تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احتمال رویارویی بارسا و رئال در یک چهارم نهایی کوپا دل ری

سایت گل- در صورتی که هر دو تیم بارسا و رئال بتوانند در مرحله یک هشتم نهایی کوپا دلی ری رقبای شان را شکست دهند، در مرحله یک چهارم نهایی مقابل هم قرار خواهند گرفت.

قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها امروز صبح برگزار شد و براساس این قرعه کشی، رئال باید مقابل مالاگا قرار بگیرد و بارسا، اوساسونا را در پیش خواهد داشت. در صورتی که هر دو تیم بتوانند از این مرحله عبور کنند، در دو دیدار رفت و برگشت مرحله بعد روبروی هم قرار خواهند گرفت که دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو و دیدار برگشت در نوکمپ برگزار خواهد شد.

آلباسته، شگفتی ساز رقابت های این فصل کوپا دل ری که تیم اتلتیکو مادرید را حذف کرد، در مرحله یک هشتم نهایی باید به مصاف اتلتیک بیابائو برود.

دیدارهای رفت این مرحله روزهای 3 و 4 ژانویه و دیدارهای برگشت، روزهای 11 و 12 همین ماه برگزار می شود.

دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری:

میراندس-راسینگ سانتاندر

آلباسته- اتلتیک بیلبائو

آلکورکون- لوانته

کوردوبا- اسپانیول

سوسیه داد- مایورکا

والنسیا- سویا

بارسا- اوساسونا

رئال- مالاگا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    پی نوشت : بازم الکلاسیکو چه گیری افتاده رئال !

ویرایش : بهتر بگم ؛ چه گیری افتادیم ما !
    Last edited by Ezel; 23-12-2011 at 22:28.

2. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیم سال مارکا؛ 5 رئالی؛ 5 بارسایی و سرخیو آگوئرو

در این رای گیری که 116 هزار نفر در آن شرکت کردند، دو تیم بارسا و رئال با 5 نماینده جایی برای سایر رقبا باقی نگذاشتند.

سایت گل- نشریه معتبر مارکا تیم منتخب سال 2011 خود را براساس رای خوانندگانش اعلام کرد.

در این رای گیری که 116 هزار نفر در آن شرکت کردند، دو تیم بارسا و رئال با 5 نماینده جایی برای سایر رقبا باقی نگذاشتند.

کاسیاس، راموس، مارسلو، دی ماریا و رونالدو پنج نماینده رئال و پیکه، آلوس، ژاوی، اینیستا، مسی نمایندگان بارسا در این تیم هستند.

تنها بازیکن این تیم منتخب که در هیچ یک از این دو تیم بازی نمی کند، سرخیو آگوئرو است که تا فصل گذشته در اتلتیکو مادرید حضور داشت.

میانگین سنی این تیم ، 25.8 است . ژاوی با 31 سال ، بیشترین سن را دارد . جوان ترین ها هم مارسلو ، دی ماریا و آگرو هستند .

هرچند در اینکه لالیگا در حال حاضر یکی از دو لیگ برتر دنیاست، تردیدی وجود ندارد، اما به نظر می رسد در این رای گیری بیش از اینکه براساس عملکرد بازیکنان به آنها رای داده شده باشد، رقابت بارسا و رئال در آن مطرح بوده است.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/12/30/2823999/%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%A7-5-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%DB%8C-5-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%AE%DB%8C%D9%88-%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%A6%D8%B1%D9%88

2011/12/30

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

برنامه دیدارهای جام حذفی اسپانیا؛بارسا و رئال میزبان اوساسونا و مالاگا

دیدارهای مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه برگزار می شود

سایت گل- دیدارهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا، کوپادل ری در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه برگزار می شود. در روز سه شنبه چهاردیدار و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شاهد برگزاری دو دیدار خواهیم بود.

برنامه دیدارهای این مرحله از رقابتها بدین ترتیب است

سه شنبه 13 دی (3 ژانویه)

آلباسه ته- اتلتیک بیلبائو

میراندس – راسینگ سانتاندر

آلکورکن- لوانته

رئال مادرید- مالاگا

چهارشنبه 14 دی(4 ژانویه)

رئال سوسیداد- رئال مایورکا

بارسلونا- اوساسونا

پنجشنبه 15 دی (5ژانویه)

کوردوبا- اسپانیول

والنسیا- سویا

6. 5 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض کاسورلا: رئال بعد از بارسا،دومین تیم برتر دنیاست

ستاره اسپانیایی باشگاه مالاگا درآستانه دیدار تیمش مقابل رئال در جام حذفی درمورد شاگردان مورینیو به صحبت پرداخته

سایت گل- سانتیاگو کاسورلا ستاره اسپانیایی باشگاه مالاگا بی صبرانه منتظر آغاز رقابتهای فوتبالی در سال 2012 است.او و تیمش در اولین دیدار در سال جدید میلادی در جام حذفی اسپانیا مقابل رئال مادرید قرار می گیرند
    کاسورلا در صحبتهایی دراین باره گفت:« ما با انگیزه های زیادی گام به این بازی می گذاریم.می دانیم که می توانیم کاری را انجام دهیم که البته از سخت بودن آن مطلعیم ولی اگر تیم ما در سطح خوبی باشد، می توانیم مقابل رئال قد علم کنیم.»
    کاسورلا ادامه داد:« این روزها رئال دومین تیم بررتر دنیاست؛ از نظر من آنها بعد از بارسلونا هستند و این را هر روز اثبات می کنند. بازی کردن در زمین رئال کار سخت و پیچیده ای است ولی امیدواریم بتوانیم مقابل آنها به نتیجه قابل قبولی دست یابیم تا در بازی برگشت هم امیدوارانه کار را دنبال کنیم.»
    کاسورلا در ادامه صحبتهایش گفت:« هدف ما این است که برای کسب جایگاهی اروپایی مبارزه کنیم و دستیابی به این جایگاه به منزله یک موفقیت بزرگ برای ما خواهد بود.»
    کاسورلا در ادامه از 2500 هوادارای که برای روحیه دادن به بازیکنان مالاگا درآستانه بازی با رئال در جلسه تمرینی این تیم شرکت کرده بودند گفت:« خیلی زیبا بود. ما به تمرین کردن در پشت دربهای بسته عادت کرده ایم و دیدن این تعداد هوادار در جلسه تمرینی فوق العاده است.»

8. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواننده سرشناس اسپانیایی راه مهار شاگردان گواردیولا را پیدا کرده است/خولیو ایگلسیاس: بارسلونا؟ من یه تفنگ ساچمه ای خوب دارم

خواننده سرشناس اسپانیایی که یک رئالی تمام عیار است، قصد دارد تا به کمک تیم محبوبش بیاید

سایت گل- مورینیو، همواره در صحبتهایش اعلام کرده که دومین سال حضورش برروی نیمکت مربیگری یک تیم، با موفقیتهای فراوانی همراه است. امسال هم دومین سال حضور آقای خاص در «سانتیاگو برنابئو» است.

دراین میان رسانه های اسپانیایی و کارشناسان فوتبال در سرتاسردنیا معتقدند که تیم مورینیو در مقایسه با سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته ولی با این وجود شکستهای رئال درمقایل شاگردان گواردیولا همچنان ادامه دارد.

درچند مصاف اخیر رئال و بارسا، شاگردان مورینیو تنها توانسته اند در فینال جام حذفی اسپانیا، شاگردان گواردیولا را به زانو دربیاورند و جام حذفی رااز چنگ آبی اناری ها بربایند. آخرین مصاف این دو تیم در ورزشگاه «سانتیاگو برنابئو» هم با برد3-1 بارسا همراه بود. البته شاگردان مورینیو امیدهای فراوانی دارند تا در دیدار برگشت رقابتهای این فصل لالیگا، سرنوشت را به نحو دیگری رقم بزنند و بتوانند آبی اناری ها را به زانو دربیاورند.

دراین میان، خولیو ایگلسیاس، خواننده سرشناس اسپانیایی هم که یک مادریدی تمام عیار است، قصد دارد تا به کمک تیم محبوبش بیاید. او که تجربه حضور در رختکن تیم رئال، به عنوان دروازه بان تیم پایه ای مادریدی را دارد با لحن طنز آلودی از راه مناسبی برای مهار بارسا صحبت کرده.

خولیو که این روزها در آرژانتین است در گفت و گو با روزنامه «لا ووس» دراین باره به اظهار نظرپرداخته.

خولیو در پاسخ به سوالی درمورد برتری محرض بارسا نسبت به رئال در دوئل های رو در رو گفت:« من یک تفنگ ساچمه ای خوب دارم. این تفنگ گلوله هایی را برای اینیستا و مسی دارد. رئال یک اینیستا کم دارد؛ اگر رئالی ها یک اینیستا داشتند و بارسا اینیستا را نداشت، شک ندارم که اوضاع به نحو دیگری می بود.»

البته خولیو در ادامه این گفت و گو با لحن جدی تری صحبت کرد و به بررسی برتری تیم کاتالان پرداخت:« بارسلونا در میانه میدان، تو را به سرگیجه می اندازد. آنها در میانه میدان، همه چیز را به نفع خودشان می کنند. راه حل موفقیت مقابل بارسلونا در این است که از حاشیه اشتباهات خط حمله کاسته شود تا بتوان بازیکنان بارسا را بی قرار کرد. اگر کریس رونالدو می توانست فرصتی که بعد از گل بنزما به دست آورد را مبدل به گل کند، مالکیت بارسا برتوپ کمتر می شد و رئال می توانست حملات بیشتری را ترتیب دهد.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/01/03/2828444/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-

By Ghazal Ziari

2012/1/3

10. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

نتایج جام حذفی اسپانیا

سایت گل –دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا با چهار بازی آغاز شد.

آلباسته صفر – اتلتیک بیلبائو صفر

آلکورکون 2 – لوانته 1

گل‌ها: بورخا (13)، ناگوره (53) برای آلکورکون، پایاردو (23) برای لوانته

میراندس 2 – راسینگ سانتاندر صفر

گل‌ها: اینفانته (34)، مارتینز (45)

رئال مادرید 3 – مالاگا 2

گل‌ها: خدیرا (69)، ایگواین (70) و بنزما (78) برای مادرید، سانچس (10) و دمیکلیس (29) برای مالاگا

پلاتینی: شیوه مدیریتی بارسا و رئال را خیلی دوست دارم

رئیس فرانسوی یوفا معتقد است شیوه اداره ای این دو باشگاه، بهترین شیوه برای اداره یک باشگاه است.

سایت گل- میشل پلاتینی، رئیس یوفا، شیوه اداره دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا را مورد ستایش قرار داد.

این دو باشگاه بزرگ اسپانیایی سهامی عام بوده و در واقع به هواداران شان تعلق دارند و آنها هستند که روسای باشگاه های شان را از طریق رای گیری انتخاب می کنند.

رئیس فرانسوی یوفا معتقد است شیوه اداره ای این دو باشگاه، بهترین شیوه برای اداره یک باشگاه است.

او در گفتگو با اکیپ گفت:" من شیوه مدیریتی بارسا و رئال را خیلی دوست دارم زیرا مدیران باشگاه باید نسبت به تصمیماتی که می گیرند، پاسخگو باشند.

به دلیل ارتباط نزدیکی که دو باشگاه با هواداران شان دارند، فوتبالی که ارائه می دهند بازتاب هویت و محبوبیت آنهاست."

پلاتینی همچنین بار دیگر در مورد استفاده از تکنولوژی در فوتبال صحبت و آن را مخالفف روح فوتبال دانست.

" فوتبال به این دلیل ارزش های انسانی آن که شامل اشتباه کردن نیز می شود، محبوب است. اگر ما بخواهیم ارزش های تجاری را نیز به آن اضافه کنیم، محبوبیتش را از دست می دهد. فوتبال با همه بی عدالتی هایی که در آن اتفاق می افتد، ازجمله دیدار آلمان- فرانسه در نیمه نهایی جام جهانی 1982 یا با ضربات دست آنری یا مارادونا، باز هم ورزش فوق العاده ای است."

این در حالی است که سپ بلاتر، رئیس فیفا، به تازگی اعلام کرد در جام جهانی 2014 از تکنولوژی خط دروازه استفاده خواهد شد.
    Last edited by LittLe_BeAr; 04-01-2012 at 11:09.

12. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبر رسمی: خوسه آنتونیو ریس به سویا برگشت

این ملی پوش سابق اسپانیایی که در سال 2004 سویا را به مقصد آرسنال ترک کرد، با قراردادی 3 سال و نیمه به باشگاه سابقش برگشت.

سایت گل- باشگاه سویا اعلام کرد خوسه آنتونیو ریس، مهاجم اتلتیکو مادرید را به خدمت گرفته است.

این ملی پوش سابق اسپانیایی که در سال 2004 سویا را به مقصد آرسنال ترک کرد، با قراردادی 3 سال و نیمه به باشگاه سابقش برگشت.

ریس که محصول آکادمی جوانان سویاست، اولین بازی اش برای این باشگاه را در سن 16 سالگی انجام داد و خیلی زود خود را به عنوان یکی از با استعدادترین ستاره های فوتبال اروپا معرفی کرد.

او بعد از 4 سال بازی در سانچس پیس خوان راهی آرسنال شد و در 86 دیداری که در سه فصل برای توپچی ها به میدان رفت، 21 بار گلزنی کرد. او در سال 2007 با قراردادی قرضی راهی رئال مادرید شد.

اما تنها یک سال بعد با قراردادی دائمی راهی اتلتیکو مادرید، دیگر تیم پایتخت اسپانیا شد. اما هیچ گاه نتوانست درخشش سابق را در وینسنت کالدرون تکرار کند و این فصل نیز با گریگور مانسانو، سرمربی قبلی اتلتیکو، دچار مشکل شد.

او در نهایت اعلام کرد به دلیل بیماری پدرش، ترجیح می دهد به سویا برگردد تا نزدیک خانواده اش باشد و حتی اصرار دیه گو سیمئونه، سرمربی جدید اتلتیکو نیز نتوانست او را از تصمیمش منصرف کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/1/5

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه هفته هفدهم لالیگا

سایت گل- تیم های اسپانیایی سال جدید را با رقابت های کوپا دل ری آغاز کردند اما این هفته اولین دیدارهای شان در لالیگا در سال 2012 را برگزار خواهند کرد.

رئال بعد از پیروزی نزدیک 3-2 مقابل مالاگا، فردا میزبان تیم کوچک گرانادا خواهد بود اما مهمترین دیدار این هفته یکشنبه شب برگزار خواهد شد؛ جایی که اسپانیول و بارسا در دربی کاتالونیا به مصاف هم خواهند رفت.

اوساسونا هم بعد از شکست در مقابل بارسا در جام حذفی، فردا میهمان سوسیه داد خواهد بود.

شنبه

راسینگ- ساراگوسا
    لوانته- مایورکا
    سوسیه داد- اوساسونا
    رئال مادرید- گرانادا
    مالاگا- اتلتیکو مادرید

یکشنبه

رایو وایکانو- سویا
    خاتافه- بیلبائو
    ویارئال- والنسیا
    بتیس- خیخون
    اسپانیول- بارسا

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/01/06/2832840/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AF%D9%87%D9%85-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7

by Behnam Jafarzadeh

2012/1/6

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازي مقابل رئال‌مادريد آسان‌تر از بارسلونا است/ نکونام: من و چابی رابطه خوبی با هم داریم

ما پيش از اين هم با بارسلونا بازي كرده بوديم. زماني كه با اين تيم بازي داريد مي‌دانيد كه سخت بايد دوندگي كنيد و بازي آساني پيش رو نخواهيد داشت

سایت گل - جواد نکونام اين بار با پيراهن اوساسونا مقابل بارسلونا بازوبند را به دست بسته بود. هرچند در پايان 90 دقيقه 4 گل سهم ياران نكونام بود امابه هر حال برای نکو این تجربه ای بزرگ بود. مصاحبه ایران ورزشی با کاپیتان تیم ملی ایران را بخوانید:.

كاپيتاني را تبريك مي‌گوييم.

پيش از فصل هم من كاپيتان بودم. يعني پيش از اينكه بازي‌ها بخواهد آغاز شود. زماني كه كاپيتان را مشخص مي‌كردند من به عنوان كاپيتان سوم اوساسونا انتخاب شدم. مقابل بارسلونا چون 2 كاپيتان ديگر تيم نبودند من بازوبند را بستم.

مثل اينكه در اسپانيا كاپيتاني را راحت‌تر به بازيكنان خارجي مي‌دهند چون زماني كه مهدوي‌كيا در بوندس‌ليگا بازي مي‌كرد اين اتفاق براي او رخ نداد.

به اين شكل كه مي‌گوييد هم نيست. اگر خاطرتان باشد فان درفارت زماني كه وارد تيم شد بعد از يك سال بازوبند را بست. اينجا به توانايي بازيكنان نگاه مي‌كنند و فكر نمي‌كنم آلمان و اسپانيا چندان تفاوتي با هم داشته باشند. در آن زمان توماس دال رابطه خوبي با آقاي مهدوي‌كيا نداشت و حتي تا پاي جدايي مهدي از هامبورگ هم پيش رفت اما قطعاً اگر هر مربي ديگري بود بازوبند به مهدوي‌كيا مي‌رسيد.

رابطه‌ات با شهروندان پامپلونا چطور است؟

بعد از 6 سال سكونت در اين شهر قطعاً امروز رابطه خوبي با مردم اين شهر دارم. البته از همان اول هم اين رابطه خوب به شكل دوطرفه وجود داشت. شهروندان پامپلونا احترام زيادي براي من قايلند و به من لطف دارند.

قرعه خوبي در جام حذفي نداشتيد، بازي با بارسلونا چطور بود؟

ما پيش از اين هم با بارسلونا بازي كرده بوديم. زماني كه با اين تيم بازي داريد مي‌دانيد كه سخت بايد دوندگي كنيد و بازي آساني پيش رو نخواهيد داشت. اين آرزوي هر فوتباليستي است كه مقابل تيم بزرگي مانند بارسلونا بازي كند؛ تيمي كه هميشه بين بازيكنان برتر دنيا نام آنها را مي‌توان ديد.

بازي در نوكمپ چه حال و هوايي دارد؟

بازي مقابل بارسلونا اصولاً كار سختي است. حالا زماني كه اين بازي مقابل هواداران بارسا و در ورزشگاه نوكمپ باشد كار سخت‌تر هم مي‌شود. بازي با بارسلونا يعني فقط دوندگي و دوندگي اما اين دوندگي لذتبخش است.

پيش از بازي گفته بودي اميدوارم كمتر گل بخوريم. يعني خودتان را از پيش باخته مي دانستيد؟

قطعاً همينطور است. بارسلونا 4 گل به سانتوس برزيل مي‌زند. 3 گل به رئال‌مادريد مي‌زند و بايد واقع‌بينانه با اين بازي روبرو مي‌شديم اما اين دليل به نااميدي ما نبود. ما تلاش خودمان را انجام داديم ولي مشخص بود بارسلونا برنده بازي خواهد بود. ما از ابتدا با قرعه بدي روبرو بوديم، حتي اگر موفق مي‌شديم در نوكمپ بارسا را شكست دهيم بايد با رئال مواجه مي‌شديم.

در اين بازي موقعيت گلزني داشتي اما كاشته‌اي كه به سمت دروازه بارسلونا زدي خيلي نرم زده شد.

فاصله توپ خيلي زياد بود و تصميم گرفتم ضربه را نرم و فني بزنم اما توپ درست جايي رفت كه گلر بارسلونا ايستاده بود و خيلي راحت توپ را جمع كرد.

به نظر مي‌رسيد پست‌ات در اين بازي تغيير كرده؟ كمي رو به جلوتر از هميشه بازي مي‌كردي.

من در پست هميشگي‌ام بازي مي‌كردم اما زماني كه 2 گل خورده بوديم بايد رو به جلوتر بازي مي‌كردم، دنبال جبران نتيجه بوديم چون ديگر چيزي براي از دست دادن نداشتيم.

بازي مقابل بارسا آسان‌تر است يا رئال‌مادريد؟

قطعا بازي مقابل رئال‌مادريد آسان‌تر از بارسلونا است. ما مقابل رئال مادريد هم تن به شكست داده‌ايم اما بازي با رئال شرايط بازي با بارسلونا را به هيچ وجه ندارد. بارسلونا در تمام طول بازي با حوصله پاسكاري مي‌كند و زماني كه توپ بيشتر دقايق دست آنها است تيم مقابل فرصتي براي حمله كردن پيدا نمي‌كند.

شما به رئال گل زدي. فكر مي‌كني فرصت گل زدن به بارسلونا را هم پيدا كني؟

من دوست دارم به تيم‌هاي بزرگ دنيا گل بزنم اما مهم‌تر از گل زدن اين است كه مقابل تيم‌هاي بزرگ خوب بازي كنم. من تا به حال كارهاي بزرگي انجام داده‌ام و در مقاطع حساس گل‌هاي حساس زيادي به تيم‌هاي بزرگ زده‌ام. هنوز هم زمان دارم و اميدوارم بتوانم به بارسلونا هم گل بزنم. روياهاي من هيچ وقت تمام شدني نيست.

بعد از بازي به سمت چابی رفتي و با او خيلي صميمي صحبت كردي، به هم چه چيزي مي‌گفتيد؟

در زمان انتخاب بهترين بازيكن جهان من به عنوان كاپيتان تيم ملي ايران به چابی رأي داده بودم و ژاوي اين مسأله را مي‌دانست. بعد از بازي ژاوي ايستاد و بابت رأي از من تشكر كرد. ما رابطه خوبي با هم داريم و بعد از هر بازي كه هم را مي‌بينيم مي‌ايستيم و مدتي در مورد فوتبال با هم صحبت مي‌كنيم.

تعطيلات ژانويه چطور بود؟

خدا را شكر تعطيلات ژانويه خوب بود و بعد از بازي‌هاي زيادي كه انجام داده بوديم نياز به يك استراحت داشتيم. در اين مدت توانستم به ايران سفر كنم و به كارهاي شخصي‌ام رسيدگي كنم.

از مسعود خبر داري؟

مي‌دانم در حال حاضر در كلينيك پامپلونا مشغول فيزيوتراپي است و زير نظر پزشكان اوساسونا تلاش مي‌كند تا دوره درمان خود را تكميل كند اما اطلاعات دقيق‌تري از وضعيت او ندارم و اميدوارم بتواند زودتر به تمرين‌هاي تيم برگردد.

2012/1/7

17. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج امشب جام حذفی اسپانیا: صعود رئال مادرید، میراندس و مایورکا

سایت گل – در دیدارهای امشب جام حذفی اسپانیا که در دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی برگزار می‌شد نتایج زیر به دست آمد.

تیم‌های صعودکننده به صورت پررنگ نمایش داده شده‌اند.

راسینگ سانتاندر یک (یک) – میراندس یک (3)
    مایورکا 6 (6) – رئال سوسیه‌داد یک (3)
    مالاگا صفر (2) – رئال مادرید یک (4)

2012/1/11

مالاگا صفر - رئال مادرید 1: هفت روز تا ال‌کلاسیکو؟

به نظر می‌رسد دو ال‌کلاسیکو تا 16 روز دیگر انجام شود.

سایت گل – رئال مادرید توانست با برد یک بر صفر در خانه مالاگا به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی راه یابد و در این مرحله به احتمال فراوان با بارسلونا دیدار کند.

بازی‌های مرحله یک‌چهارم نهایی در 17، 18، 19 ژانویه برای بازی‌های رفت و 24، 25 و 26 ژانویه برای دور برگشت برگزار می‌شود و به این ترتیب در دو هفته آینده دو ال‌کلاسیکو در پیش خواهیم داشت.

بازی مالاگا و رئال مادرید پایاپای بود هرچند که رئال فرصت‌های خطرناک‌تری داشت که سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو آنها را از دست دادند. تا این که کریم بنزما که در دقیقه 69 وارد میدان شده بود در دقیقه 72 تنها گل بازی را زد. او روی پاس مسعود اوزیل از سمت چپ گریخت و ضربه او با اشتباه فجیع ویلی کابایرو وارد دروازه مالاگا شد. دروازه‌بان میزبان توپ را می‌دید که دارد به سمت دستانش می‌آید اما توپ از زیر دستان او رد شد و آرام به درون دروازه غلتید.

آلوارو آربلوا هم در دقیقه 88 با دریافت کارت زرد دوم به دلیل ضربه زدن با آرنج به مونریال اخراج شد.

by Hamidreza Keshavarz

2012/1/11

19. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •