دوستان من از eTrsut EZ ANTIVIRUS استفاده می کنم .. تا حالا هم راضی بودم تازه هم کم حجمه هم راحت ریجستر شد اپدیت کم حجمی هم داره ... تازه اگر ملاک این جایز ه هاست پس خوب یک سری به سایت NOD 32 بزنید ببینید اون چندین جایزه هر ماه میگیره
دوستان من از eTrsut EZ ANTIVIRUS استفاده می کنم .. تا حالا هم راضی بودم تازه هم کم حجمه هم راحت ریجستر شد اپدیت کم حجمی هم داره ... تازه اگر ملاک این جایز ه هاست پس خوب یک سری به سایت NOD 32 بزنید ببینید اون چندین جایزه هر ماه میگیره
آقا مهدی در انتهای تاپیک گفتم آیا به نظر شما بیت دفندر راست میگه یا دروغ یعنی 149000 تا رو شناسایی میکنه یا نه ؟ واقعا دوست دارم بدونم کسی میتونه جواب بده
چون من خودم از بیت دفندر استفاده میکنم و مثل بقیه شما روی آنتی ویروس حساسم و دوست دارم بهترین رو داشته باشم
این عدد راسته و به مرور زیاد شده. نه به خاطر رقابت با کاسپرسکی
از نظر من بیت دیفندر کامله و خود من ازش بیشتر خوشم میاد
easy to use هست و یکی از اولین دیتابیس ها ی ویروس رو داره. آپدیت آسان و سریع و ...
در مورد بهترين آنتي ويروس بحث هاي زيادي در انجمن شده. نتيجه نهايي كه بيشتر بچه ها هم روي اون اتفاق نظر داشتند آنتي ويروس كاسپرسكي پرو بود. پس بهتره كه ديگه در اين مورد بحثي نداشته باشيم. هر كسي هم از هر آنتي ويروسي كه دوست داره استفاده كنه.
آقا شهاب قرار بود شما در مورد مشکلات آپدیت کاسپرسکی بررسی کنی آیا به نتیجه رسیدی ؟
سلام
آقا من نظرم برگشت بیت دفندر خیلی کارش درسته ؟
میگین نه؟//![]()
بيت دفندر خوبه. در اين كه شكي نيست. اما بهترين نيست.
بهترين آنتي ويروس فقط كاسپرسكي پرو هست.
من چند بار تست کردم.کاسپرسکی بعد از آپديت چند تا تروجانو نشناخت.در صورتی که مکافي و بيت دفندر شناسايی ميکردند.به نظر من و با توجه به تستهايی که من انجام دادم مکافی اينتر پرايز از نظر شناسايي ويروس وهم از نظر هوش مصنوعي از بقيه سرتره مثل اب خوردن هم اپديت ميشه..
مرسی شهاب جون
شهاب جان من تا چند ماه پيش از مك آفي اينتر پرايز 8 استفاده مي كردم. اما وقتي كاسپرسكي رو نصب كردم حدود 25 ويروس و تروجان پيدا كرد كه مك آفي روحش هم خبر نداشت از اونها!!! هر چند مك آفي رو خيلي قبول دارم اما نه در حد كاسپرسكي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)