حالا فردا 6 به بعد بیا تا ببینم مشکلت کجاست
حالا فردا 6 به بعد بیا تا ببینم مشکلت کجاست
کسپراسکی ایی که گفتم رو دانلود و آپدیت کردم. می خواستم امتحان کنم ببینم در همین حالتی که سیستم هست، ویروسی یا تروجانی پیدا می شه یا نه. جالبه که برنامه های کاربردی رو به عنوان ویروس و تروجان گیر می ندازه. ویندوزی رو که به اینترنت متصل می شم رو هم چک کردم که بار اول، 5 تهدید رو پیدا کرد و باز دوم و سوم، هیچ مورد مشکوکی پیدا نشد.
سلام. من اماده ام. ونیدوز رو ریختم و داخل هیچ داریوی نشدم.
من آماده ام...
Last edited by قله بلند; 07-10-2011 at 21:02.
من درایور c و d و e را دارم که روی e، ویندوز جدید ریختم و به اینترنت متصلم. به غیر از اینها، فقط DVD writer رو می بینم. منظورتون اینه؟
نه
از طریق ران وارد درایو ها بشن و داخل درایو ها ببینید چه فایل های هیدنی وجود داره اونارو به من بگین
توی درایو e که ویندوز جدید ریختم و چیز دیگه ای نیست، این فایل های مخفی وجود داره:
MSOCache
program data
فایل های غیر مخفی با این نام ها هم وجود داره:
Office 2007 Enterprise SP2 Temp ( Remove After Main Setup )
Windows.old
Windows.old.000
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
درایو c هیچ فایل مخفی نداره چون ونیدوزی روش نیست
فایل های مخفی درایو d که روش ویندوز هست ولی به اینترنت متصل نیست و هرگز متصل نشده، اینها هستند
$INPLACE.~TR
$WINDOWS.~Q
MSOCache
program data
پس در این قسمت هم مشکلی نیست
رو حالت all files دیدید درایو هارو از طریق ران؟
همون مسیر اولیه ای که گفته بودید رو دوباره دیدم و تنها مورد مخفی اون،
AppData
است.
بله، همین هایی بود که براتون نام بردم
Last edited by قله بلند; 07-10-2011 at 21:56.
خوب حالا من یک نظری دارم
شما آنتی ویروس فعلا نصب نکن و الان هم فکر کنم وضعیت سیستمت خوب باشه
شما تا 1 هفته بدون آنتی ویروس با سیستمت کار کن هر تغییر در سیستم ایجاد شد مثل هنگ یا کم شدن سرعت پیش اومد براتون سریع بیاین مطرح کنین بهترین راه برای پیدا کردن مشکلتون همینه
اگه مشکل هم سخت افزای باشه من به هارد و رم مشکوکم البته رمتون با تست مشکلی نداشته
دیگه می تونم توی درایوهام برم و مثلاً آفیس و فایرفاکس رو نصب کنم؟
چشم، تا جمعه هفته بعد، هیچ آنتی ویروسی رو نصب نمی کنم.
فقط یک موردی:
Office 2007 Enterprise SP2 Temp ( Remove After Main Setup )
چرا بعد از نصب آفیس از بین نمی ره؟ البته در حال حاضر، آفیس نصب نیست. اصولاً وجودش مشکل نیست و می شه حذفش هم کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)