سلام مهدیار جون من این بازی به عنوان هدیه برای تو مجموعه قرار می دم:
آسمان سرخ
دریافت:
http://parvizb.persiangig.com/Red%20Sky.exe
سلام مهدیار جون من این بازی به عنوان هدیه برای تو مجموعه قرار می دم:
آسمان سرخ
دریافت:
http://parvizb.persiangig.com/Red%20Sky.exe
بازی رویای دکمه ها
سازندگان :حسن متقی گلشن , آرمان بلالی مقدم
بازی رویای دکمه ها یک بازی جالب با ایده ای نو هست که در اون شما سه دکمه دارید که هر دکمه باید از وسط دو دکمه دیگر پرتاب شود و هدف این هست که هر مرحله خورشید های موجود در آن را جمع آوری کنید. سبک بازی جالب و مفرح و سرگرم کننده است. موسیقی بازی نیز خوب و زیبا و به جا استفاده شده . سبک گرافیک بازی نیز خیلی خوب و قشنگ و فانتزی کار شده . به سازندگان اون خسته نباشید می گم.
این هم عکسهای این بازی :
![]()
سلام پرویز جان . نکن از این حرکات غیرتی می شم جامه ای چیزی می درمسلام مهدیار جون من این بازی به عنوان هدیه برای تو مجموعه قرار می دم:
آسمان سرخ( تو کتاب فارسی بود یکی یک چیزی می گفت مریدان نعره می زدند و جامه می دریدند
)
گفتم که لازم نیست که تعداد رو بالاتر از 15 ببریم . شما می تونی بازیت رو برای مجموعه بعدی نگه داری که هزینه اش رو در بیاری .
بازم نظر با خودته. دوست داشتی بگو می ذارمش .
نه مهدیار جون این بازی من یه هفته گرفتارش بودم.حداقلش اینکه دیگه شرمنده ات نیستم.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم خودت دوست نداری یا اینکه کیفیت مجموعه میاد پایین اشکال نداره.
فقط گذاشتم که مثل مجموعه قبل شرمنده ات نشم.![]()
بازی تی بال
سازنده : محسن رضایی
یک بازی خوش ساخت دیگه با گیم پلی جذاب و سرگرم کننده. شما در این بازی پلتفرم باید توپ را از موانع عبور داده و به ستاره برسانید. دقت و سرعت شما در این بازی حرف اول رو می زند و رد کردن بعضی مراحلش مرد می خواد .
من خودم با گرافیکش خیلی حال کردم و سبک خاصی داره به محسن جان عزیز خسته نباشید و تبریک می گم بابت این بازی عالی و خوش استایل
اینهم عکسهایی از این بازی :
![]()
نه پرویز جان اختیار داری این حرفا چیه . فعلا که شما ما رو شرمنده کردینه مهدیار جون این بازی من یه هفته گرفتارش بودم.حداقلش اینکه دیگه شرمنده ات نیستم.
اگرم خودت دوست نداری یا اینکه کیفیت مجموعه میاد پایین اشکال نداره.
فقط گذاشتم که مثل مجموعه قبل شرمنده ات نشم.
حتما می ذارمش تو مجموعه .خیلی آقایی .انشالا عروسیت جبران کنیم .![]()
بازی موتور کراس
سازنده مهدی ربیعی
یک بازی جالب و هیجان انگیز با موتور . هدف اینه که تعادل خود رو بر روی موتور حفظ کنید و از موانع بگذرید تا به انتهای مرحله برسید. بازی دارای گرافیک خوبی است. موسیقی روی بازی خیلی خوب وهیجان انگیز هست که به سبک بازی می خورد . صدا گزاری افکت های بازی هم جالب طراحی شده طوری که با افزایش سرعت صدای موتور بیشتر و با کاهش آن صدا کمتر می شود. به مهدی ربیعی بابت این بازی قشنگشون تبریک و خسته نباشید عرض می کنم.
عکسهایی از این بازی :
![]()
خدا از زبونت بشنوهنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من به x برسم....
).
بازی بی باک
سازنده : پرویز بازگشا
بازی مکس پین رو تصور کنید این پرویزشونه. خیلی مراحلش هم شما رو یاد مکس پین می اندازه.
یک بازی سوم شخص با هوش مصنوعی و گرافیک خوب. اولین چیزی که شما رو جذب می کنه منوی اول بازی هست که حالت سینماتیک داره و دوربین زوم می کنه رو شخصیتی که در آینه داره خودش رو نگاه می کنه زاویه دوربین خیلی سینمایی و قشنگ کار شده و بعد منو اصلی ظاهر می شه. بخش توضیح در مورد سازندگانش هم خیلی قشنگ بود و در سطح بازیهای خارجی بود با یک آهنگ هیجان انگیز که من رو به وجد اورد. در ضمن اولین بازی ایرانی هست که توش فحش های همچون کثافت , آشغال و عوضی بکار رفته. روند بازی خیلی روونه و در بعضی قسمت ها خیلی هیجان انگیز می شه . فقط من مرحله هلی کوپترش گیر کردم که واقعا سخته به نظر من چیت کد یا ترینری چیزی بعدا پرویز جان باید منتشر کنه که بشه ردش کرد
در کل بازی قشنگی هست که خیلی پاش زحمت کشیده شده و من به پرویز جان یک خسته نباشید عرض می کنم و قول دادم شب عروسیش جبران کنم دیگه
اینم عکسهایی از این بازی :
![]()
پرنس جون با راست کلیک هدف گیری خودکار و m4 تکیه اش کنن.(بچه ها صداشو در نیارین آهنگ call of duty:modern warfare 2 جیم زدم توش گذاشتم).
Last edited by parvizamd; 03-11-2011 at 06:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)