تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 19 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 186

نام تاپيک: سریال سقوط یک فرشته

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه محدودیت نداشتن ، به نظرم داریوش کاردان رو شیطون میکردن ! ولی خب نمیشه و اعدامشون میکنن !

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سفید پوشه میگفت؟ ( اخه من 2-3 قسمت اول رو ندیدم )

ولی فک میکنم که به سفیده گفت ها : دی
    ولی میتونه از رو کنایه هم به حاج حبیب گفته باشه ، چون به نظر پری دختراش کشتنش و الان حاجی خوشحاله .

آره اون قسمتي كه قرآن دزديدن اين سفيده بدو بدو اومد پيش حاجي ميگفت بدبخت شديم حاجي قرآن دزديدن هي

بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بعدش حاجي يه چيزي گفت به دليل سرو صدا نشنيدم ولي منظورش اين بود

كه بايد قرآن جلو چشم مردم گذاشت ولي باز دوباره سفيده گفت نبايد جلو چشم مردم ميذاشتينش!!!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگه محدودیت نداشتن ، به نظرم داریوش کاردان رو شیطون میکردن ! ولی خب نمیشه و اعدامشون میکنن !

داريوش كاردان اينقدري نقش نداره كه بخوان بكننش شيطان تازه فكر نميكنم كاردان از پس نقش هاي اينجوري بر بياد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخه اون متولیه که سیده!
    سید رو که شیطون نمی کنن ....

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

جدا از اینکه توی سریال های ایرانی هیچی بعیـــد نیست
    ولی فکر کنم هنوز زوده در مورد شیطون تصمیم گیری کنیم!
    اما در تجربه ای که من دارم از این سریالا بعید نیست حتی همین سید رو با همسر حاجی شیطون بکنند!!!
    هنوز معلوم نشده چرا حاجی میگه این پسره نیما آدم درستی نیست؟؟ قضیه قتل و اون خونه ـــه چی بود؟ من اون قسمتو کامل ندیدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

هنوز معلوم نشده چرا حاجی میگه این پسره نیما آدم درستی نیست؟؟ قضیه قتل و اون خونه ـــه چی بود؟ من اون قسمتو کامل ندیدم.
    نه هنوز معلوم نیست . قضیه قتل این بود : دختره رفت تو اون خونه بزرگ که نیما توش بود و بعد دید دارن ترمیمش میکنند ، پسره گفت که این 15 سال هست همینطور افتاده و ..... ( درست یادم نیست بعد بحث میشه که این خونه ترسناک هست ) نیما گفت که به نظر من ادم های خونه ، خونه رو ترسناک میکنند و گفت که یه قتل رخ داده تو این خونه بعد سارا گفت اره یادمه وقتی به این کوچه میرسیدیم سریع میدویدیم که چشمون به این خونه نیفته ( از ترس)بعد نیما یه صحنه تو ذهنش اومد که یه خانوم داره تو اسختر خونه غرق میشه .
    پ ن : ممکنه تو این متنی که نوشتم بالا و پائین باشه از لحاظ داستان و دیالوگ ، اخه خب یادم نیست
    دیشب صحنه سگ و مست بودن نیما رو خیلی خوب دراورده بود

7. 2 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«سقوط يك فرشته» در روايت داستان ماورائي موفق‌تر است

خبرگزاري فارس: يك روزنامه‌نگار و منتقد معتقد است مجموعه تلويزيوني «سقوط يك فرشته» علاوه بر برخورداري از بازيگران و بازي‌هاي خوب، در روايت داستاني ماورائي از نوآوري بيشتري برخوردار است.

«ابوالفضل فيضي‌خواه» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره ارزيابي خود از مجموعه‌هاي تلويزيوني امسال در ماه مبارك رمضان گفت: سريال‌هاي امسال نسبت به توقعات ايجاد شده، نسبت به سال‌هاي گذشته ضعيف‌تر هستند. البته در اين ميان سريال «سقوط يك فرشته» از كيفيت بهتري برخوردار است.
    وي درباره دلايل موفقيت بيشتر سريال «سقوط يك فرشته» اظهار داشت: بازي بازيگران اين سريال مانند مسعود رايگان يا فريبا كوثري پخته‌تر از ساير سريال‌هاست و جداي از اين موارد، اين سريال در روايت يك داستان ماورائي موفق‌تر است و قصه فرم و پرداخت موفق‌تري دارد، اما مثلا سريال «5 كيلومتر تا بهشت» قصه تازه‌اي ندارد و در فرم هم از همان كليشه تصويري قديمي از روح فراتر نرفته است. مثلا رد شدن از بين اجسام و... همان روايتي است كه ما پيش از اين براي تصوير يك روح به كار برده‌ايم.
    فيضي‌خواه تصريح كرد: سريال «سه دونگ، سه دونگ» هم كه در طنز و بازي‌ها تكرار تجربه‌هاي قبلي بازيگراي اصلي نظير سيروس گرجستاني و مرجانه گلچين است.
    وي همچنين درباره پخش سريال پيش از افطار كه امسال براي اولين بار در تلويزيون صورت گرفته، گفت: احتمال موفقيت اين طرح بسيار ضعيف است، چون مردم عادت كرده‌اند بعد از افطار پاي تلويزيون بنشينند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مجموعه «سقوط يك فرشته» و برگزاري مسابقه پيامكي براي مخاطبان

خبرگزاري فارس: سريال «سقوط يك فرشته» براي مخاطبان خود مسلبقه پيامكي برگزار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجموعه مناسبتي سقوط يك فرشته به تهيه‌كنندگي «رامين عباسي‌زاده» و كارگرداني «بهرام بهراميان» كه از اول ماه مبارك رمضان هر شب از شبكه اول سيما پخش مي‌شود و تا كنون توجه مخاطبين بسياري را به خود جلب كرده اقدام به برگزاري مسابقه پيامكي كرده است.
    بر اساس اين گزارش، اين مسابقه با طرح سؤالاتي در خصوص مجموعه و از طريق اعلام شماره پيامك 30000124 آغاز خواهد شد و براي برندگان هر شب جوايز نفيسي در نظر گرفته شده است.
    اين مسابقه در راستاي ترويج مفاهيم ديني و قرآني كه در خط اصلي روايت اين مجموعه قرار دارد و توجه دادن مخاطب به اين آموزه‌ها ترتيب داده شده است.
    تهيه كننده مجموعه «سقوط يك فرشته» طراحي چنين مسابقه‌اي را پيش از اين در مجموعه «شمس العماره» در سيما پايه‌گذاري كرده بود و اين روند در سريال مناسبتي امسال نيز ادامه خواهد يافت.
    مجموعه سقوط يك فرشته با بازي مسعود رايگان، فريبا كوثري، شبنم مقدمي، خاطره اسدي، مهرداد صديقيان، داريوش كاردان، فرخ نعمتي، علي سليماني و هدي زين العابدين هر شب در ساعت 22:30 پخش و روز بعد ساعت 14:35 تكرار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرخ نعمتي ـ بازيگر «سقوط يك فرشته»:
    تفاوت اين سريال با ديگر سريال‌هاي ماورايي در پايان مشخص مي‌شود

فرخ نعمتي درباره شتابزدگي سريال‌هاي مناسبتي به ويژه مجموعه‌هايي كه براي ماه رمضان آماده مي‌شوند، گفت:‌ شتابزدگي ساخت سريال‌هاي ماه رمضان، صد در صد بر روي همه بخش‌ها تاثير مي‌گذارد و فشار آن فقط شامل حال بازيگران نمي‌شود.

بازيگر نقش «ملك» در «سقوط يك فرشته» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود:‌ ما در هر كاري به يك پختگي لازم داريم و فشار شتابزدگي سريال‌هاي مناسبتي فقط مختص بازيگران نمي‌شود، بلكه همه عوامل از جمله گروه تداركات، تصوير‌برداري و ... سختي مي‌كشند؛ چراكه فرصت كافي براي انجام كارهايشان ندارند و بايد با عجله و شتاب كار كنند.
    وي ادامه داد: من فكر مي‌كنم اين عجله و شتابزدگي سريال‌هاي مناسبتي به سياست مديران تلويزيون برمي‌گردد و آنها بايد به اين مشكل رسيدگي كنند.
    نعمتي تصريح كرد: براي ساخت يك كار مناسبتي معقول، لازم است بعد از اتمام مناسبت هر سال به فكر سال بعد باشيم؛ اين جمله بارها گفته شده است، ولي همچنان روال خود را طي مي‌كند. به عقيده من 18 ساعت كار در روز نتيجه خيلي مطلوبي را نمي‌دهد اما آنچه كه براي من راضي‌كننده است، كارگرداني كار است.

همچنين وي با اشاره به بحث كامل نبودن فيلمنامه‌ در شرايطي كه كار كليد خورده است و تاثير آن بر بازيگر، گفت: با وجود ناقص بودن فيلمنامه، پس از كليد خوردن يك طرح تصويب شده‌اي وجود دارد كه قصه بر همان اساس پيش مي‌رود؛ ولي در مجموعه به كارهايي كه وقت كافي برايشان صرف نمي‌شود، لطمه‌هايي وارد مي‌شود.
    نعمتي در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه سريال سقوط يك فرشته نسبت به ديگر سريال‌هاي ماورايي چه تفاوت‌هايي دارد؟ خاطرنشان كرد:‌ تفاوت‌هاي سقوط يك فرشته بعد از به پايان رسيدن سريال مشخص مي‌شود؛ در كل براي من جذابيت بازي در اين سريال، كارگرداني بهرام بهراميان است؛ چراكه پيش از اين يك فيلم سينمايي با وي كار كرده بودم و نحوه‌ي كارگرداني‌اش را مي‌پسندم.

او كه نقش ملك را در سقوط يك فرشته ايفا مي‌كند درباره اينكه بازي در اين سريال چندمين كار مناسبتي‌اش محسوب مي‌شود؟ گفت: ماه رمضان سال گذشته در سريال «در مسير زاينده‌رود» بازي داشتم و ايفاي نقشم در سقوط يك فرشته دومين كار مناسبتي‌ام محسوب مي‌شود. در سريال در مسير زاينده رود يك كار كوتاهي داشتم و مدت كمي در اصفهان بودم اما امسال با حضور در سقوط يك فرشته، كارم بيشتر است‌؛ اين سريال لوكيشن‌هاي متعددي دارد‌، پراكنده است و براي عوامل فشردگي و خستگي به همراه دارد.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یکم سریال جوون میگره
    البته از سریال های ماه رمضون شبکه های دیگه بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •