حتما یه بک آپ از اطلاعات بگیر.
حتما یه بک آپ از اطلاعات بگیر.
دوستان من یه مشکل دارم اونم اینکه سیستم هاردمرو میشناسه اما درایوی برای باز کردنش نیست؟
دوستان گفتن درایور یا فیرمور هارد رو آپگرید کن.حالا میخوام بدونم کسی میدونه چجوری اینکار رو بکنم؟
سلام
منم همین مشکلو دارم.البته با چندتا توزیع لینوکس و سیدی بوتیبل(به جز هایرن) امتحان کردم هارد به راحتی شناسایی قابل دسترسیه.من احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه.ویندوزم سونه و هارد پرتابل سیگیت .
اگه میتونید راهنمایی کنید....ممنون
Last edited by iw8u; 27-10-2011 at 02:06.
سلام
به تاپیک زیر یه سری بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به کمک یک پارتیشن منیجر هارد باید inactive بشه.
سلام
حامد جان منظورت ریکاوری فریموره؟
ولی هارد من تنها در ویندوز سون نصب شده روی سیستم قابل دسترسی نیست.
حدس خودم درست بود مشکل از ویندوز بود.
برای استفاده دوستانی که این مشکل واسشون پیش میاد:
عدم دسترسی به هارد که عمدتا در ویستا و سون رخ میده میتونه از دو عامل زیر باشه:
1_مشکل در نصب درایور هارد:که باید پس از uninstall کردن هارد، فایل درایور هاردو حذف کرد،تا مجددا درایور به صورت کامل و خودکار پس از اتصال هارد به سیستم نصب شود.
2_مشکل در درایور پورت های USB:که به ویندوز برمیگردد و با تعمیر و یا تعویض آن رفع می شود.
به طور کل میتوان وضعیت شناسایی هارد را در computer management>system tools>device manager>disk drives و وضعیت فرمت هارد را در computer managment>storage>Disk Management چک کنید.
*در صورتی که هارد توسط پسورد محافظت شده،تنها توسط نرم افزار قابل شناساییه.
سلام
دوست عزیز خوشحالم که مشکل شما رفع شد.
بله.ولی این کار نیازیز به سیستم عامل نداره.
بابت توضیحات هم ممنونم![]()
سلام
بچه ها یه سوال
چطور میشه یک کیبورد رو به لپ تاپ وصل کرد؟ دوستم وصل می کنه ولی هیچ اتفاقی نمی افته و کار نمی کنه. مبدل هم گرفته ولی جواب نداده.
به برنامه یا تنظیم خاصی نیاز هست؟
سلام.
یه سری به تاپیک زیر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها
هارد اکسترنال من دیگه کار نمی کنه! همه اش صدای بیب بیب می ده و اون لرزش رو نداره. تا دیروز کار می کرد. یک هو این طوری شد.
اصلا هم ضربه ای نخورده.
چی شده؟ سوخته؟؟؟؟
اطلاعاتش برام خیلی مهمه. میشه اطلاعاتش رو بازیابی کرد؟ شما رو به خدا یکی جواب بده.
Last edited by kati*; 24-12-2011 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)