تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 40 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای تو این شانس.
    بدترین گروه ممکن بود
    هر کدوم از تیما بازیکنای شاخ زیاد دارن
    ناپولی که امثال همسیک و لاوتزی و کاوانی رو داره،ویارئال زوج روسی و نیلمار رو داره.سیتی هم که ادم نمیدونه اسم از کدومشون ببره.
    12امتیاز ازین گروه بیاریم خیلی خوبه

2. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نبرد بوندسلیگا و لیگ برتر هم جذابه
    لورکوزن چلسی،آرسنال دورتموند،بایرن منچستر سیتی.

البته ما که نیاز به اثبات چیزی در مقابل انگلیسیا نداریم چون تو رده ملی ثابت کردیم کی بهتره
    فوتبال باشگاهی هم همش بحث پول هست و سیتی و چلسی و آرسنال شباهتی به اینکه نماینده کشوری به اسم انگلیس باشن ندارن
    فکر کنم چلسی بتونه 4امتیاز از لورکوزن بگیره،دورتموند حریف آرسنال میتونه بشه و بازی بایرن و سیتی هم زیاد قابل پیشبینی نیستش

4. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان بگردید به فایل خوشگل از برنامه بازی ها پیدا کنید!
    من که فردا میرم کارت شبکه ی skysport رو میگیرم ...حال گزارش های خیابانی و کیفیت اشغال صداسیما رو ندارم
    مایه داری ها! جدا می خوای 2 تومان بدی اسکای اسپورت؟! خب 100 تا بده واسه الجزیره اونم لیگ قهرمانان رو می زاره!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

قرعه جالبی بود و بازم یه تیم خوب تو گروهمون هست،ولی خداییش حتی اسم اون دو تیم دیگه رو هم تا حالا نشنیده بودم...
    بدترین گروه هم گروه 1 هست که امیدوارم ناپولی از اون گروه بیاد بالا...
    و منچستر که مثل همیشه تو گروه مرگ هستش!!!
    رئالم که باز با لیون افتاد...
    در کل شانس قهرمانی بارسا که 100% بیشتر از بقیه هست ولی بعد از بارسا رئال(که امسال خیلی امادست)و منچستر(در صورتی که تو فینال نخوره به بارسا)هم شانس قهرمانی دارن ولی برای بقیه تیمها کمی بعیده!!!
    در مورد بازی با میلان هم خدا کنه امبروسینی و گتوزو تو ترکیب نباشن تا بارسا در پایان بازی تلافاتی نداشته باشه!!!

7. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یعنی دیگه قرعه کشی از این بهتر نمیشد .
    اگه به خودم میدادن میگفتن بیا واسه یونایتد یه گروه ساده بچین هم دیگه از این راحت تر نمیتونستم بچینم

9. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب اما شما دوست بارسایی-منچستری و اس رمی!

مطمئنا زوج نستا و سیلوا یکی از بهترین زوج های دفاعی جهانه! در کنار این دو میلان مکسس رو هم داره

اما در مورد سیدروف-زامبرو و آمبرو
    مطمئنا 2 تای اول توی ucl به هیچ وجه جزو ترکیب اصلی میلان نیستن!مگر مصدوم یا محروم شدید داشته باشه...کما اینکه میلان هم بازیکن سرعتی کم نداره آباته-تایوو و بواتنگ-پاتو بازیکن های سرعتی هستن!

اما امبروسینی احتمالا توی ترکیب باشه چون رینو به خاطر مسائل بازی با تاتنهام چند جلسه محرومه!
    در ضمن توی فوتبال امروزی لازم نیست برای مهار یه تیم دنبال بازیکن بدویی!
    با جایگیری صحیح و اصولی و بستن فضا میشه کار رو برای حریف سخت کرد!
    در کل با تمام تفاصییل بارسا از میلان قویتر-بهتر-سرحال تر هست!
    توقع زیادی هم از میلان با توجه به بضاعت فعلیش نداریم خصوصا جلوی بارسا!
    ایشکالی داره توی هر لیگ یه تیم داریم
    البته تعلق خاطر خاصی نسبت به منچستر ندارم اما منچستری ها رو دوست دارم
    به نظرم یکی از دلایل خوب بازی کردن رئال توی سوپرکاپ (رفت و برگشت) دوندگی بازیکنان رئال و پرس شدید اونها بود .
    البته من بازیکنانی که این فصل میلان گرفته رو زیاد شناخت ندارم. ولی خب مکسس رو خیلی خوب می شناسم
    تا 13 سپتامبر می تونیم صبر کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
    تنها چیزی که می تونه گریبان گیر بارسا بشه دسته کم شمردن حریفان هست... اتفاقاتی که در بازی های رفت فصل گذشته با هرکولس و آرسنال رخ داد.
    بارسا میلان مطمئنا جذاب ترین بازی مرحله گروهی هست.
    امیدوارم این بار همگروه شدن با یه میلانی برامون خوش یمن باشه

11. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گروه یک رو باید گفت که تقریبا هر 4 تیم به یه اندازه شانس دارن و مثلا نمیشه گفت که حتما صد در صد بایرن و سیتی میرن بالا
    گروه H هم که بارسا و میلان هستن گروهیه که دیگه این دو تا تیم بدون مشکل ازش صعود می کنن ولی فقط با توجه به اینکه یکی از این دو تا تیم دوم میشن و دور بعد تیمای اول گروه ها به یکی از اونا می خورن یکمی کار رو برای اون تیمای اول سخت می کنه! در صورتی که مثلا میلان می تونست به گروه پورتو بخوره که اگه اونجوری بود صدرنشین شدن در اون گروه زیاد سخت نبود و انصافا هم گروه G گروه بی خودیه!

نبرد بوندسلیگا و لیگ برتر هم جذابه
    لورکوزن چلسی،آرسنال دورتموند،بایرن منچستر سیتی.

البته ما که نیاز به اثبات چیزی در مقابل انگلیسیا نداریم چون تو رده ملی ثابت کردیم کی بهتره
    فوتبال باشگاهی هم همش بحث پول هست و سیتی و چلسی و آرسنال شباهتی به اینکه نماینده کشوری به اسم انگلیس باشن ندارن
    فکر کنم چلسی بتونه 4امتیاز از لورکوزن بگیره،دورتموند حریف آرسنال میتونه بشه و بازی بایرن و سیتی هم زیاد قابل پیشبینی نیستش
    از بد شانسی تیمای آلمانی بوده که همچین قرعه ای خوردن
    پیش بینی می کنم بایرن و دورتموند دوم بشن و لورکوزن هم سوم بشه

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ایشکالی داره توی هر لیگ یه تیم داریم
    البته تعلق خاطر خاصی نسبت به منچستر ندارم اما منچستری ها رو دوست دارم
    به نظرم یکی از دلایل خوب بازی کردن رئال توی سوپرکاپ (رفت و برگشت) دوندگی بازیکنان رئال و پرس شدید اونها بود .
    البته من بازیکنانی که این فصل میلان گرفته رو زیاد شناخت ندارم. ولی خب مکسس رو خیلی خوب می شناسم
    تا 13 سپتامبر می تونیم صبر کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
    تنها چیزی که می تونه گریبان گیر بارسا بشه دسته کم شمردن حریفان هست... اتفاقاتی که در بازی های رفت فصل گذشته با هرکولس و آرسنال رخ داد.
    بارسا میلان مطمئنا جذاب ترین بازی مرحله گروهی هست.
    امیدوارم این بار همگروه شدن با یه میلانی برامون خوش یمن باشه
    تا به حال میلان بازیکن خاصی نگرفته
    مکسس و تایوو دو تا مدافع به صورت آزاد اومدن
    آکوئیلانی هافبک سابق لیورپول و آس رم به صورت قرضی جذب شد
    و یه جوونک ایتالیایی که گفته میشه جانشین کاکا هست! برای پست هافبک تهاجمی خریداری شد
    تا 3-4 روز دیگه بازیکنهای ستاره میلان جذب میشن
    که احتمال بازگشت کاکا و یه بال چپ تهاجمی ( گرث بیل) خیلی زیاده
    احتمال حضور مونتولیوو هافبک بازیساز تیم ملی ایتالیا در میلان هم خیلی زیاد هست(یا همین تابستون خریداری میشه یا ژانویه به صورت آزاد.از این 2 حالت خارج نیست)
    و همچینین اگر اتفاق خاصی پیش نیاد--پائول هنریکه گانسو -هافبک تهاجمی تیم ملی برزیل هم احتمالا در ژانویه اضاف میشه!
    بازم اگر توی این چند روز فقط کاکا برگرده معتقدم میلان توی نئوکمپ هم به آسونی به بارسا باج نمیده!
    Last edited by H A M A S; 26-08-2011 at 18:52.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: در گروه خوبی قرار گرفتیم

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از اینکه در لیگ قهرمانان با تیم هایی هم گروه نشدند که برای انجام دیدارهای خارج از خانه نیاز به سفرهای طولانی داشته باشند، ابراز رضایت کرد.

منچستریونایتد در مرحله گروهی لیگ قهرمانان باید با تیم های بنفیکا پرتغال، اتلول گالاتی رومانی و باسل سوئیس دیدار کند.

فرگوسن در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" گروه بندی بسیار جالب توجهی است و ما مشکلی برای سفرهای مان نخواهیم داشت. ما در انتظار این دیدارها هستیم.

ما قبلا هم مقابل بنفیکا قرار گرفتیم. آنها همیشه تیم بزرگی بوده اند.

باسل هم یک تیم سوئیسی است که همیشه خوب کار می کند. تیم های سوئیسی از بازیکنان جوان زیادی استفاده می کنند و این فوق العاده است. ما قبلا در فصل 03-2002 نیز با آنها در مرحله گروهی بازی کردیم.

ما واقعا چیزی در مورد اتلول گالاتی نمی دانیم اما این جز زیبایی های چمپیونزلیگ است. ممکن است همیشه با تیم های تازه نفسی روبرو شوید."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رئیس باشگاه لیون: می خواهم به خاطر هم گروهی دوباره با رئال به یوفا شکایت کنم

سایت گل- ژان میشل اولا، رئیس باشگاه لیون، از گروه تیمش در رقابت های لیگ قهرمانان راضی است و معتقد است می توانند یکی از تیم هایی صعودکننده از این گروه باشند.

تیم لیون در گروه چهارم رقابت ها با رئال، آژاکس و دینامو زاگرب هم گروه شد و اولا تاکید کرد به موفقیت تیمش و صعود از این گروه امیدوار است.

لیون و رئال در چند سال اخیر بارها مقابل هم قرار گرفتند و رئیس باشگاه فرانسوی به شوخی اعلام کرد که قصد دارد به این مسئله شکایت کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می خواهم شکایتی به میشل پلاتینی بنویسم چون ما و رئال در 7 سال اخیر 5 بار مقابل هم قرار گرفتیم.

ما دینامو زاگرب را به خوبی می شناسیم. آنها خوب فوتبال بازی می کنند و با 17 امتیاز اختلاف قهرمان لیگ کرواسی شدند. بنابراین باید نگران آنها باشیم. آژاکس در حال تبدیل شدن به همان تیم قدرتمند قدیم است. گروه دشواری است اما من معتقدم که در پایان لیون به خوبی این گروه را پشت سر خواهد گذاشت."

لیون رقابت های لیگ قهرمانان را با دیدار خانگی مقابل آژاکس آغاز خواهد کرد و سپس میزبان دینامو خواهد بود. پس از آن، آنها باید در دو دیدار دشوار با رئال بازی کنند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت 1 : گربه سیاه اسبق ! : دی

پی نوشت 2 : اگر دست یوفا بود تبصره ای وضع میشد که در صورت صعود لیون ، رئال و لیون هر طور شده در مرحله ی حذفی با هم بازی کنند ( توهم توطئه ی ناب!)

16. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بد شانسی تیمای آلمانی بوده که همچین قرعه ای خوردن
    پیش بینی می کنم بایرن و دورتموند دوم بشن و لورکوزن هم سوم بشه
    پیشبینی میکنم آرسنال و سیتی حذف بشن و برن لیگ اروپا و چلسی به عنوان تیم اول صعود کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •