تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 84

نام تاپيک: مادربرد رم و cpu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ای کاش لااقل متن پیغام رو مینوشتی!!!
    اگر خمه کارها رو به خوبی انجام داده باشی و راه نیقتاده باشه، میشه احتمال خرابی ODDرو داد.
    مجبور شدم dvd رایتر و عوض کنم.الان من تونستم ویندوز رو نصب کنم.ولی مشکله صدای کامپیوتر وجود داره.مثل حالتی که شما داری ویندوز نصب میکنی... و سیستم با زور زیاد (یه حالتی شبیه گاز دادن زیاد در حالت خلاصی ماشین ) داره ویندوز رو نصب میکنی...این حالت
    بعد از نصب ویندوز هم ادامه داره.حتی بعد از برداشتن dvd, نمی دونم چرا قطع نمیشه.قبلا این حالت چند دقیقه بعد از نصب ویندوز قطع میشد..ولی حالا همینطور ادامه داره. نمیدونم مشکل از چی هست. یه بار دیگه ویندوز رو پاک دوباره ریختم ولی رفع نشد. آیا ربطی به ویندوز داره ؟ چون وقتی می خوام خاموش کنم خالت stand by اون غیر فعال هست.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مجبور شدم dvd رایتر و عوض کنم.الان من تونستم ویندوز رو نصب کنم.ولی مشکله صدای کامپیوتر وجود داره.مثل حالتی که شما داری ویندوز نصب میکنی... و سیستم با زور زیاد (یه حالتی شبیه گاز دادن زیاد در حالت خلاصی ماشین ) داره ویندوز رو نصب میکنی...این حالت
    بعد از نصب ویندوز هم ادامه داره.حتی بعد از برداشتن dvd, نمی دونم چرا قطع نمیشه.قبلا این حالت چند دقیقه بعد از نصب ویندوز قطع میشد..ولی حالا همینطور ادامه داره. نمیدونم مشکل از چی هست. یه بار دیگه ویندوز رو پاک دوباره ریختم ولی رفع نشد. آیا ربطی به ویندوز داره ؟ چون وقتی می خوام خاموش کنم خالت stand by اون غیر فعال هست.
    مبارکه.
    چه ویندوزی نصب کردین؟؟؟
    صدا از داخل اپتیک هست؟؟؟
    یا از بلندگوهاست؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مبارکه.
    چه ویندوزی نصب کردین؟؟؟
    صدا از داخل اپتیک هست؟؟؟
    یا از بلندگوهاست؟؟؟
    ممنون

ویندوز xp home edition service pack2 که ویندوز اریجینال لپ تاپم هست.

صدا از بلندگو نمیاد... از داخل کیس هست.نمی دونم از هارد هست یا کارت گرافیک .اپتیک نمی دونم چی هست. من فکر کردم به خاطر فن هست.ولی وقتی در حال کار کردنجلو شو گرفتم اون صدا قطع نشد. فن قبلی که fan:tt rubyorb cl -po39 بود رو گفت به این مین برد نمی خوره. یه فن ساده گذاشتکه اسمشو نپرسیدم. من خودم به ویندوز مشکوک هستم چون حالت stand by اون غیر فعال هست...مثل اینکه یه مشکلی وجود داره...
    Last edited by hamids68; 07-11-2011 at 08:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فکر کنم این صدا مربوط به هارد هست. صدایی شبیه موقعی که کپی / پیست اطلاعات انجام میشه و یا ویندوز نصب میشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون

ویندوز xp home edition service pack2 که ویندوز اریجینال لپ تاپم هست.

صدا از بلندگو نمیاد... از داخل کیس هست.نمی دونم از هارد هست یا کارت گرافیک .اپتیک نمی دونم چی هست. من فکر کردم به خاطر فن هست.ولی وقتی در حال کار کردنجلو شو گرفتم اون صدا قطع نشد. فن قبلی که fan:tt rubyorb cl -po39 بود رو گفت به این مین برد نمی خوره. یه فن ساده گذاشتکه اسمشو نپرسیدم. من خودم به ویندوز مشکوک هستم چون حالت stand by اون غیر فعال هست...مثل اینکه یه مشکلی وجود داره...
    حمید جان کارهای زیر رو انجام بده.
    چراغ هارد رو موقع صدا کنترل کن.اگر صدا از هارد باشه باید چذاغ دائما روشن خاموش بشه.
    فن سی پی یو و گرافیک رو با نرم افزار دور فن چک کن.دمای این دو قطعه رو هم چک کن.
    ببین دور فن یا حرارت میره بالا.
    اوپتیک همون دی وی دی رایتر یا سی دی رایتر هست. اون رو هم چک کن. سی دی بزار داخلش ببین صدا بیشتر میشه.
    اینکه ویندوز رو در حالت استندبای قرار میدی صدا شنیده نمیشه یعنی صدا باید از قطعات باشه.
    چون در این حالت برق و عملیات اجرایی قطعات پایین میاد.
    به احتمال زید باید از فن لب تابت باشه. اون رو هم چک کن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حمید جان کارهای زیر رو انجام بده.
    چراغ هارد رو موقع صدا کنترل کن.اگر صدا از هارد باشه باید چذاغ دائما روشن خاموش بشه.
    فن سی پی یو و گرافیک رو با نرم افزار دور فن چک کن.دمای این دو قطعه رو هم چک کن.
    ببین دور فن یا حرارت میره بالا.
    اوپتیک همون دی وی دی رایتر یا سی دی رایتر هست. اون رو هم چک کن. سی دی بزار داخلش ببین صدا بیشتر میشه.
    اینکه ویندوز رو در حالت استندبای قرار میدی صدا شنیده نمیشه یعنی صدا باید از قطعات باشه.
    چون در این حالت برق و عملیات اجرایی قطعات پایین میاد.
    به احتمال زید باید از فن لب تابت باشه. اون رو هم چک کن.
    لپ تاپ نیست... کامپیوتر رومیزی هست.

تو حالت stand by صدا کاملا قطع میشه...ولی به محض خارج شدن از این حالت عین تراکتور پر سروصدا است...اصلا نمیشه روی هیچ مطلبی تمرکز کرد..

چراغ هارد کجاست..؟ من کیس رو باز کردم ولی چراغی ندیدم....

اینکه فن سی پی یو و گرافیک رو با نرم افزار دور فن چک کنم... من بلد نیستم...

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

لپ تاپ نیست... کامپیوتر رومیزی هست.

تو حالت stand by صدا کاملا قطع میشه...ولی به محض خارج شدن از این حالت عین تراکتور پر سروصدا است...اصلا نمیشه روی هیچ مطلبی تمرکز کرد..

چراغ هارد کجاست..؟ من کیس رو باز کردم ولی چراغی ندیدم....

اینکه فن سی پی یو و گرافیک رو با نرم افزار دور فن چک کنم... من بلد نیستم...
    آهان!!!
    فکر کردم لب تابه!!!
    خب پس فنها رو از سیستم جدا کن. حتی فن سی پی یو.
    اجازه بده سیستم یک دقیق بدون هیچ فنی کار کنه.
    ببین دوباره صدایی به گوش میرسه.
    منظورم از چراغ هارد،چراغ روی پنل جلوی کیس هست.
    نتیجه رو اعلام کن.
    راستی گرافیکت هم فن داره؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آهان!!!
    فکر کردم لب تابه!!!
    خب پس فنها رو از سیستم جدا کن. حتی فن سی پی یو.
    اجازه بده سیستم یک دقیق بدون هیچ فنی کار کنه.
    ببین دوباره صدایی به گوش میرسه.
    منظورم از چراغ هارد،چراغ روی پنل جلوی کیس هست.
    نتیجه رو اعلام کن.
    راستی گرافیکت هم فن داره؟؟؟
    تنها کاری که از نظر فن می تونم انجام بدم... اینه که جلوی حرکت فن سی پی یو رو بگیرم... که انجام دادم سروصدا کم نشد. بقیه کارها رو بلد نیستم...

گرافیک هم فن داره...اون رو سعی کردم با انگشت جلوی حرکتشو بگیرم.. سرو صدا قطع نشد...

من چیزی به عنوان چراف هارد روی جلوی کیس نمی بینم... یه صفخه مانیتور مانند کوچک هست که که معلوم نیست چه اطلاعاتی میده...
    زیرش نوشته mode light set clear. اسم کیس الماسان هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تنها کاری که از نظر فن می تونم انجام بدم... اینه که جلوی حرکت فن سی پی یو رو بگیرم... که انجام دادم سروصدا کم نشد. بقیه کارها رو بلد نیستم...

گرافیک هم فن داره...اون رو سعی کردم با انگشت جلوی حرکتشو بگیرم.. سرو صدا قطع نشد...

من چیزی به عنوان چراف هارد روی جلوی کیس نمی بینم... یه صفخه مانیتور مانند کوچک هست که که معلوم نیست چه اطلاعاتی میده...
    زیرش نوشته mode light set clear. اسم کیس الماسان هست.
    به نظر من مشکل از فنهای داخل کیس هست!
    اگر درب کیس باز هست، ببینید سروصدا از هارد هست یا نه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نظر من مشکل از فنهای داخل کیس هست!
    اگر درب کیس باز هست، ببینید سروصدا از هارد هست یا نه؟؟؟
    توی کیس من 4 تا قطعه بیشتر نیست که صدا بده

1- فن کارت گرافیک : اصلا صدا نمیده حتی با انگشت هم نگهش داشتم از سرو صدا ها کم نشد.
    2- فن سی پی یو : فکر می کنم یه فن ساده ای باشه.. اسمشو نپرسیدم.ولی با انگشت که نگهش داشتم سرو صدا تغییری نکرد.

من بیشتر به فن پاور و هارد مشکوک هستم. فکر می کنم سرو صدای هارد نسبت به 4 سال پیش که خریدم بیشتر شده...

پاور رو بدون اینکه باز کنم خودم می تونم تمییز کنم؟ یا باید حتما باز بشه ؟(پاور از نوع گرین 430 هست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •