ببخشید چه مشکلی؟؟؟؟؟!!!
منظورتون مساله اتوکد هستش؟
حداقال یه راهنمایی بکنین من بفهمم همین مشکل به چی بر میگرده!
راه حل مساله هنگ کردن اتوکد برای من با دانلود کردن آپدیت کارت گرافیک انویدیا و نصب آپدیت حل شد ، ایشالا ماله شما هم همینجوری حل شه
ببخشید چه مشکلی؟؟؟؟؟!!!
منظورتون مساله اتوکد هستش؟
حداقال یه راهنمایی بکنین من بفهمم همین مشکل به چی بر میگرده!
راه حل مساله هنگ کردن اتوکد برای من با دانلود کردن آپدیت کارت گرافیک انویدیا و نصب آپدیت حل شد ، ایشالا ماله شما هم همینجوری حل شه
سلام حسین جان.
من با فروشگاهی که ازش گرفته بودی تماس گرفتم سر موضوع register نشدن ، و گفت که لپ تاپ امرتات register نمیشه!!!!!!!
بعدش زنگ زدم امرتات ، و گفت امکان نداره تمام لپ تاپای ما register میشن. هر کی هم نتونست با ما تماس بگیرن تا راهنماییشون کنیم.
راستی حسین ، گارانتی امرتات ، توی ماه اول تعویضه؟
چرت زیاد میگن فروشنده ها ! یعنی چی لب تابای امرتات رجیستر نمیشن؟ من اصلا نمی فهمم؟؟!!! مگه اسوس امرتات با اسوس سازگار فرقی داره؟؟!!
اما من زنگ زدم امرتات چیزی راجع به راهنمایی و اینا نگفت !
یله توی شرایط گارانتی نوشته :"در صورت عدم امکان تعمیر و تحویل دستگاه پس از گذشت 7 روز کاری از پذیرش آن اگر پذیرش در نخستین ماه از شروع گارانتی باشد دستگاه معیوب با دستگاه نو تعویض میشود ( یا اگه نباشه با یه چیزی تو همون مایه ها توافقی) و پس از یکماه بمنظور ممانعت در بروز خلل در روند کاری خریدار مجاز است یک دستگاه جایگزین بصورت امانت تا زمان برطرف شدن عیب درخواست نماید"
دوستان یه لپتاپ ایسوس X42JY خریدم پارتیشن بندیش کردم میخوام XP روش نصب کنم همون اوایل نصب Blue Screen میشه ، اصلا میشه روش XP نصب کرد ؟
ویرایش : رفتم Setup قسمت SATA رو IDE کردم حل شد![]()
Last edited by Danial_4139; 27-08-2011 at 20:46.
آفا ابن لینک رجیستر رو بدین منم تست کنم
واسه منم امرتاته
بی زحمت برید تو آدرس بالا عضو شید توی صفحه اصلی پروفایلتون یه جا برای رجیستر دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
خبرشو حتما بدید
راهنمایی بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مال من رجیستر شد،حله
اینم عکسش
![]()
Last edited by pooria-ir; 28-08-2011 at 21:27.
ا! میشه توضیح بدید روند کارتون رو ؟ واسه من میزنه سریال نامبر با نوع دستگاه نمی خونه یا سریال نامبر اشتباهه!
والا روند خاصی نداشت
احتمالا داری مذل دستگاهتو اشنباه میزنی،ببین زیر دستگات بالای سریال زده MODEL
اون رو باید انتخاب کنی،روی وارد کردن سریال هم دقت کن
Reseller رو هم بزن امرتات
[[/IMG]بازم نمیشه
مدل دستگاه همون n43sl هست دیگه که اونم تایپ نمی کنیم انتخاب می کنیم و گزینه دیگه ای مثل n43s نداره که! پشت لب تاب نوشته n43s اما sl هست مدلش
اینم پیغامی که میده :
![]()
Last edited by hsein; 29-08-2011 at 17:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)