تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قیمت عینک و قیمت وب کم

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وبکم در خود تی وی تعبیه شده نیازی به خرید جداگانه نیست.
    آقا شما حالت خوب نیست یا ما رو گرفتی؟
    بعد از اینکه من واست عکس از وبکمی که توی کارتن تی وی ارائه شده گذاشتم، بازم میای میگی وبکم توی خود تی وی تعبیه شده؟!!!

3. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کامبیز خان این قیمت کجاست ؟ آدمو وسوسه میکنه !
    فرستاده شد.
    Last edited by kambiz11000; 11-11-2011 at 09:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان با فلش یا هارد فیلم های با فرمت m2tc را ساپورت میکنه میگن نوع فرمت برای blue ... و فیلم های 3d هست -

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با فلش یا هارد فیلم های با فرمت m2tc را ساپورت میکنه میگن نوع فرمت برای blue ... و فیلم های 3d هست -
    علی جان اون m2tc نیست و m2ts است . بله درسته این فرمت برای اطلاعات بلوری به کار برده می شود . این فرمت و mts از نوع AVCHD می باشند که به راحتی قابل پخش بر روی تلویزیون براویا می باشد .
    اینم مدرکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا شما حالت خوب نیست یا ما رو گرفتی؟
    بعد از اینکه من واست عکس از وبکمی که توی کارتن تی وی ارائه شده گذاشتم، بازم میای میگی وبکم توی خود تی وی تعبیه شده؟!!!
    عزیز وقتی واسم توضیح دادی قبول کردم .اما چند روز پیش رفتم مشهد نماینگی دقیقا این مدل روشن بود سر وبکم بحث مفصلی شد فروشنده اتفاقا پای لب تاب نشته بود و در کمال تعجب از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد ومن دستم رو جلوی چشمی وبکم که سمت چپ tv بود گذاشتم .و یجورایی ضایمون کرد.

9. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فروشنده اتفاقا پای لب تاب نشته بود و در کمال تعجب از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد ومن دستم رو جلوی چشمی وبکم که سمت چپ tv بود گذاشتم .و یجورایی ضایمون کرد.
    دقیقاً متوجه نشدم که چه گذشت ولی باید بگم که اگر وبکم رو به تی وی وصل نکنی، اصلاً وارد برنامه اسکایپ نمیشه و ارور میده که دوربین و میکروفون ( یا همون وبکم ) رو به تی وی وصل کن و بعدش دوباره امتحان کن!

11. 3 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

علی جان اون m2tc نیست و m2ts است . بله درسته این فرمت برای اطلاعات بلوری به کار برده می شود . این فرمت و mts از نوع AVCHD می باشند که به راحتی قابل پخش بر روی تلویزیون براویا می باشد .
    اینم مدرکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی منون از راهنمایتون -اخه این فرمت را که من اشتباه نوشتم فروشنده گفته بود و من اونو نوشتم حالا یک سوال -حجم این فرمتها برای هر فیلم 25 گیگ تا 50 گیگ هست ایا tv هارد اکسترنال هم ساپورت میکته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی منون از راهنمایتون -اخه این فرمت را که من اشتباه نوشتم فروشنده گفته بود و من اونو نوشتم حالا یک سوال -حجم این فرمتها برای هر فیلم 25 گیگ تا 50 گیگ هست ایا tv هارد اکسترنال هم ساپورت میکته ؟
    متأسفانه فقط هارد رو با فرمت Fat32 میخونه و در معماری این فایل سیستم حداکثر حجم یک فایل 4 گیگ تعیین شده است . پس باید فایل های حجیم رو به چند تکه تقسیم کرد .

14. این کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دقیقاً متوجه نشدم که چه گذشت ولی باید بگم که اگر وبکم رو به تی وی وصل نکنی، اصلاً وارد برنامه اسکایپ نمیشه و ارور میده که دوربین و میکروفون ( یا همون وبکم ) رو به تی وی وصل کن و بعدش دوباره امتحان کن!
    بحث من با نمایندگی هم سر وجود وبکم بصورت جداگانه بود. که ایشان اصرار داشت که مدلی که سفارش ایران است وبکم داخلش تی وی تعبیه شده وقتی دید بدجور پای حرفم هستم که اشتباه میکنی و وبکم جداگانه هست خودش پای لب تاب نشسته بود و وارد اسکایپ شد وبا تی وی از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد و من که اصرار داشتم که اون چشمی که جلوی تی وی هست مربوط به چشمی حضور بیننده است. اون گفت حالا برو دستت رو بزار جلوی اون چشمی که میگی مال حضور بیننده هست که منم رفتم جلو که در کمال تعجب دیدم بله درست میگه وبکمش داخلی و بنده ضایع شدم.

16. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •