تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 31 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

از اونجایی که امیرحسین به دختره گفت؟ اصلا بهت نمی خوره شهرستانی باشی خیلی بدم اومد...
    جناب نویسنده! خیلی باحالی!

2. 5 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه روح جالبی!
    میره دانشگاه،اونم دانشگاه آزاد!
    بعد نگران هم هست که کلاسش دیر شده!
    خوب تو که روحی،میرفتی دانشگاه تهران!

سریاله داریم؟
    Last edited by Amirdb; 07-08-2011 at 00:40.

4. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فیلم Ghost برای سال 1990 بود !! + با یه سری از مسائل مثل تمرکز سعی کرد این تناقض هارو بپوشونه
    من این فیلم رو خوب یادمه . چون یک مستند دو سه ساعته بعدش در مورد این فیلم دیدم.

تو فیلم روح شما تناقضی به اون شکل نمی بینی که بخوای بپوشونیش .

مردی که تبدیل به روح میشه بعد از مدتی روح دیگه ای رو می بینه که می تونه رو اشیا اثر بزاره ( اون مرد قد بلند تو مترو) و اون مرد بهش یاد میده که چطور رو اشیایی که می خواد اثر بزاره و جایی که نمی خواد نزاره .
    اساسا کارگردان داشت می گفت روح پتانسیل اثر گزاری رو اشیا رو به صورت انتخابی داره.
    اون فیلم بر اساس یک کتاب از یک فیلسوف قرن 16 یا 17 فرانسه بود که معتقد بود روح انسان های خوب تا مدتی پس از مردن تا زمانی محدود تو این دنیا می مونه و مهلت دارن کار خاص ناتمومی دارن انجام بدن و آدم های بد روحشون سریع از این دنیا برای حسابرسی به دنیای دیگه انتقال داده میشه.
    بر اساس اون کتاب فیلم روح سوتی نداشته ولی خوب خوده نظریه فیلسوف شاید مشکل داشته باشه !

6. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

امشب چقدر بی مزه بود ، هیچ اتفاقی نیوفتاد

8. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان اينقدر سنگ هاليوود رو به سينه نزنيد من اينقدر تو فيلم هاي هاليوود سوتي ديدم كه سوتي هاي اين سريال در مقابلشون هيچه!!! نميخوام بگم سزيال هاي اين ور از اون ور بهتره ولي خب اينكه به خاطر اينكه مرغ همسايه غازه سوتي هاي فيلم هاي هاليوودي ماس مال ي كني نه اين قابل قبول نيست.

تازه منو شما فقط بيننده ايم و از پروسه ساخت يك سريال اصلن خبر نداريم كه ممكنه چه مشكلاتي سر جا انداختن بعضي مسائل

براي كارگردان وجود داشته باشه.

10. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

موضوع تکراری است، چون اتفاقاتی که بعد از مرگ برای انسان میفته در اسلام (قرآن، احادیث و اسلام شناسان) گفته شده. پس طبیعتا ما نباید انتظار داشته باشیم از آثار صداسیما که فرضا امیرحسین قصه بعد از مرگ بتونه کارای خلق الساعه و فراتر از پیش بینی دین اسلام انجام بده... شاید به نوعی برای نویسنده های این دسته سریال ها یه جور محدوده ای باشه که فقط با مطابقت با دین داستان های بعد از مرگ رو بنویسند.
    یک مشکل اساسی اینجور سریال های ایرانی در مورد روح همینه .
    اتفاقاتی که بزرگان ما و اسلام میگه این نیست که این سریال ها نشون میدن.
    اینها خیلی عامیانست و بیشتر برای کسایی که زیاد عمیق و با فکر وارد اینجور مسائل نمیشن.
    شما کتاب هایی که در مورد کرامات کسانی مثل حسن زاده آملی و ایت الله بهجت هست رو خوندین ؟
    کی گفته برای طی الارض باید جایی که میرین رو بشناسین ؟! یا قبلن رفته باشین ؟!
    کی گفته روح فقط از انحصار مکان در میاد ؟؟!! روح نه بعد زمان داره نه مکان
    کسانی که مثلا طی الارض می کنن تو زمان هم می تونن بچرخن و از گذشته آینده اشخاص یا اتفاقات باخبر شن.
    مسئله وحشتناک دیگه ای که ثابت می کنه نویسنده این سریال خرابش کرده بحث یادگیری روح هست که دختر با رفتن به دانشگاه داره انجام میده ! تا جایی که من مطالعه کردم و از اسلام و بزرگان برداشت کردم این دنیا دنیای فراموشی هست . به محض جدا شدن روح همه چیز رو به یاد میاریم و همه چیز رو خواهیم فهمید تمامی علوم و کتب و ... که از اول دنیا بوده تا آخرش که به وجود میاد ما می دونیم و به محض جدا شدن روح خواهیم فهمید .
    دیگه فرمول F=ma و ... وجود نداره که روح رو با قوانین فیزیکی بسنجیم .
    اصلا مغزی وجود نداره
    احساسات کاملا شکل دیگه ای دارن .
    اگه واقعا پیگیر اینجور مسائل هستید بی خودی obsessed این جور فیلم ها در مورد روح چه ایرانی چه هالیوودی نشین و فقط برای fun ببینید.

پ . ن : این مطالب معرفتی که من بدست آوردم ممکنه غلط باشه ممکنه درست. اگه مخالف عقیده و معرفت شماست ناراحت نشید و Ignore کنید پست من رو .

12. 9 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من که دیگه این سریال مزخرف رو نگـاه نمیکنم فقط وقتم تلف میشه ، حاضرم برای صدمین بار سریال فرار از زندان ( مخصوصا قسمت 24 فصل یک که نقشه فرار عملی میشه ) رو نگاه کنم و از بازی مایک اسکوفیلد و تـی بـگ لـذت ببرم امـا این سریـال با داستان تکراری و جلوه های مزخرفتـر از داسـتـان و بازی های مصنوعی بازیگران رو نبینم .
    شــورشـو درآوردن دیـگـه

14. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

یک مشکل اساسی اینجور سریال های ایرانی در مورد روح همینه .
    اتفاقاتی که بزرگان ما و اسلام میگه این نیست که این سریال ها نشون میدن.
    اینها خیلی عامیانست و بیشتر برای کسایی که زیاد عمیق و با فکر وارد اینجور مسائل نمیشن.
    شما کتاب هایی که در مورد کرامات کسانی مثل حسن زاده آملی و ایت الله بهجت هست رو خوندین ؟
    کی گفته برای طی الارض باید جایی که میرین رو بشناسین ؟! یا قبلن رفته باشین ؟!
    کی گفته روح فقط از انحصار مکان در میاد ؟؟!! روح نه بعد زمان داره نه مکان
    کسانی که مثلا طی الارض می کنن تو زمان هم می تونن بچرخن و از گذشته آینده اشخاص یا اتفاقات باخبر شن.
    مسئله وحشتناک دیگه ای که ثابت می کنه نویسنده این سریال خرابش کرده بحث یادگیری روح هست که دختر با رفتن به دانشگاه داره انجام میده ! تا جایی که من مطالعه کردم و از اسلام و بزرگان برداشت کردم این دنیا دنیای فراموشی هست . به محض جدا شدن روح همه چیز رو به یاد میاریم و همه چیز رو خواهیم فهمید تمامی علوم و کتب و ... که از اول دنیا بوده تا آخرش که به وجود میاد ما می دونیم و به محض جدا شدن روح خواهیم فهمید .
    دیگه فرمول F=ma و ... وجود نداره که روح رو با قوانین فیزیکی بسنجیم .
    اصلا مغزی وجود نداره
    احساسات کاملا شکل دیگه ای دارن .
    اگه واقعا پیگیر اینجور مسائل هستید بی خودی obsessed این جور فیلم ها در مورد روح چه ایرانی چه هالیوودی نشین و فقط برای fun ببینید.
    جانا سخن از زبان ما می گویی!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با اين تيكش به شدت موافقم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره خیلی تابلو بود
    من فکر کنم این روح یه ورژن از بقیه روحا پیشرفته تره
    وقتی نور بهش میخوره سایه ش میفته این ور اون ور خب رو کاپوت ماشینم میتونه دست بزنه

خیلی باحال بود این تیکه

سریال های عطاران حداقلش این بود که زندگی اجتماعی مردم رو به صورت طنز بیان میکرد و آدم کلی باش حال میکرد و میخندید !! احتمال میدم شما با دقت سریال هاشو نگاه نکردی که جنبه های مثبتش هم به چشمت نیومده ! البته من نگفتم این سریال حرفی برای گفتن نداره (نمیدونم منظورت کیه) ولی وقتی دو سال پشت سر هم سریال های ماه رمضون میخواد این مفهوم رو بیان کنه چه دلیلی داره دوباره همون موضوع رو بیان و تبدیل به فیلم کنن ؟! و اونم به مراتب ضعیف تر از سری های قبل.
    همونجور که دوست خوبمسعید گفت اصلا ربطی نداره که سریع ساخته شده !! اینا اصلا برای ساخت فیلمشون دل نمیسوزونن ! مخصوصا فیلمای صدا و سیما که مطمئن باشید هدف اصلیش فقط پر کردن تایم تلویزیونه که مردمو بزاره سر کار !
    همیشه فیلماشونو سطحی میسازن ... ! متاسفانه.

خیلی واسم جالبه این طرفداریتون !
    فیلم ملک سلیمون 5میلیارد بودجه ی دولتی داشته !
    درسته که این فیلم از نظر جلوه ی بصری خیلی قوی بود ولی این اصلا هنر ایرانی هارو نشون نمیده !
    منم بلدم فیلم بسازم و برم پول بدم به اون ور آبیا که تو این کار استادن بگم واسه فیلمم جلوه ویژه بساز !
    کسی هم برای یه فیلم ساده ی ایرانی توقع نداره که جلوه ویژه در حد ملک سلیمان ساخته شه ولی من شخصا این جلوه ی بصری رو نتونستم تحمل کنم و به نظرم توهین به شعور بیننده س !
    آهان پس مهم خندیدنه.خوب باشه فهمیدم
    کاری به این ندارم که ملک سلیمان بودجه را از کجا آورد یا کیا برای این فیلم جلوه های ویژه ساختم حرف من اینه که خرج کردن و از اون طرف بد هم نفروختن.تو این جور سریالهای سی قسمتی یا باید وقت بذاری تا سریالت خوب از کار در بیاد مثل ساختمان پزشکان یا باید هزینه کنی از دکور قوی استفاده کنی فیلمنامه قوی داشته باشی و ...که متاسفانه این سریال هیچ کدومشو نداره و طبیعی هم هست چون به نظر من تو مدت زمان کمی استارتش زده شده.نمی دونم چرا دو سه ماه مونده به ماه رمضان یادشون میفته که سریال بسازن.خوب نتیجش میشه این...سربال طنز ساختن خیلی راحت تر از اینگونه سریالهاست و میشه تو مدت کوتاه هم ساختش اما برای اینگونه سریالها نباید با عجله سریالی ساخت که با رعایت نکردن اجباری یک سری موارد مورد نیاز سریال سطح فنیش بیاد پایین
    Last edited by وین رونی; 07-08-2011 at 04:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •