دوستان من هم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
دوستان من هم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
سلام،
راهی نداره...
شما باید نسخه انگلیسی رو تهیه و نصب کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز اگه ممکنه 1 نفر که زبان بازیش انگلیسیه فایل Translations.huf رو از C:\Program Files\FIFA Manager 12\fmdata\eng جایی آپلود کنه و لینکشو بزاره مشکل حل میشه و نیازی به دانلود دوباره نیست
سلام
منم با زبان بازي مشكل دارم.اگه كسي فايل eng رو داره آپ كنه تا مشكل بچه ها حل بشه.يا حداقل Translations.huf رو بذاريد.
ممنون از همه مربي هاي عزيز
منم با زبان بازي مشكل دارم.اگه كسي فايل eng رو داره آپ كنه تا مشكل بچه ها حل بشه.يا حداقل Translations.huf رو بذاريد.
ممنون از همه مربي هاي عزيز
من بازی رو خریدم و نصبش کردم ولی وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید ایمیل و پسورد بدی و بعدشم میخواد که prodct key رو بدی خواهشا کمکم کنین و اینکه اصلا prodct key چی هستش
سلام رفق یکی نیست یه معرفت کنه اینکارو انجام بده من بعد از دو روز دانلود با همین مشکل روبرو هستم یعنی بیس روسیه یکی معرفت کنه شاید روش دوستمون جواب داد
بچه ها من خبر نداشتم اما تو تاپیک اصلی همین بازی صفحه25 پست 244 برای رفع مشکل زبان جواب میده دمش گرم داشتم روانی میشدم
از این لینک هم میشه دانلود کردبچه ها من خبر نداشتم اما تو تاپیک اصلی همین بازی صفحه25 پست 244 برای رفع مشکل زبان جواب میده دمش گرم داشتم روانی میشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)