل سالن هم از هر چه بگذریم از صدای لیز خوردن پاها نمیشه گذشت...و حرکات پا به توپشون هم تکنیکی و ظریف هستش...میمونه برا عید رفت تو لیست..

10. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

یه تیم درست کردم،اسمشم گذاشتم Tehran Lions،جالب اینکه تا رفتم تو World Tour،اون بازیکنی که تویه فیفا 12 باهاش Virtual Pro بازی کردم و آوورد و گفت میخوای اینجا هم این شخصیتت هم باشه؟،منم از خدا خواسته OK دادم،خوب بود این قسمتش.............

ولی نمیدونم چرا بازیکنام اینقد زود دارن پیشرفت میکنن،همه بازیهارو هم هارد بازی میکنم،فیلمایی هم که از هر شهر نشون میده خیلی باحاله.................
    فقط من نمیدونم چرا تو هر تورنمنتی میرم یا با بولتون هم گروهم یا با لاتزیو...............
    راستی این Skill های بازیکن های واقعی رو هم جلب نتونستن دربیارن،آخه جبرئییل سیسه کی تو دنیای واقعی میتونه توپ رو پشت گردنش نگه داره،کم مونده بود پیرهنشو هم درباره وسط زمین...................

بیشتر اِلمان های بازی خویه یه جز هوش مصنوعی که یا خیلی افتضاحه یا خیلی زیاده که اصلا نمیشه بازی کرد،حده وسط نداره.................

12. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه تیم درست کردم،اسمشم گذاشتم Tehran Lions،جالب اینکه تا رفتم تو World Tour،اون بازیکنی که تویه فیفا 12 باهاش Virtual Pro بازی کردم و آوورد و گفت میخوای اینجا هم این شخصیتت هم باشه؟،منم از خدا خواسته OK دادم،خوب بود این قسمتش.............

ولی نمیدونم چرا بازیکنام اینقد زود دارن پیشرفت میکنن،همه بازیهارو هم هارد بازی میکنم،فیلمایی هم که از هر شهر نشون میده خیلی باحاله.................
    فقط من نمیدونم چرا تو هر تورنمنتی میرم یا با بولتون هم گروهم یا با لاتزیو...............
    راستی این Skill های بازیکن های واقعی رو هم جلب نتونستن دربیارن،آخه جبرئییل سیسه کی تو دنیای واقعی میتونه توپ رو پشت گردنش نگه داره،کم مونده بود پیرهنشو هم درباره وسط زمین...................

بیشتر اِلمان های بازی خویه یه جز هوش مصنوعی که یا خیلی افتضاحه یا خیلی زیاده که اصلا نمیشه بازی کرد،حده وسط نداره.................
    با قسمت BOLD موافقم آخه مثلا یه حرکت هایی میزنه که اون بازیکن ها تو خواب هم نمیتونن ازون حرکت ها بزنن
    EA هستش دیگه چیکارش کنیم
    ولی بازم نسبت به نسخه های قبلیش خیلی بهتر شده
    من که دونفره بازی میکنم اصلا یه لذت دیگه ای داره
    اون قسمت بود که نواره پر میشد بعد یه شوت قدرتی شائولین میزد دروازه بان با توپ میرفت تو دروازه خیلی جالب و البته ضایع بود بهتر که حذفش کردن

14. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی شه از بازی ایراد گرفت واقعا تصویر قبلیش رو EA پاک کرد البته ناگفته نمونه اصلا این تیم سازنده اون تیمی نبود که قبلی ها رو ساخت و در واقعا کلیت فیفا استریت بر پایه انیمیشن ها و موتور فیفا 12 هست همین باعث شده که سیو فیال رو می خونه مثلا همون بازیکن پروی فیفا 12 رو استریت ایمپورت میشه... نکات قوت زیادی داره اما می تونست متنوع تر هم باشه می تونست توی شوت ها از جلوه های ویژه استفاده کنه ولی در کل نخواسته ریالیتی بازی رو با این حرکت کم کننه در هر صورت بازی گشترده ای هست و اگه بخوای به صورت تمام کمال تمومش کنه راحت باید یه ماهی بازی کنی ولی ایکاش این عنوان سال اینده می امد و جای یورو 12 رو نمی گرفت.

یه نکته که من این چند باری که بازی کردم دیدم این بود که وقتی یه دریبل میزنی و میری تو انیمیشن اون دریبل دیگه طرف نمیتونه اونو قطع کنه ...
    شهاب جان نه انیمیشنها می تونن قطع بشن مثلا اگه دریبلی که از پشت توپ رو می ندازه یکی پشتت باشه دریبل اصلا ناقص انجام میشه موتور بازی فیزیک قدرتمندی داره و همین توی اصابت های مختلف نتیجه متفاوتی رو به جا می ذاره

در کل از بازی خیلی راضی هستم

16. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی نمیدونم چرا بازیکنام اینقد زود دارن پیشرفت میکنن
    آره منم واقعا موندم چرا اینطوریه؟! هنوز هیچی نشده آورال تیمم شده 88 و از خیلی از تیمهای بزرگ دنیا تیمم قوی تر شده اینطوری پیش بره میزنم بالای 100 اینکه گفتی حد متوسط نداره رو هم موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •