من نمیدونم 93450 هست یا نه!
من نمیدونم 93450 هست یا نه!
رو درب درایو نوشته . کلا اگه درایو LiteOn هست اشکال نداره ! حالا واسه اطمینان یه نگاه بکن !
همین کارو کردم، دکمه WRITE رو که میزنم پیام میده:
Unknown flash type Write aborted !
لاگ کلیه کارهای دوتا مرحله آخر اینه:
Spoofing Target
DVD Key copied to target
Target is LT - ID strings not copied to Target
Serial data already matches
Target rev is LT 02510C, serial info not copied
Target f/w saved as: Lite_CFW.bin
Unknown flash type Write aborted !
ضمنا روی درایو هم نوشته 93450C
مطمین ایدdvd kryرو درست دراوردید؟
spoofکردید؟
dvd keyتوی جانگل فلشر مونده؟
کلید توی حالت روشنه؟
اگه همه اینا یادت بسپار که پورت ایکس باکی کدوم بود بعد کنسول و کامپیوتر رو خاموش کن بعد مطمین شوsataوصل هست بعد کنسول رو روشن کن بعد کامپیوتر رو و بعدdvd keyرو لود کن و کارهارو انجام بده ببین چی میشه
من سه بار dvdkey رو درآوردم و سه جای مختلف کپیش کردم، ولی موقع لود کردن اونطوری که توی دستورات نوشته فایل dummy رو لود میکنم درسته؟ یا باید اونم لود کنم؟
اشکالی که هست اینه که هی کنسول خاموش میشه! من نمیدونم باید دوباره کامپیوتر رو خاموش روشن کنم یا اینکه میتونم فقط کنسول رو روشن کنم!
تو مرحله اول 5 تا فایل ایجاد شده:
dummy
Identify
Inquery
Key
Seril
دامی 256 کیلو بایت و بقیه 1 کیلو بات هستن
Last edited by tazarvmmr; 04-01-2012 at 17:57.
بله فقط بای داون فایل رو لود کنیدspoofیادتون نره!!!
راستی درایو رو بردید رو وندر مود؟
خوب مشکل کنسول که خیلی سریع نیست یکم طول میکشه بعد همون ترتیب که برای روشن کردن و این ها هیت و گفتم سریع کارهارو بکنید حله!!!
الان که فرم ور پاک شده چطوری باید دوباره ببرمش رو وندر مود؟ اونموقه زمان پاک کردن کلید رو سریع خامش روشن کردم! الان که میگه چیزی پیدا نمیکنه پاک کنه!
مشکلی نیست...
دکمه intro رو بزنین و بعد از تایید ها ، وقتی دیدین یه سری نقطه نقطه داره پر میشه کلید رو روشن خاموش کنین...
توی آموزش واضح تر توضیح دادم![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 04-01-2012 at 18:08.
فکر کنم انجام شد! الان دوباره دستگاه و جمع میکنم و وصلش میکنم، بهتون خبر میدم که درست شد یا نه، ولی نتیجه هرچی که باشه همینجا از همه دوستانی که کمک کردن و بخصوص شما دوست عزیز تشکر میکنم.
خوب! یه اتفاق جالب افتاده! کنسول درایوش راه افتاد یعنی عمل write انجام شدو پیام آخری که توی آموزش نوشته شده رو داد، منم جمعش کردم و وصلش کردم ولی بازم مثل قبل سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه!
فکر میکنین مشکل کجاست؟
حدود 6 تا بازی رو تست کردم هیچکدومو اجرا نکرد، یدونه بازی اورجینال هم داریم که اونم اجرا نمیکنه! فکر کنم شد دی وی دی پلیر!!!!
Last edited by tazarvmmr; 05-01-2012 at 06:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)