منم دقیقا همین مشکلو داشتم ، dell باتری بهتر و اسپیکر عالی JBLداره ، ولی ازون طرف گرافیک و کلا اعتبار hp بالاتره
hp 6199 رو خریدم و الان هم اصلا پشیمون نیستم!![]()
منم دقیقا همین مشکلو داشتم ، dell باتری بهتر و اسپیکر عالی JBLداره ، ولی ازون طرف گرافیک و کلا اعتبار hp بالاتره
hp 6199 رو خریدم و الان هم اصلا پشیمون نیستم!![]()
سلام دوستان
یک سوالی داشتم راجب لپ تاپ 6190
من چند ماهی هست خریدیم اوایل خیلی صدای کا رکردنش کم بود به سختی میشد شنید صدای فنشو وقتی فقط یه google chrome چیزی باز بود اما چند وقتیه که وقتی شرایط مشابه داره صدای کارکردنش بلندتر شده
چکار باید کرد فنش انقدر کار نکنه
البته بجز خنک کننده یا وسیله خارجی چون قبلا ok بود
دوستان بدونه شک HP رو بگیرید چون 540 GT اصلا به پای 6770 ATI نمیرسه من خودم HP DV6 6199ee رو دارم و واقعآ ازش راضیم حتی توی بازی با لپ تاپ دادشم که گرافیکش GTX 460 M هست و مارکش هم ASUS سری GAME هستشمقایسه کردم و ATI 6770 2GB قوی تر بود جدی میگم
![]()
رو چه حسابی میگید قویتر بود ؟ چطوری تست کردید ؟
روی این حساب میگم که خودم تستش کردم .
من و دادشم سر خرید لپ تاپ با هم رقابت می کنیم و هر کدوم یک لپ تاپ با برند متفاوت رو انتخاب می کنیم . مثلا دادشم مارک ASUS سری GAMING رو انتخاب کرد که مشخصاتش از این قرار بود( قیمت: 2400000 تومان) :
Asus G53JW 3D Gaming
Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.5 GB
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
RAM: 8GB DDR3 BUS 1060
HDD: 1TB 7200 RPM
پورت :USB 2.0 3, 1 USB 3.0
و من هم در کمتر از گذشته 1 ماه لپ تاپ HP Pavilion dv6 6199ee رو گرفتم که مشخصاتش از این قرار بود ( قیمت 1600000 تومان) :
HP Pavilion dv6 6199ee
Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2GB
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
RAM: 8GB DDR3 BUS 1333
HDD: 750 GB 5400 RPM
پورت :USB 2.0 2, 2 USB 3.0
و حالا امکانات اضافی شون : HP دارای کارت صدای پیشرفته تر نصبت به ASUS هست با سه عدد سکوت برای پخش صدا و همینطور دارای Fingerprint یعنی اثر انگشته هستش و نا گفته نماند که وزنش هم از ASUS سبک تر هست و از ASUS قشنگ تر هم هست وقتی دادشم خریدش اول فکر کردم اسکنر خریده نه لپ تاپبگذریم. و حالا بازی های تست شده برای قدرت این دو لپ تاپ عبارتند از : GTA IV EFLC - METRO 2033 - BATMAN ARKHAM CITY - NFS HP - Crysis 1 تمام بازی ها با برنامه FARPS تست شده که وقتی بازی GTA IV EFLC روی هر دو دستگاه اجرا کردیم به دلیل کم بود حافظه گرافیک ASUS به مقدار 1538 MB وقتی تنظیمات گرافیک رو روی VERY HIGH گذاشت رنگ حافظش نارنجی میشد که نشان می داد کمبود حافظه داره و داره بهش فشار میاد ولی HP به دلیل داشتن حافظه گرافیک 2086 MB بدون هیچ مشکلی میشد گرافیک بازی رو برد بالا و بعد تست سرعت بازی بود که HP با بالاترین تنظیمات گرافیک حداکثر 39 FPS و حداقل 21 FPS میداد و ASUS هم با همین تنظیمات حداکثر 25 FPS و حداقل 12 FPS میداد که بعد از این آبروریزی که برای دادشم پیش آمد دیگه به ادامه ی بقیه بازی ها نه پرداخت و پرچم سفید رو برد بالا
و حالا نتیجه گیری : به نظر شما ارزش داره آدم 1 میلیون تومان پول بده یه لپ تاپ بخره که فقط یک عینک سه بعدی بیشتر داره
اخه دوست عزیز قدرت گرافیکی 460 از 6770 توی همه تست ها توی سایت های معتبر بالاتره حتی 555 هم بالاتره ! تعجبیه کمی اما من خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی ای کاش اچ پی کمی به کیفیت صفحه نمایش هاش رسیدگی میکرد
نه عزیز این طور هام که فکر میکنی نیست GTX 460M 1.5 GB از ATI 6770M 1GB قویتر هستش نه از ATI 6770M 2GB با این گرافیک که جدیدآ HP روی لپ تاپ هاش گذاشته چیزی حدود 8 تا 7 فریم سرعتش بیشتر اگر هم منظورت سایت های معتبر مثل : notebookcheck.net هستش من خودم اون سایت رو به طور کامل زیرورو کردم ولی هنوز benchmark گرافیکه ATI 6770M 2GB رو نذاشته تو سایتش که ببینی چقدر با هم فرق داره . در مورد تصویرش هم باید بگم ASUS با HP توی این دو مدل مثل هم هستند و من از کفیتش هم تو فیلم و هم تو بازی راضیم هر چند که به پای FULL HD نمیرسه
دوسته عزیز شما چشم انسان 25 فریم بیشتر نمیگره!!! ولی هر چه فریم ریت شما بیشتر باشه تصور نرم تری دارید
دوسته عزیز پردازنده و سایر قطعات و clock core vga . خیلی چیزهای دیگه تاثیر داره مخصوصا دما
نمیدونم رو چه حسابی شما دارید این حرفو میزندی ولی اگه همون شرایط (دمای 40 50 دجه) رو برای GTX460 محیا کنید تفاوت رو احساس میکنید
دوسته عزیز شما بهتره با برنامه Unigin heaven benchmark تست بگیرید
دوست عزیز خواهشا این حرفو نزنید. رم گرافیکش دو هستش قدرت چیپ gpu شون با هم قابل مقایسه نیست.
نه آقا فرشید اشتباه نکن تمام این مطالبی که بنده عرض کردم خودم به چشم دیدم و فقط حرف و باد هوا نیست همین جور که شما هم اطلاع دارید بازی کامپیوتری در واقع یک جور برنامه ای هست که تمام قطعات مانند : گرافیک . سی پی یو . رم . هارد . و کارت صدا رو به کار میگیره و از تمام قدرت شون استفاده میکنه برای همین من برای تست قدرت از بازی های قوی استفاده میکنم و برای اندازه گیری سرعت هم از برنامه ی faraps استفاده میکنم و اصلآ هم از برنامه هایی مشابه به آنچه که شما فرمودید یا برنامه 3DMarck استفاده نمیکنم چون فقط یک سری عداد در اختیار آدم میزارند که اصلآ معلوم نیست چی برای چی هست و هیچ رابطه ای هم بینشون وجود نداره .
در مورد دما هم باید بگم لپ تاپ HP DV6 6199ee در حالت عادی : هارد 34 درجه و گرافیک و سی پی یو هم به طور میانگین 45 درجه سانتی گراد هستش ولی در بازی هایی مانند GTA IV EFLC که باید گرافیک رو از Intel به ati تغییر داد حداکثر دما به این روال هست که : هارد 36 درجه . گرافیک و سی پی یو هم 89 تا 90 درجه میرسه ناگفته نماند که بازی GTA به دلیل داشتن گرافیک سنگین خیلی به گرافیک و... فشار میاره . تمام اندازه گیری های دما در بازی و غیره با برنامه SPEED FAN v.4.44 اندازه گیری و تست شده که کاملآ هم دقیقه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)