این چیه دوستان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس دیگه چرا بازی رو بخریم؟![]()
این چیه دوستان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس دیگه چرا بازی رو بخریم؟![]()
بازی رو میتونی مجانی دانلود کنی، ولی تا 15 می نمیتونی نصب کنی. اگر هم لایسنسشو نخری نمیتونی بازی کنی مگر اینکه صبر کنی -- بشه که بعیده.
راستی همه ی کسایی که اکانت می سازن تو این فروم باید صبر کنن تا پستشون تایید بشه یا فقط من این طوری شده؟
نه باو، توشته همراه با کرک و می تونید وارد بازی بشید !
کرک چیه پس؟
تایید شدن پست ها هم برای کسایی که تازه عضو میشن اینجوریه که باید منتظر شی تایید بشن.
از کجا شروع کنم؟!
داستان بازی!همینو شما خودت تا تهش برو!
پیچیده بودن بازی ملاک بر بهتر بودنش نیست!
شخصیت پردازی عالی!
یه چیزیم میگم که شاید دلیل محکمی به نظر نیاد ولی من بهش اطمینان کامل دارم:بلیزارد میسازش!
بلیزارد شاهکارایی مثل Diablo و WoW و سری Warcraft رو(که جز بهترین استراتژیک های عمرم بود نسخه 3ش) و Starcraft رو ساخته.
من سال قبلیم می گفتم که Skyrim میشه GOTY ولی هیچ کس باورش نمیشد!وقتی که اومد تازه همه رفتن سرش!
امسالم میگم DiabloIII گوتی هستش.(یه 20 درصد البته مکس پین 3 هم احتمالش هست!)
این بازی که شما میگی هم شبحی بیش نیست از Diablo .
شما خودت برو تو سایتایی به غیر از سایت این بازی و نظراتو بخون!توی eu.battle.net که کلا هیچی ولی خوب میگیم واسه بلیزه پس معتبر نیست.Game Spot رو نگاه کن شما.هر کی 2 تا رو تست کرده گفته که یه کپی ناموفق هست این بازی که به عنوان زیبایی اومدن بازیو دیگه بیش از حد سخت کردن بدون توجه به این که سختی بالا نشونه ی قوی بودن بازی نیست.
PoE یه بازی F2P هست از یه کمپانی کوچیک و این یکی از دلایلیه که اونقدر به چشم نمیاد.اکثر اینجور بازی هایی که از شرکتای کوچولو بیرون اومدن و موفق بودن ایده ای جدید داشتن ولی این بازی حتی ایده هم واسه خودش نیست!
در کل یه چی بگم:بازی های بلیز به این راحتی کلشون نمیخوابه.هم WoW هم دیابلو رو مطمئن باش تا وقتی که خود بلیز نخواد از دور خارج نمیشن و نمیخوابن.
Blizzard FTW
ببین من بازی اصلی رو دارم الان همه ی فایلاش رمزگذاری مخصوص خود بلیزارد شده که تا تاریخ 15 می هم باز نمیشه. اگه کامنت های همون سایت رو هم بخونی هیچکس نتونسته بازی کنه، من حتی فروم خود بلیزارد رو هم چک کردم ولی خبری نیست، 100% سرکاری هست.
راستی منم دیابلو رو مقایسه کردم ولی منتظر تایید مدیر شده که خیلی طولانی شد![]()
آقا داری باز جوگیرانه دفاع می کنی.
Hideo Kojima هم شاهکار MGS رو داره و خیلی معروفه ولی بازی Castlevania Lords Shadow رو داد که یک شاهکار نبود.
Path of Exile کی گفته سخت ساختن تا بهتر جلوه کنه، چند تا Diff داره دوست داشتی Easy بر می داری
کوچیک بودن شرکت به بازی ربطی نداره، فقط آپدیت و پشتیبانی این سایت کمتره. فعلا که اگه سایتش رو نگاه کنید خیلی آپدیت های خوبی هم داده. داستانش هم که خیلی هم خوبه. داری از خودت درباره داستان نظر میدی که خوب معلومه میگی Blizzard و Diablo .
نسخه هایی برای خرید هم داره که یکی از Pack هایی که برای فروش گذاشتن 1000$ ـه ولی باز 3 نفر خریدن در حالی که بازی CB هم هست.
من خیلی جاها رو دیدم ، اصلا تو سایت خودش هم ندیدم بحث در مورد PoE و Diablo 3 رو هم دنبالش نبودم کلا، سایت های خیلی زیادی این رو زده بودند.
حالا مهم نیست از Diablo بهتر نباش هاصلا، مهم اینه که داری بازیرو از بیخ آشغال فرض می کنی. بازی رو می زنی تو سرش چون Blizzard نیست !
بگو ببینم چیزی از گیم پلی و داستانش خوندی اینارو گفتی؟![]()
بازی رو میزنم تو سرش چون یک تقلیده و تجربه ثابت کرده که اینجور بازیها به جایی نمی رسند.
بله من داستان و گیم پلی دیابو رو به طور کامل خوندم!هرچی تریلر داشته رو دان کردم.این انیمیشن 6 دقیقه ای که درباره داستان قبل از نسخه یک هستش رو هم کامل دیدم.
درباره داستان PoE هم بله چیزهایی مطالعه کردم و خوب بود ولی جلوی دیابلو!
سال بعدی همین موقع هممون انشاالله هستیم دیگه!میبینیم که نه WoW کشته شده و نه دیابلو توسط چنین بازی زده شده!
اینم بگم من نمیگم این بازی خودش آشغاله نه!با توجه به گروه کوچک سازنده و اینا خیلیم عالیه ولی در حد دیابلو نیست!با مثال بگم:
سال قبلی بازی Bastion اومد.اونم چنین شرایطی داشت.خیلی خیلیم قشنگ و عالی بود.RPG هم بود.ولی با توجه به شرکتش و بودجش و کیفیتش هیچ سایتی با بازی مثل Skyrim یا Dark Souls مقایسش نکرد و فقط با بازی های دانلودی و ساخته شده توسط شرکتای کوچیکه دیگه مقایسه شد.
اصل مقایسه DiabloIII و این بازی که میگید اشتباهه اصلا!
مشکل اینه که دیابلو 3 هنوز نیومده تو میگی افت داشته!
رو چه حساب؟!![]()
lol چون اومده، شما خبر نداری
نسخه اصلیش که 4 روز دیگه میاد، Betaش هم که هیچ فرقی در نگاه کلی با نسخه اصلیش نداره در حال تست توسط بسیاری از بازیکن ها بوده که من هم در YouTube چند تایی ازش دیدم، در ضمن PoE هم همین حالته و حتی خیلی مونده تا نسخه اصلی PoE عرضه بشه ولی یه برتری هایی داره.
اقا wow چه به قتل برسه چه نرسه، GW2 بهتر از اونه![]()
لول، مطمئنم نمی دونستی بتای دیابلو فقط چند تا کوئست اول بازی بود که کلا تو حداکثر 1 ساعت تموم میشد، خیلی از ویژگی های بازی رو هم ناقص گذاشته بودن. حالا بنظرت این میتونه کل بازی رو نشون بده؟! حتی 1% بازی هم نمی شد!
Last edited by De4thsong; 11-05-2012 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)