میویی
کلا رام قشنگیه! ولی یکم پرباگه همیشه
برای مثلا Arc کلا HDMI میپرید!
میویی
کلا رام قشنگیه! ولی یکم پرباگه همیشه
برای مثلا Arc کلا HDMI میپرید!
دقیقاً مثل من. منم یه جورایی معتاد به میویی شدم. من به خاطر مصرف بالاش حدود یه هفته است که یه رام دیگه نصبیدم ولی الآن همه بدنم درد میکنه!منتظرم فردا ورژن رسمی بستنی حصیریش بیاد دوره برگردم به میویی.
مزیت هاش زیاده. سرعت بسیار عالی. اینترفیس معرکه و قابلیت شخصی سازیش هم بسیار بالاست و هر قسمتش رو که دوست نداشتی میتونی به دلخواه عوض کنی.
تا جاییکه من میدونم رام میویی برای اکثر گوشی های اندروید وجود داره. ولی در مورد اینکه لانچرش روی رام های دیگه پورت شده باشه اطلاعی ندارم.
رابط كاربري تاچ ويز مخصوص گوشي هاي سامسونگه و اشتباه نكنيد نكسوس گالكسي يك گوشي سامسونگ نيست بلكه يك گوشي به سفارش گوگل و ساخت سامسونگ هست و تمام اختياراتش در دست گوگله ... پس حتما با لانچر ديفالت اندرويد عرضه مي شه اما گلكسي اس ٢ گوشي مطعلق به سامسونگه و حتما با لانچر تاچ ويز عرضه مي شه
لانچر ديفالت ايس كريم تغيير ساختاري چنداني نسبت به نسخه هاي قبل پيدا نكرده و تنها مقداري تغيير گرافيكي در اون بوجود اومده البته تا زمان عرضه نسخه اصلي بايد منتظر بود
چی داره که به این سادگی نمیشه گفت...حتما باید باهاش کار کنی...
شعارشون می دونی چیه؟ redefining android....یعنی اندروید رو از نو تعریف کردن...کلا زیر و رو شده رابط کاربری و ...
تو یوتوب احتمالا ویدئوهاش باشه...شما ظاهرا اس 2 داری...واسه گوشی شما هم رامش هست...حتما 1 بار امتحان کن..
من batista70 foxhound 2.8 دارم که تاچ ویز دست کاری شده داره همون 4.5
بهترین رابط کاربری اندروید====>MIUI
هیچ UI به پاش نمیرسه حتی سنس...تنها برتری سنس ویجت آب و هواشه(درخشش خورشیدشو خیلی دوست دارم)
میوی یه چیز تو مایه های IOS میمونه...خیلیها نظرشون اینه که MIUI تلفیقی از اندروید و IOSـــه
ولی حیف مصرف باتریش زیاده کیفیت فیلم برداری و پخش فیلم های HD هم مشکل داره...
جریان این ics ــی که واسه gs2 پورت کردن چیه؟
همین miui رو میگم.
parsa میگفت خیلی باگ داره
واسه GS2 رو خبراشو دنبال نمیکنم ولی GS1 رو دیدم تو فروم ای دیگه کلا عین همون رام های قبلیشه قیافش... فقط از سورس کدهای ICS استفاده کردن اونایی که نصب کرده بودن کاملا راضی بودن و میگفتن مصرف خیلی بهتر شده ورژنی هم که اومده بود استبل بود
این فیلم تبلیغاتی که تو S1 هست به نام smart life...این HD هست؟ آخه اینو خوب پخش می کنه
بعدشم آی او اس کجا به زیبایی میوای هست؟! نه اینکه با تعصب بگم ها...ولی واقعا بهتر از آی او اس هست...
اولین برتریش داشتن ویجت هست...بر خلاف آی او اس که شما قفل رو باز می کنی(اونم فقط 1 مدل قفل) فقط با یه سری آیکون روبرو میشی...اینجا ویجت ها کلا هم از نظر کاربردی و هم ظاهری کلی مزیت ایجاد می کنن...
بعدشم این رام واقعا انعطاف پذیریش تو تنظیمات ظاهری فوق العاده هست...به راحتی می تونی اجزای متفاوت تم ها رو با هم عوض کنی...مثلا میشه لاک اسکرین تم 1 رو با آیکون تم 2 با استتوس بار تم 3 و همینجور الی آخر ترکیب کنی بشه تم دلخواهت!
من حاضرم هر روز شارژ کنم ولی از این رام دل نکنم![]()
Last edited by malkemid; 08-12-2011 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)