عالی شده ولی اون گیاه تو ذوق میزنه تو زندون های لندن گیاه نیسته حالا...
عالی شده ولی اون گیاه تو ذوق میزنه تو زندون های لندن گیاه نیسته حالا...
حیلی بهتر شد ... ما رو هم دعا کن ....
عکسایی که میزاری خیلی سنگینه !
راحت میتونی با فتوشاپ حجمشو به 30 کیلوبایت برسونی !
آره اون گیاهه یکم ضایع هست... مثل گل های باغچه خانوم مارپل هستکلا اینی که می بینی توی صحنه های فیلم ها یا بازی ها گل و گیاه در اومده واسه جایی هست که مثلا گل و گیاه اون جا بوده اومدن خونه زدن... اون گیاهه ترک داده سرامیک یا هر چیزو و زده بیرون... این که یک دسته گل اون بالا باشه بیشتر شبیه مراسم عروسی هست تا زندان مخوف... به نظر من چیزی نباشه بهتره ... یکم ذرات سیاه که مثلا کثیفی هست قشنگ تر می کنه... یا اگه می خوای گیاه بازی یکم خزه (خیلی کم ) رنگشم تیره کن...
به نظر من ضعیفه . یعنی از حالت قرار گیری آبجکت ها مثل نظم شدید قرار گرفتن سطل آشغال ها و اندازه غیر طبیعی کیسه ها
حالت قرار گرفتن درهای زندان و پنکه های روی سقف و ... یه جوری انگار باهم دیگه تناقض دارن !
مثلا وجود گیاه رو ستونی که تو یه محیط بسته هست و هیچ رطوبتی هم به چشم نمیخوره چرا باید باشه ؟
محیط پردازیت رو اگه قوی کن کارات خیلی عالی میشه ...
ممنون از همه بابت نظرات ارزشمندشون... امروز یه مقاله از طراح مرحله بازی crysis خوندم کلا متحول شدم.....از امروز دارم میزنم تو کار طراحی حرفه ای مرحله....لول زندانو هم ترکوندم....یعنی کلا عوضش کردم باز.....
این شات:
من دارم رو کاغذ فعلا لولو پیاده میکنم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها آفرین این شد یه چیزه خیلی طبیعی
این خوبه فقط پله های گرد خیلی بد شده !
زندان که ویلای شمالتون نیست داداش : دی
پله هاش باس صافو ساده باشه و البته فلزی
از اینا که پاگرد داره بزاری عالی میشه
فضا خیلی عالی ساخته شد
آفرین![]()
راست میگه پله هات خیلی بد جور شده به نظر من اسانسور بزاری بهتره![]()
پله ات چندان جالب نیست....ولی زندانت قشنگه....(دومنیک پارسل - وین فور میلیر - راب نپر در فرار زندان)
خیلی عالی شده حسین . فقط واقعا پله ها بد شده . فیلم فرار از زندان رو دیدی ؟ خوب پله ها رو مستقیم ببر بالا دیگه احتیاجی نیست پیچ دار باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)