تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 140

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1.100.000 تومن

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جــــــــــــــــــــــــ ـــــان
    بچه ها ساکت!!!
    اسم تون رو می نویسم توی بدها.
    دِ شلوغ نکنید دیگه.
    .
    .
    .
    .
    .
    دوست عزیز چرا فضا رو متشنج می کنی. شما یه چیزی گفتی بقیه مگه اسپم بازی درآوردن.
    من که از این ادبیات اصلا خوشم نیومد
    منظور اینجور برداشت نبود که شما شلوغ میکنید برای بست های آینده گفتم که مثل قبل شما و علی بست های و سوال ها و جواب های تکراری منو عرفان حامد رو انجام ندید بدون اینکه بست های قبلی رو بخونید وارد بحث میشد و حرف های تکراری میزنید کلا منظور این بود اگر میگین گیگا ارزش خرید نداره با مدرک و نمونه بگین اگر نه فقط اسبم دادین

2. 2 کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقایون نمیگم بحث نکنید،‌ جسارت نمیکنم، ولی فقط اینو میگم هرکسی سلیقه و طرز فکر مختص خودشو داره، بهتره به نظر هم احترام بزاریم و زیادم حساسیت نداشته باشیم.
    قربون دستتون یه خورده بیشتر به من توجه کنید تا این سیستم رو ببندم،‌ یکی دو روز دیگه میرم بخرمش.
    درسته بهتره بیشتر از 40 تومن هزینه بشه برای سیستم های حرفه ای...
    البته با اضافه کردن فن میشه کولینگ رو قوی تر کرد.
    خب چی بخرم، شما یه کیس خوب بهم معرفی کنید، شما Magnum II رو صلاح میدونید؟‌ غیر از این یه کیس خوب بگین قیمتش اگه بیشترم شد بشه ولی دیگه خیلی گرونم نباشه،‌ یعنی میگید یه فن اضافی هم بخرم؟
    واسه اورکلاک، کولر مناسب و خوب چی بگیرم؟
    2500K =260
    560 =280 ta 320 - 560Ti = 310 ta 350
    Apacer 1333 2*2G =2*18
    Asus P8P67 LE = 170
    گرافیک زیر کاراییش خیلی نزدیک هست به 560
    ارزونترم هست
    550T
    دوست عزیز 560 فکر نمیکنم این قیمتی که شما میگین باشه، گرافیک 550Ti هم اصلا ارزش نداره و واسه گیم از 560 خیلی پایینتر جواب میده، فکر نمیکنم مدت زیادی بتونه گیمها رو ساپورت کنه. من بیشتر بین 560 و 560Ti موندم(که البته اونم به خاطر اختلاف قیمت حدود 90-100 تومنیشون)

دوستان پاور گرین بخرم یا ترمالتک؟ واسه این سیستمم 700 مناسبه پس؟
    خواهشا در مورد مادربورد راحتم کنید، یه مادربورد عالی با امکانات و ساپورت خیلی خوب میخوام، اگه biostar TP67XE رو پیدا نکردم چی بخرم؟ چون حالا حالاها قصد عوض کردنشو ندارم یه چیز بگین که تا چندین سال برام جواب بده.

راستی اطلاع دارین تا زمان عرضه ی سری جدید cpu های AMD چقدر مونده؟ ظاهرا سری جدیدش از سری سندبریج اینتل قدرتمندتر باید باشه، به نظرتون ارزش داره صبر کنم یا نه؟
    مرسی
    Last edited by TurkSevan; 10-09-2011 at 19:30.

4. 3 کاربر از TurkSevan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

قربون دستتون یه خورده بیشتر به من توجه کنید تا این سیستم رو ببندم،‌ یکی دو روز دیگه میرم بخرمش.
    آقا من گفتم دیگه خسته شدی و .....
    بنارم به این پشتکار!

خب چی بخرم، شما یه کیس خوب بهم معرفی کنید، شما Magnum II رو صلاح میدونید؟‌ غیر از این یه کیس خوب بگین قیمتش اگه بیشترم شد بشه ولی دیگه خیلی گرونم نباشه،‌ یعنی میگید یه فن اضافی هم بخرم؟
    بعد از مگنوم2، من X3گرین رو توصیه میکنم. حدود 80.000تومنه. کولینگش هم عالیه. فقط اگه بخوای آور سی پی یو کنی و کولر بزرگ بندی با کاور بغل یه خورده مشکل پیدا می کنی!!!

من به شخصه گرین یا کولر مستر رو پیشنهاد میدم.ای سی بل و ترمالتک -- بدک نیستن.
    ولی به شخصه باهاشون کار نکردم.
    آره کافیه.
    خواهشا در مورد مادربورد راحتم کنید، یه مادربورد عالی با امکانات و ساپورت خیلی خوب میخوام، اگه biostar TP67XE رو پیدا نکردم چی بخرم؟ چون حالا حالاها قصد عوض کردنشو ندارم یه چیز بگین که تا چندین سال برام جواب بده.
    تا چقدر می تونی براش هزینه کنی؟
    راستی اطلاع دارین تا زمان عرضه ی سری جدید cpu های AMD چقدر مونده؟ ظاهرا سری جدیدش از سری سندبریج اینتل قدرتمندتر باید باشه، به نظرتون ارزش داره صبر کنم یا نه؟
    مرسی
    حتماً ارزشش رو داره. هم قیمتها شکسته میشه و هم یه گام جلوتری میفتی.

6. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من گفتم دیگه خسته شدی و .....
    بنارم به این پشتکار!
    ببینید با کمک شما و دوستان من یه سری قطعاتم رو انتخاب کردم، فقط مادربورد و کیس و پاور رو هنوز نتونستم با قاطعیت انتخاب کنم، علتشم اینه که قطعاتی مثل کارت گرافیک و سی پی یو رو علاوه بر نظر دوستان آدم میتونه از سایتهای ریویو هم بررسی کنه ولی مادربورد رو نمیشه چون هر مادربوردی ویژگیهای خاص خودشو داره‌ و اینجا هم هرکسی یه مادربوردی رو پیشنهاد میده به خاطر همین واقعا تصمیم گیری حداقل برای من سخته.
    بیشتر دوست داشتم نظر شما و دوستانی مثل jonerex و Erfan و high-end و سایر دوستان با تجربه رو در مورد یه مادربورد که همگی تایید میکنن بدونم مثلا همین بایو استاری که عرض کردم رو فکر میکنم همشون قبولش دارن به همین صورت یه مادربورد عالی مثل این میخوام که چون میگن بایواستار کمیابه اگه نتونستم پیدا کنم اونو بخرم.
    راستی ASROCK P67 PRO3 چطوره؟ SLI نداره نه؟ میدونم SLI رو میگین بستگی داره به خریدار که بخواد ازش استفاده کنه یانه،‌ ولی آیا به نظرتون در کل خرید یه مادربورد SLI کار درست و حرفه ای هست یا نه؟ هزینه ی اضافیه.
    من X3گرین رو توصیه میکنم. حدود 80.000تومنه. کولینگش هم عالیه. فقط اگه بخوای آور سی پی یو کنی و کولر بزرگ بندی با کاور بغل یه خورده مشکل پیدا می کنی!!!
    آره میدونم،‌ دقیقا به همین خاطره نمیخوامش وگرنه ظاهرش خیلی قشنگه، یه کیس با ظاهر نسبتا خوب میخوام که در آینده هیچ مشکل فنی نداشته باشم و قیمتش مناسبم باشه.
    من به شخصه گرین یا کولر مستر رو پیشنهاد میدم.ای سی بل و ترمالتک -- بدک نیستن.
    ولی به شخصه باهاشون کار نکردم.
    آره کافیه.
    ترمالتک میگن قویتر و با صرفه تر هست درسته؟
    دوستان کدوم بهتره؟
    تا چقدر می تونی براش هزینه کنی؟
    در حد قیمت همون biostar TP67XE یا نهایتش 250 تومن، ولی اگه SLI رو دوستان زیاد کار حرفه ای نمیدونن یه مادربورد با امکانات بالا و قیمت پایینتر خیلی برام بهتر هم میشه چون قیمت سیستمم یه خورده بالاست.
    حتماً ارزشش رو داره. هم قیمتها شکسته میشه و هم یه گام جلوتری میفتی.
    آیا مشخصه این cpu های جدید AMD کی به بازار میان؟ قیمتاشون چطور معلومه حدودا چند میشن؟ اگه قرار باشه خیلی گرون باشن فکر نکنم صبر کردن برام زیادم مفید باشه مگر اینکه یا قیمتاشون مناسب باشه یا اینکه باعث بشن cpu های اینتلم قیمتشون افت کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی ASROCK P67 PRO3 چطوره؟ SLI نداره نه؟ میدونم SLI رو میگین بستگی داره به خریدار که بخواد ازش استفاده کنه یانه،‌ ولی آیا به نظرتون در کل خرید یه مادربورد SLI کار درست و حرفه ای هست یا نه؟ هزینه ی اضافیه.
    مین خیلی خوبیه مخصوصا در اورکلاک.ولی CFX و SLI نداره و اگه شما در آینده قصد Multi-GPU کردن دارید به دردتون نمیخوره.

به هرحال بودن CFX و SLI خوبه ولی اگه فقط برای قشنگی باشن خرج اضافیه.

در حد قیمت همون biostar TP67XE یا نهایتش 250 تومن، ولی اگه SLI رو دوستان زیاد کار حرفه ای نمیدونن یه مادربورد با امکانات بالا و قیمت پایینتر خیلی برام بهتر هم میشه چون قیمت سیستمم یه خورده بالاست.
    ASUS P8Z68-V=245

چیپش جدیدتر و بهتره و CFX و SLI با لینک 8\8 داره.

آیا مشخصه این cpu های جدید AMD کی به بازار میان؟ قیمتاشون چطور معلومه حدودا چند میشن؟ اگه قرار باشه خیلی گرون باشن فکر نکنم صبر کردن برام زیادم مفید باشه مگر اینکه یا قیمتاشون مناسب باشه یا اینکه باعث بشن cpu های اینتلم قیمتشون افت کنه.
    تاریخ عرضه جهانیش نزدیکه ولی اینکه کی اینجا بیاد.....
    اوایل عرضه قیمت بالایی خواهند داشت و ثابت و منطقی شدن قیمتش زمان میبره.
    Last edited by high-end; 10-09-2011 at 21:02.

9. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقایون نمیگم بحث نکنید،‌ جسارت نمیکنم، ولی فقط اینو میگم هرکسی سلیقه و طرز فکر مختص خودشو داره، بهتره به نظر هم احترام بزاریم و زیادم حساسیت نداشته باشیم.
    دوست عزیز 560 فکر نمیکنم این قیمتی که شما میگین باشه، گرافیک 550Ti هم اصلا ارزش نداره و واسه گیم از 560 خیلی پایینتر جواب میده، فکر نمیکنم مدت زیادی بتونه گیمها رو ساپورت کنه. من بیشتر بین 560 و 560Ti موندم(که البته اونم به خاطر اختلاف قیمت حدود 90-100 تومنیشون)

مرسی

من هم همین رو میگم دوستان از بست من بداشت اشتباه نکنید چون هیچکس نمیتونه بگه شما وارد بحث نشید یا بست ندید فقط میگم لطفا حرفی که میزنید با نمونه و مدرک باشه تا هم اسبم نشه و هم دوستان استفاده کنند

تایبک شما رو شلوغ کردیم عوضش نظر بدیم شاید کمکی شد

560ti اگر میخواین بخرید MSI 560GTX-Ti Twin Frozr II 1GB GDDR5=325 به نظر من بهترین گزینه هست بنچمارک هم میزارم ولی از این بنچمارک خیلی تعجب کردم چون این مدل قدرتش خیلی بالاست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    560 هم GAINWARD GTX 560 1Gb DDR5=240 قیمت و برند خوبی داره

کد:

منم میگم ترمالتک 700 خوبه 90 هزار تومان

خودم میخوام مادربرد ارزون و با امکانات بالا بخرم P67H2-A3 و یک گرافیک 570 چون حساب کردم تا یک سال دیگه بازار تغییر میکنه cpu های جدید هم وارد بازار میشه گرافیک جواب میده یک سال بعد شاید cpu تغییر کنه یک مادربرد بالا با یک 570 دیگه sli میکنم بس الان خرج زیاد روی مادربرد انجام نمیدم چون اینتل بعد 775 همه مادربرد ها انقدر خرابی کم و ناچیزی داشتن که حتی برند الایت هم ارزش خرید داره مادربرها :

ASRock P67 pro3=170
    Asus P8P67=202
    MSI P67A-C45=206
    ASUS - P8P67 LE=170

11. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ASRock P67 Extreme 4 رو هم یه نگاهی بهش داشته باشید...

13. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخ این خیلی مین عالی هست...من رفتم توی اون جایی که آشنا هستن..همه این ها رو باز کرد بهم نشون داد بوردش رو..حتی EXTRME 6 رو..عالین..خازن هاش حرف نداره..
    خودمم PRO 3 خریدم. چون SLI < کراس نیاز ندارم هیچ وقت..

پاور..700 ترمالتک 140 هست ..

اون پاورش که 700 هست و 90 تومنه..در خروجی 600 میده/

من اینو خریدم:

TR2 700W =140

15. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MagicPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بعد از مگنوم2، من X3گرین رو توصیه میکنم. حدود 80.000تومنه. کولینگش هم عالیه. فقط اگه بخوای آور سی پی یو کنی و کولر بزرگ بندی با کاور بغل یه خورده مشکل پیدا می کنی!!!
    آقا میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    یه خورده مشکل؟من فکر نکنم روزی بخوام تا 100% اور کنم اما کتر ازین مشکل پیدا میشه؟
    یعنی چه فنی باید بذارم رو cpu ؟
    من چشم این کیسو گرفته تعریف هم ازش زیاد شنیدم اما آیا بیخیال اور باید بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این مین هم خیلی عالیه ولی چون در رنج قیمتیش مین های خوب Z68 هست کمی ارزشش اومده پایین.ولی امکاناتش حرف نداره.

قا میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    یه خورده مشکل؟من فکر نکنم روزی بخوام تا 100% اور کنم اما کتر ازین مشکل پیدا میشه؟
    یعنی چه فنی باید بذارم رو cpu ؟
    من چشم این کیسو گرفته تعریف هم ازش زیاد شنیدم اما آیا بیخیال اور باید بشم؟
    مشکلش کولر های 14 سانت به بالا هست و اگه این کولر ها نصب بشه در کیس بسته نمیشه.اکثر کولر های حرفه ای هم 14 سانت به بالا هستن.

البته یکی از دوستان(جناب happyfeat) با یک ابتکار جالب مشکل کیسشون رو حل کردن.

من زالمن پرفرما رو تو ایکس 3 جا کردم با باز کردن فن کاور 20 سانتی و نصب اون 2 سانت پایین تر از محل خودش می تونید به راحتی فن تا 16 رو تو کیس جا کنید
    کافی هست فن کاور رو باز کنید و 2 سانت پایین تر جای پیچ پایین کیس لبه های فن رو تکیه بدین و و بالای فن رو با 2 تکه چسب 2 رو 2 سانتی بچسبونید تا بالای فن هم فبکس بشه بعد در کیس رو که می بندید دیگه فن به هیت پایپ ها گیر نمی کنه و راحت در بسته میشه
    کد:

18. 3 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •