تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 8 از 103 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر نکنم اگه تا 10 ساله دیگه هم بحث بشه نتیجه ای حاصل بشه چون کسی که موافقه موافق مونده کسایی که مخالفن مخالف
    من فقط بحثم اینکه چطور با اطمینان میگید نامحدود بشه سرعت کاهش پیدا نمی کنه؟
    اگه همین سوال واضح پاسخ داده بشه هیچ مخالفی نیست
    بعد باید بگم دوست عزیز logos من 256 دارم و سرعتم هم بالا تر از 35 نمیره در ضمن نامحدود هم هستم الان از 3 روز پیش که این قانون اومده سرعت من بالاتر از 15 نمیره هر چند اینترنت هم تو این چند روز خوب نبوده ولی وقتی فکرش رو میکنم اگه قرار باشه با 256 با این سرعت یا پایینتر دانلود کنم همون محدود بمونه و فقط وبگردی کنم بهتره دیگه نهایتش اینکه قید دانلود و میزنم انگار اصلا تو ایران چنین چیزی وجود نداره
    وقتي 1 سيستمي اشكال داره يهو سيستم عالي نميشه و كم كم ايرادات حل ميشه
    سيستم اينترنت ما مشكل داره ! اينكه در يك لحظه تبديل بشه به چيزي كه تو جاهاي ديگه هست (اينترنت بدون مخدوديت پرسرعت ارزان) غير ممكن هست
    يك كار اينه كم كم تغيرش بديم و درستش كنيم
    يك كار ديگه اينه به چيزي كه داريم دل خوش كنيم و از سختي تغيير و ريسكش بترسيم و هميني كه هستيم بمونيم
    الان سالهاي زيادي هست كه ما حالت 2 رو انتخاب كرديم تو اين مملكت و وضعمون هم مشخصه !!!
    خيلي نمي خوام بحث بكنم چون سيستمي كه هنوز نيومده و خوبي و بديش مشخص نيست و اكثرن رو گمانه زني و حرف هاي غير كارشناسانه هست بحث كردن نداره اما براي اصلاح شدن بايد جنگيد تلفات داد سختي كشيد تا درست شد (چيزي كه تو اين مملكت كم اتفاق مي افته يا اگه هم بيافته پايدار نيست)

یه مشکل که داریم اینه که سرویس میدند به اسم مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه، بعد سرعت دانلودش به جای 16 کیلوبایت، بالاتره. پس برای اینکه سوءتفاهم نشه بیاین فقط راجع به سرعت دریافت (دانلود) صحبت کنیم، یعنی به اسم سرویس کاری نداشته باشید. اکی؟
    خب حالا، یه ISP میگه من یک سرویس نامحدود، با سرعت دریافت 16 کیلوبایت در ثانیه رو میدم ماهی 40 هزار تومن، یه سرویس هم میدم سرعت دانلودش روی 30 هست ولی 5 گیگ در ماه دریافت داشته باشه، این رو هم میدم 20 هزار تومن، چون برام میارزه، طرف 5 گیگ بیشتر نمیگیره، حالا شما که میگید همه ی سرویس ها نامحدود شه، خب اونوقت دیگه اون سرویس دوم وجود خارجی نداره، بنابراین منی که مثلا ماهی 20 تومن میدم، اگه 40 تومن بدم تازه سرعتم نصف قبل میشه، از این دید اگه نگاه کنید این افراد طرفدار نامحدود هستند که دارند حق کاربران کم مصرف رو میخورند.
    آقا خیلی طبیعیه، یکی کم مصرفه، میگه من حجم کم میگیرم، سرعت بالا بدید، ISP هم میگه قبوله، به نفع هر دو هست، اون وقت شما به عنوان فرد مخالف محدودیت، میگی این سرویس باید برداشته شه؟ خب کاربر کم مصرف ضرر میکنه.

دوست عزيز 40 تومن نيست و 10 تومن هست و سرعت دانلود روي 30 و محدود هم قراره كمتر از 20 تومن باشه
    من حرفم اينه مشكل قيمت اينترنت هست نه نا محدودي!!!! الان كه شرايط طوري هست كه ميشه محدوديت برداشته بشه بايد ازش حمايت بشه و بعد از اون تلاش بشه براي ارزان كردنش تا همه بتونن به راحتي به سرعت بالا دست پيدا كنن ، اصلا مساله شير كردن به همين دليل هست كه افراد زيادي دانلود ندارن و سرعت زياد ميخوان براي وب گردي يا كارهاي ديگه و ميشه پهناي باندشونو با يه سري ديگه شير كرد

2. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب نهایتا با چهارتا فیلم و آهنگ شاد بشن
    عزیز
    ایا این فیلم هایی که میگیریم حداقل زمانی بین 80 تا 120 دقیقه وقت ما رو به خودش اختصاص نمیده؟
    ایا باید اینقدری فضا توی کامپیوتر باشه که بشه فیلم ها و اهنگ های جدید رو هم دانلود کرد؟
    به نظر شما یه دانلود شبانه نهایتا یک تا دو گیگ که خیلی وقت ها هم با مشکلاتی مواجه میشه ارزش داره صدای فن و سیستم و.. تحمل کنیم؟
    اگر واقع گرایانه بنگریم میبینیم که نه خیر نداره! و شاید شما جواب بدین اونطوری حداقل میشه شبی یه گیگ گرفت ولی اگر نامحدود شه شبانه روز هم نمیشه 1 گیگ گرفت ! خیر اگر به شرکت ارم نت شیراز مراجعه کنید میبینید که با افتخار بهتون میگن سرویس 256 رو روی 3 مگ میبنیدیم و به نسبت سرویس های بهتر این پهنا هم بالا تر میره! حالا به نظر شما حالا که قانون رو رعایت نمیکنن و سرعت 128 رو روی 2 مگ میبندن اگر نامحدود شه میان کاسه و کوزه خودشون رو خراب میکنن؟؟ خیر بازم همینطوری که الان از دست این قانون 128 فراری هستن اگر نامحدود هم بشه بازم فرار میکنن از محدودیت 128 والان هم که میبینید اکثر سرعت های نامحدود دقیقا سرعتش همون چیزی هست که باید باشه بخاطر این هست که 90 درصد محدود دارن و شاید 10 درصد نامحدود داشته باشن پس باید هر دوطرف رو رازی نگه دارن
    ولی وقتی که همه اینترنت بدون محدودیت داشته باشن سرعت هم به مراتب بالا تر میره و...
    ما داریم توی انرژی هسته ای خود کفا میشیما اونوقت نباید اینترنتمون حداقل سرعتی معادل 1mb/s داشته باشه؟

4. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

ایول استدلال!!!

یا همه محدودیتهای باشه یا هیچ محدودیتی نباشه؟

شما فرض کن زندانی هستی و شما رو محدود کردن که نه حق هواخوری داری نه حق ملاقات نه حق مطالعه و اینا..اونوقت یه روز میان بهت میگن که شما از این به بعد حق داری که روزانه هواخوری داشته باشی و هفته ای یک ملاقات .....عقل سلیم حکم میکنه که در اون محدودیتی که داری از این فرصتی که دادن استفاده کنی و لااقل کمی از محدودیت خارج شی ...اینم حکایت همینه... شما میگی من فرصتی که داره داده میشه و کمی از محدودیتهای میکاهد رو نمیخوام و میخوام همه ی اون محدودیتهای اعمال شه ؟!مسخره نیست این استدلالتون؟!
    آخه عزیز من مثل این میمونه که بگن حق هواخوری داری ولی باید دماغتو بگیری نفس بکشی از اون ورم در ازای این حق باید دستشویی ها رو تمیز کنی قیاس نا به جا نکنیم

6. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایول استدلال!!!

یا همه محدودیتهای باشه یا هیچ محدودیتی نباشه؟

شما فرض کن زندانی هستی و شما رو محدود کردن که نه حق هواخوری داری نه حق ملاقات نه حق مطالعه و اینا..اونوقت یه روز میان بهت میگن که شما از این به بعد حق داری که روزانه هواخوری داشته باشی و هفته ای یک ملاقات .....عقل سلیم حکم میکنه که در اون محدودیتی که داری از این فرصتی که دادن استفاده کنی و لااقل کمی از محدودیت خارج شی ...اینم حکایت همینه... شما میگی من فرصتی که داره داده میشه و کمی از محدودیتهای میکاهد رو نمیخوام و میخوام همه ی اون محدودیتهای اعمال شه ؟!مسخره نیست این استدلالتون؟!
    دوست من،این به آن می ماند که شما در زندان اجازه هواخوری +کتک خوری در ساعت هواخوری را دشته باشید!!
    یا آزاد شوید،و یا همین زندانی بدن کتک که هستید بهتر است

8. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اما من نظرم رو نامحدود هست
    چند تا دلیل داره که میگم

1- در محدودها معمولا تا اخر دوره اون ترافیکی که میدند دووم نمیاره بنابرین همگی پول اضافی میدیم تا شارژ بخریم
    مثلا این دوره که هنوز 2.5 ماه تموم نشده برا من تو این 2.5 ماه حدود 18 گیگ مصرف کردم
    که اول دوره 6 گیگ بود
    پس حساب کنین چقدر هزینه کردم
    و کلا تا حالا یادم نمیاد محدود بگیرم و ترافیکی که خودشون میدند تا آخر دوره جواب ده
    در نامحدود چنین نخواهد بود

2- شرکتهای isp در محدودها خیلی پول میزنند تو رگ
    اگر اینترنت نامحدود بشه چون نمیتونند زیاد پول بخورند مجبورند سرعتها را بیشتر کنند
    تا رقابتی باقی بمونه
    مثلا 128 میدند با سرعت دانلود 50
    فردا یکی میده 70
    100
    و .....

3- وقتی اینترنت محدود میگیریم همشون دانلود شبانه دارند
    همگی سر یک ساعت معین 1 تا 2 شروع به دانلود میکنیم
    که باعث مشکلات بسیاری میشه
    پائین اومدن سرعت اینترنت
    خراب شدن سایتهای ایرانی(افت سرعت) سرورها
    چون ظرفیتی ندارند همزمان یوزر زیادی دانلود کنه
    و .....

4- چون همگی پول به نت میدیم همگی هم دوست داریم دانلود کنیم
    تا بخشی از هزینه جبران بشه
    مثلا بگیم دانلود کردیم و بلا استفاده نموند
    و چون روزا نمیتونیم دانلود کنیم شبا دانلود میکنیم
    باعث میشه همگی شبا بیدار بمونیم تا 3 یا 4 صبح

5- منی که چند یوزر از نتم ممکنه استفاده کنه یه شب میخوابم فردا میبینم 1 گیگ تموم شده
    نمیدونم کدوم سیستم مصرف کرده
    در نامحدود موردی نداره هرکسی هرچقدر خواست دانلود کنه

و ... که فقط این 5 تا به ذهنم خطور کرد
    Last edited by golmohammadi; 30-08-2011 at 15:52.

10. 11 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت شهابشاه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن خط میدن که اینترنت اگه نامحدود بشه افتضاح میشه و سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه و از دزدی بی حد و اندازه ی شرکتهای اینترنتی در محاسبه ی حجم و وارد آمدن هزینه ی گزاف به مشترکان بکاهه, حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف!!.....

...

.
    سلام
    منم تازه عضو شدم. سرم هم تو اخور خودمه. تهمت زدن کار بسیار زشتیه! به هرحال موضوع این نیست
    یکم منطقی فکر کنیم شاید نظر خیلی عوض شه. یه هجمه تبلیغاتی بوجود اومده که میخوان اینترنت نامحدود کنن. اصلا نفس این خبر خیلی خیلی خوشحال کننده و امیدوار کننده است اما وقتی آدم داخل خود خبر دقیق میشه دچار یاس میشه. در اینکه اینترنت باید نامحدود بشه بحثی نیست این حق کاربره چون حجم دانلود اینترنت تا اونجایی که من اطلاع دارم هزینه ای رو بار هزینه های شرکت های ای اس پی اضافه نمیکنه. فقط شده یه منبع درامد نامشروع برای این شرکت ها.
    اما این قانون داره چی میگه. یه معامله خیلی ناجوانمردانه داره میکنه.
    مثالی میزنم که هر چند تو همین تایپیک چند بار گفته شده ولی بازم بهتره که گفته شه شاید تکرارش باعث بشه بعضیا که فقط تیتر خبر رو میدونن حواسشون رو جمع کنن:
    من خودمو مثال میزنم. من اینترنت محدود یک مگابیت دارم. که درواقع سرعت دانلودم برابر هست با حدود 120 کیلو بایت بر ثانیه. به جز دانلود که فقط کار اصلی اینترنت نیست. سرعت باز کردن سایت ها و صفحات هم به شکل مطلوبیه. اما طبق این مصوبه میخوان اینو از ما بگیرن بعد یه سرویسی به من بدن که سرعت دانلودش میشه 12 کیلوبایت و قیمتش هم بالاتره. حالا با عنوان اینکه نامحدوده.
    ایا ادم عاقل با سرعت نهایتاً 12 کیلو بایت برثانیه میاد هزینه میکنه اینترنت پر سرعت بگیره؟ اصلا با این سرعت مگه میشه وبگردی کرد؟ چه برسه به دانلود. من اگه باشم عمراً هزنیه نمیکنم. هر وقت احتیاج شد با دیال اپ وصل میشم ساعتی 300 تومن.!
    به نظر من نباید هورا کشید برا این قانون . این قانون کجاش داره حق ما رو میده؟ دقیقا داره مارو برمیگردونه به عصر دیال اپ . به نظر من اعتراضات باید ادامه داشته باشه و اصلا نباید این قانون رو به فال نیک گرفت.

12. این کاربر از شهابشاه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدا میدونه که این شرکتای اینترنتی چه سودهای ناسلامی که از طریق دزدیدن حجم کاربران و محاسبه ی آن بیشتر از حجم مصرفی کاربران نکرده اند....بنده که یوزر اسیاتک هستم بارها و بارها با تست با نرم افزارهای مختلف بهم ثابت شده که این شرکت از حجم من میدزده یعنی بیشتر از اونی که مصرف کردم حساب میکنه و اینو با مدرک میتونم ثابت کنم..اونوقت نمیدونم چه جوری میشه که هنوز بعضی ها میان و دم از حمایت از اینترنت حجمی میزنن و با قانونی که میتونه تا حدی دست و پای این شرکتها رو در اینگونه دزدیهاشون ببنده مخالفت میکنن , واقعآ وسم سئوال برانگیزه!!

.
    Last edited by bzt; 30-08-2011 at 15:30.

14. 2 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

عزیز
    ایا این فیلم هایی که میگیریم حداقل زمانی بین 80 تا 120 دقیقه وقت ما رو به خودش اختصاص نمیده؟
    ایا باید اینقدری فضا توی کامپیوتر باشه که بشه فیلم ها و اهنگ های جدید رو هم دانلود کرد؟
    به نظر شما یه دانلود شبانه نهایتا یک تا دو گیگ که خیلی وقت ها هم با مشکلاتی مواجه میشه ارزش داره صدای فن و سیستم و.. تحمل کنیم؟
    اگر واقع گرایانه بنگریم میبینیم که نه خیر نداره! و شاید شما جواب بدین اونطوری حداقل میشه شبی یه گیگ گرفت ولی اگر نامحدود شه شبانه روز هم نمیشه 1 گیگ گرفت ! خیر اگر به شرکت ارم نت شیراز مراجعه کنید میبینید که با افتخار بهتون میگن سرویس 256 رو روی 3 مگ میبنیدیم و به نسبت سرویس های بهتر این پهنا هم بالا تر میره! حالا به نظر شما حالا که قانون رو رعایت نمیکنن و سرعت 128 رو روی 2 مگ میبندن اگر نامحدود شه میان کاسه و کوزه خودشون رو خراب میکنن؟؟ خیر بازم همینطوری که الان از دست این قانون 128 فراری هستن اگر نامحدود هم بشه بازم فرار میکنن از محدودیت 128 والان هم که میبینید اکثر سرعت های نامحدود دقیقا سرعتش همون چیزی هست که باید باشه بخاطر این هست که 90 درصد محدود دارن و شاید 10 درصد نامحدود داشته باشن پس باید هر دوطرف رو رازی نگه دارن
    ولی وقتی که همه اینترنت بدون محدودیت داشته باشن سرعت هم به مراتب بالا تر میره و...
    ما داریم توی انرژی هسته ای خود کفا میشیما اونوقت نباید اینترنتمون حداقل سرعتی معادل 1mb/s داشته باشه؟
    داداش یه کرم که معلوم نبود از کی افتاده اومد زد نیروگاهمون رو داغون کرد چطور میخوایم به سرعت بالا برسیم وقتی وزیر ارتباطات میگه سرعت دایال آپ برای کاربرای خانگی مناسبه اصولا ما قدر اینترنت حجمی رو زمانی خواهیم دانست که برای باز کردن ایمیل باید یه ربع متنظر بشیم و در آخر ببینیم که server not found

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

خدا میدونه که این شرکتای اینترنتی چه سودهای ناسلامی که از طریق دزدیدن حجم کاربران و محاسبه ی آن بیشتر از حجم مصرفی کاربران نکرده اند....بنده که یوزر اسیاتک هستم بارها و بارها با تست با نرم افزارهای مختلف بهم ثابت شده که این شرکت از حجم من میدزده یعنی بیشتر اونی که مصرف کردم حساب میکنه و اینو با مدرک میتونم ثابت کنم..اونوقت نمیدونم چه جوری میشه که هنوز بعضی ها میان و دم از حمایت از اینترنت حجمی میزنن , واقعآ وسم سئوال برانگیزه!!
    اون که مربوط به اون isp خاصه من اگه اینی که میگی برام ثابت شه میرم در isp رو گل میگیرم

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

مدتی پیش داشتم تعرفه های پهنای باند سال 90 رو میخوندم الان هر چی گشتم پیداش نکردم متاسفانه!
    هر یک مگابایت پهنای باند حدود 300 تومن برای اینا خرج داره اونم نامحدود اونوقت اینا میان هر یه مگ پهنای باند رو میکنن 8 تا ای پی میدنش به 8 نفر اونم محدود! اگر بخوان نامحدود بدن به 10 نفر سرعتی معادل 100 کیلو توی ثانیه داریم و ماهانه میتونیم براش بین 35 تا 40 بدیم حالا به همین میزان هم که اینا پهنای باند میخرن بهشون تخفیف میخوره یعنی شاید بین 200 تا 250 برای هر یه مگ پهنای بایند پول بدن
    قابل توجه کسانی که میگن سرعت کم میشه! و...
    یکمی فکر کنید میبینید خیر اینطوری نیست یه مگ پهنا رو اگر به10 نفر بدن و اون ده نفر هم همزمان با هم دانلود کنن سرعت هیچکدومشون زیر 100 نمیاد اما خیلی ها بدبین هست به این مساله ... و فکر میکنن سرعت از 200 میشه 30 کیلو... سرعت شاید نصف بشه چون معمولا الان یه 129 رو روی دو مگ میبندن ولی محدود ولی در عوض شب زنده داری و .. دورش تموم میشه
    و مشکلی هم که هست
    وقتیispها میبینن روی همین 1 مگ پهنا که در اختیار دارن میتونن ماهی بیشتر از 600 تا 700 تومن بخورن هیچ وقت دلشون به حال من و شما نمیسوزه که بیان و نامحدودش کنن
    برادر شما هم تخت گاز میری صبر کن ما هم برسیم بهت
    اول اونی که شما فرمودی مگابایت نیست , مگابیت هست , این هم لینک قیمت شرکت زیرساخت که حدود 20% از قیمت مخابرات استانی پایینتره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقسیم ساده قیمت بر 155 که قیمت 1 مگابیت رو بهتون میده , همونطور هم که میبینی تخفیفی نداره مگه اینکه از 1 بپری رو 4
    این فقط قیمت پهنای باند اینترنت هست , حالا هزینه تجهیزات پسیو و اکتیو , اجاره پورت , ترانزیت بین مراکز , اجاره جا در MDF , هزینه نگهداری , هزینه برق , مالیات* , ارزش افزوده* , بیمه , حقوق , تبلیغات , ضرر و زیان ناشی از خرابی و صدها چیز دیگه رو محاسبه کنی فکر میکنی بابت هر پورت چقد واسه یه شرکت سود داره؟ ماهی 600-700 تومن سود واسه هر مگابیت!!!؟؟ بابا ایول چه تجارت پرسودی
    اونوقت با سرعت 30 کیلوبایت که یک چهارم یک مگابیت هست دانلود میکنی و ماهی 30 هزار تومن (بلکه خیلی کمتر) میدی میای شرکتهای سرویس دهنده رو متهم میکنی ؟

یه طرفه نرو به قاضی دوست عزیز
    ارادت

17. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان چرا متوجه نمی شید. اگر این قانون رو تصویب کنن و ISP ها رو موظف به اجرا کنن هممون بیچاره می شیم. شما حال می کنن اگر سرویس

128 از بین 1.6 تا 16
    و
    256 از بین 3.2 تا 32
    و
    512 از بین 6.4 تا 64

سرعت دانلودش نوسان کنه و دیگه خواب سرعت 70 یا 80 رو با 128 ببینیم؟
    یه کم منطقی باشید نه احساسی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •