چون تو مای پلیر هم این گزینه هست
چون تو مای پلیر هم این گزینه هست
چطور اسکیل پوینت رو افزایش بدیم؟
نه نگفتم دستم کار نمیکنه...گفتم دکمه های جهت نما و آنالوگ کار نمیکنه یعنی وقتی توپ دسته بازیکنای منه نمیتونم باهاش جلو برم و فقط باید پاس بدم یا شوت کنم یا...
و مثلا واسه این که توپو بگیرم باید دکمه یL1 (همون دکمه ای که توی فوتبال بازیکن ها باهاش سریع تر حرکت میکنند) رو باید بگیرم.
این تنظیمات جهت رو اگه لطف کنین بگین و این دکمه های L1,L2,R1,R2 رو هم کارهاشونو بگید لطفا ....
مرسی
سلام بچه ها
یکی از کاربران فعال انجمن موسیقی زحمت کشیده و آهنگ های بازی های NBA2K11 و همینطور NBA2K12 رو واسه دانلود گذاشته.
در کل به نظر من بهترین آهنگ ها رو بازی NBA2K10 داشت هنوز که هنوزه تحت تاثیر زیبایی های آهنگ های اون بازی هستم.آهنگ اهتزاز در پرچم با صدای کنعان عبدی رو برای اولین بار از طریق همین بازی شنیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب وقتی نه جهت نما نه آنالوگ کار نمیکنه یعنی یه مشکلی داره دیگه .
دکمه های جهت رو تو تنظیمات واسه بالا و پایین چپ و راست نوشته LS یا همون left stick .
واسه من R1 همون cluth هست
R2 دویدن sprint از اون دوتای دیگه هم استفاده نمیکنم .
نه ولی فک کنم یکی دوتایی پست دادم
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
با استفاده از cheat engin آدرس skill point رو پیدا کن بعد به هر عددی که میخوای تغییر بده
البته شرمنده فعلا دسته ندارم کامل بگم ولی تا فردا بهت آموزش تصویریشو میگم که راحت درستش کنی؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
حتما بهت میگم
ولی از رو بد شانسی دسته من دسته دوستمه تا فردا ازش پس میگیرم تنظیماتمو واست عکس میگیرم بهت میدم که مثل من درستش کنی که اگه دریبلی فنی چیزی یاد گرفتم خواستم یاد بدم باهام هماهنگ باشیم
راستی قبل از اینکه یادم بره
چند تا آموزش تصویری تا فردا یا پس فردا بهتون میگم که مشکلات ابتدایی حل شه با هم این بازی رو بترکونیم
فقط باید دسته بیاد دستم فک کنم اونقده اینو بازی نکردم یادم بره
شوخی کردم در کل بازی توپه تا آخرش یادم میمونه
فردا اینارو به احتمال 80 درصد میزارم
آموزش -- بازی و گرفتن 999999999 اسکیل پوینت
تنظیماته راحت دسته
فعلا اینا رو داشته باشید تا من ببینم چی میشه از این جدیده در آورد![]()
به این فایل PDF هم یه نگاه بندازین بد نیست .
downloads.2kgames.com/nba2k12/manual/NBA_2K12_ext_Manual_PC_final.zip
![]()
مرسی فقط این BASIC OFFENSE با BASIC DEFENSE چه فرقی داره ، کلا یعنی چی؟
offense یعنی حمله defence هم یعنی دفاع منظورش حرکات اصلی دفاع و حمله هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)