دوستان لطفا مشاوره و راهنمایی رو تو تاپیک های دیگه پیگیری کنید ... این تاپیک برای Acer D257 هست ...
مدیران هم که چیزی به نام پاکسازی به گوششون نخورده ...
دوستان لطفا مشاوره و راهنمایی رو تو تاپیک های دیگه پیگیری کنید ... این تاپیک برای Acer D257 هست ...
مدیران هم که چیزی به نام پاکسازی به گوششون نخورده ...
بچه ها قیمت دست دوم این تو چه رنجی هست ؟ میخوام ببینم خوشم نیومد با چه قیمتی میتونم ردش کنم بره ...
Last edited by milad_gta; 01-09-2011 at 22:43.
بستگی داره که چه قدر بتونی بفروشی خیلی حساب کتاب نداره باید ببینی طرفت چه قدر باهات راه میاد ... ولی دو طرف باید انصاف داشته باشند ...
=======
آدرس و تلفن فروشنده رو برام پخ کن
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
===========
این مدل که شما فرمودید
ویندوزه یا اندروید
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
=====
منظورت از نرم افزارای عمرانی چیه
یعنی cad 2010 یاcad2007
میشه روش نصب کرد و باهاش کار کرد
autocad 2010 روش نصب کردم.
برای شروع یه ایراد میگیره که 1024*600 کمه که مهم نیست و میتونید وارد برنامه بشید و باهاش کارکنید.
سلام mpirayesh این ویندوزه و کانفیگی در همین حد این نتبوک داره و ویژگی هاش اینه که اولا تبلته دوما یو اس بی تری و امکاناتی که این کم داره رو این تبلته داره
ولی خول من خودم بیشتر نتبوک رو میپسندم
این مدل d257 آیا hdmi داره
و اگه نداره آیا راه حلی برای اتصال به تلویزیون هست
چون اساسا یکی از کارایی که مد نظر منه اتصال به تلویزیون برای تماشای فیلمهایی که نت بوک پخش میکنه روی صفحه تلوزیون های 32 و 42 و بالاتره
آیا از این مدل میشه برای این کار استفاده کرد
راستی wifi هم که داره ؟
سلام رفیق.نه آچ دی ام آی نداره و نیازی هم به اچ دی ام آی نداره چون این وسیله برا این جور کارا طراحی نشده ولی اگه کاربردش خیلی برات مهم هست و فقط میخوای یه خروجی داشته باشی.تبدیل های زیادی برا HDMI تو بازار هست.تبدیل به وی جی ای هم که مورد نیاز این نتبوکه هم تو بازار هست.
ببین این اینچ مانیتورهایی که تو گفتی اگه فقط برا کپچر کردن رو تی وی میخوای نمیدونم ولی اگه برا نگاه کردن فیلمهای اچ دی و فول اچ دی میخوای باید دور و بر این نتبوکا نری چون اینا برا این کار ساخته نشدند. عزیزژ
وای فای که معلومه داره.
کلا نبود یواسبی 3 و hdmi نقص این نتبوک هست که اونم با قیمتش کمش جبران میشه....
آقا چرا شیراز اصلا این مدل وجود نداره؟ اگه کسی از محل فروشش اطلاع داره پ خ کنه. ممنون می شم.
سلام.
دوستان برای نت بوک با رم 1 گیگ و سی پی یو 455 به نظر شما ویندوز ایکس پی بهتره یا 7؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)