زبان انگلیسی داره؟
یعنی فقط زبانهای دیگه 500 مگ بوده که کم شده؟
داداش مطمعنی کامله؟دانلود کنیم؟
زبان انگلیسی داره؟
یعنی فقط زبانهای دیگه 500 مگ بوده که کم شده؟
داداش مطمعنی کامله؟دانلود کنیم؟
یکی از بهترین تغییرات مثبتی که دادند اینه که دیگه از اون آفسایدهای احمقانه خبری نیست که خیلی عالیه. یه چیز دیگه اینکه دیدم کامپیوتر از طریق سانتر از یک ضربه ایستگاهی به گل رسید، چیزی که در 2011 عمرا اتفاق می افتاد. دفاع فوق العاده شده، من که به سختی میتونم گل بزنم.
راستی دوستان اگه دیده باشید 4 تا ترکیب میشه چید که برای تعویض بین اونها در حین بازی، باید دکمه ی «select+ دکمه ی سانتر» رو فشار بدید.
برای این بازی حتما باید گیم پد آنالوگ دار خرید.
انگلیسی داره، فقط زبان برداشتن نیست که، compression هم هست، آقا 4 تا دونه تیمه، دانلود کردم و بازی هم کردم، جایی برای کم و زیاد بودن نداره، کامله![]()
من اون 4 قسمتی Rapidshare رو دانلود کردم که 3 تا 400 مگی و یه 245.9 مگی بود.
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
دقیقا. تو 2011 کامپیوتر همه کاشته ها رو می فرستاد جایی که هیچکس نبود!
این کنترل بازیکن با آنالوگ راست هم به خصوص تو ضربات شروع مجدد خیلی کارآمده.
من در حال حاضر به لایو دسترسی ندارم.اصلا دمو برای x360 اومده یا نه؟ اگه اومده لینک دانلود رو بذارید ... البته من که جایی پیدا نکردم : دی
+
هنوز واسه کنسول نیومده
تا اواخر هفته و اوایل هفته ی بعد واسه کنسول هم میاد
منم امروز نسخه ی دمو 2012 رو بازی کردم، دوستانی که بازی کردن به نظرتون گرافیکش یکم نسبت به نسخه ی 2011 کمتر نشده؟ توی حرکت آهسته ها خیلی گرافیک خوبی داره ولی توی خود بازی احساس میکنم یکم تصویر مات تر شده! سیستم من هم قویه کارتم 4890 ati هستش.
من 8 ساله pes بازی میکنم، در مورد بازی میتونم خلاصه بگم:
سیستم پاس کاری به نظرم خیلی بهتر شده بیشتر حال میده، گل زدن به نظرم راحت تر شده! دریبل کردن انگاری راحت تر شده! یکم حرکت بازیکنا خشک تر شده ولی من خوشم میاد اینجوری! کلاً به نظرم 2012 بیشتر از 2011 حال میده!
دموی دوم هم داره این بازی؟ کی قراره بیاد ؟
از این دوستانی که دمو رو بازی کردن یکی دقیقا وضع دریبل کردن رو توضیح میده؟
توی 2011 واقعا تاپ پلیر اصلا نمیشد دریبل کرد حالا تاپ پلیر نه با داداشم هم بازی میکردم باز نمیشد
دفاع هوشمند تیم ها خیلی قویه ضربدر رو میگیره اصلا بازیکن مقابل نمیتونه دریبل کنه.یه ساله دارم بازی میکنم فکر کنم 5 6 بار دریبل کرده باشم اونم نه دریبل تکنیکی مثلا از حریف رد شدم
تو این نسخه 2012 بهتر نشده این قضیه؟
دوست عزیز من ازین لینک رپید پارس گرفتم الان پارت 2 و 4 از زیپ کلی در نمیاد چیکارش کنم ؟ 1.5 گیگ دانلود پرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)