آقا من دانلود کردم ولی کرش میکنه وارزبازی میپره بیرون چیکار کنم ؟ کمککککککککککککککککککککککک کک
آقا من دانلود کردم ولی کرش میکنه وارزبازی میپره بیرون چیکار کنم ؟ کمککککککککککککککککککککککک کک
دوستان قضیه این لینک ها چیه؟!
Upload size / to download: 1449MB
RAR parts: 800MB (interchangeable/compatible)
Demo size: 1449MB
Region: Free
Number of compressions: Only one
Data recovery: none
Languages: English (+ probably the same as in PC demo: English, French, Italian, German, Spanish, Russian, Czech, Hungarian, Polish)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرا ایکس باکس هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیبورد لپتاپ رو چه جوری در بیارممن فهمیدم اما نمیدونم راهشو!منم با فیفا 11 همین مشکلو داشتم.
بعد مدت ها که ویندوز عوض کردم درس شد.
البته فکر کنم اگه هم دسته هم کیبورد وصل باشن اینطوری میشه.یه چنین چیزی بود.منی که با کیبورد میزنم دسترو میکشیدم درست میشد.)
آره دقیقا مدل ماله من همینطوریه الان جاش رو عوض کردم حل شد.دمتون کردم ولی بدبختی الان ساعت 12 شبه من نمیتونم یه دست بازی کنم چون فردا کلاس دارم.فردا بازی میکنم بعد میام نظرم رو میگم.از دسته PS2 با مبدل استفاده میکنی؟
اگه آره و مبدلت دو تا جا برای دسته داره اون یکی رو امتحان کنه.
اگر هم نه با آنالوگ خاموش وارد بازی شو و آنالوگ رو روشن نکن.
اون بالا یه سایت گزاشته شده برو هر کاری که گفته انجام بده بعد مشکلت حل میشه!آقا من دانلود کردم ولی کرش میکنه وارزبازی میپره بیرون چیکار کنم ؟ کمککککککککککککککککککککککک کک
vampyer جان به نظرت بازی چطوره ؟؟؟ یکم از گیم پلی و گرافیک میگی؟
من والا موندم تا حالا 40 درصد دانلود شده موندم دانلود کنم یا نه؟؟؟
فردا ea می خواد فقط همین دو باگ رو رفع کنه؟
بالاخره این جورابها رو درست کردن.. هم بلندش هست تا بالای ساق.. هم کوتاه تا زیر ساق مثل جوراب توتی.. وهم معمولی تا روی ساق
Last edited by Behnam_o2; 13-09-2011 at 20:06.
چجوری میشه هم وصل باشه هم این که بره توی بازی روشی نیست اگه هست میشه توضیح بدید.
من بازی کردم با کیبورد البته
پیشرفت خوبی داشته دفاع کردنم در حد تیم ملی اسپانیا سخت شده
فقط با دروازه بانی حال کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)