کدوم مانیتور؟ ips 226 lg?
این حدودا 730 تومنه
کدوم مانیتور؟ ips 226 lg?
این حدودا 730 تومنه
نه قیمتش بین 600 تا 630 تومنه توی بازار .
مطمئنی؟ من مث ساعت قدیم و جدید قیمت جدیدشو گفتم
اگه این قیمت باشه ک دیگه حتما میخرمش اما مانیتور ایسوسه کنتراستش 50 میلیون بود و ال جی 5 میلیونه ازین نظر چ فرقی داره با اون؟ و قیمت اون ایسوسه چنده؟
دوستان من میخوام با حدود 700 یه مانیتور بخرم ک دیگه یه چیزیش اذیتم نکنه و پشیمونم کنه راهنماییم کنید لدفن
Last edited by ENZO 000; 28-05-2013 at 22:52.
ببین هر برندی یه مقیاس نسبی برای تعیین کنتراستش داره . ایسوس برای کنتراستش یه عدد تعیین میکنه و ال جی نسبت کنتراستش رو اعلام میکنه . واسه همین با هم فرق دارن . ال جی نسبت کنتراستش رو زده 5000000:1 البته مدل ips226 خیلی خیلی کمیاب شده اگه جایی پیداش کردی سریع بخر چون دیگه نیست . اگه پیداش کردی من بی بروبرگرد بازم همینو بهت معرفی میکنم چون توی رنج قیمت خودش عالیه .
جدی؟ الان یه جا زده 715 تومن میارزه به نظرت پس؟ بعدم واسه بازی و فیلم و نت خوبه مشکلی ک ایجاد نمیکنه برام؟منظورم چشمامه البته بگم من زیاد حساس نیستم چون 10 ساله با این مانیتورای t730 bh کار میکنم![]()
من الان 1 سال هست دارم این مانیتور رو خریدم گیمر حرفه ای هم هستم خیلی ازش راضی هستم البته یه شانسی اوردم تو ارزونی خریدم الان قیمتش خیلی بالا رفته
در کل مشکل خاصی توش ندیدم رنگهاش واقعا زنده و پویا هستن
سلام
دوستان سوالی دارم این مانیتور مخصوصا برای کارهای گرافیکی باید طوری تنظیم کنیم که همه چیز را مربع نشون بده مثل مانیتور های قدیمی حالا اگر بخواهیم اینطوری شود باید رزولوشن را در 1920 در 1080 بزاریم اما این خیلی زیاده و تصاویر را خیلی کوچیک میکنه راهی نیست در رزولوشن کمتر هم تصاویر را مربع نشان داد
ممنون
خداحافظ
دوست عزیزم
شما باید نسبت تصویر را به جای 16 به 9 روی 4:3 تنظیم کنید تا مربعی نشون بده
اگر رزولوشن را تغییر بدی که تصویرت شفافیت و کیفیت حالت اصلی را ندداره ولی می تونید از قابلیت زوم گخ در هر برنامه ای هست استفاده کنی
سلام
ممنون از پاسخ میشود بیشتر توضیح دهیدخوب از روی خود مانیتور تصویر را 4:3 و بعد تصویر مربع شد اما اطراف سیاه میشود
حالا راه است چون همون طور که گفتم 1920 در 1080 خیلی تصاویر کوچیک میشود
رزولوشن های دیگری هم است که اینقدر تصاویر را کوچ نکند و مربع باشد
راستی منظورتون از حالت زوم گخ چیست تایپش درسته ؟
مرسی
اقا به نظرتون با 630 تومن این بهترین مودل ال جیه؟؟ یعنی من با خیال راحت همین رو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)