کرایسیس 2 با ترینر رفتم تا آخر
کرایسیس 2 با ترینر رفتم تا آخر
resident evil 1 تو ps1 سخت ترین بازی هست که من بازی کردم یادش بخیر نت هم که نداشتیم جایی گیر کردیم walkthrough پیدا کنیم البته کتابچه های راهنما بود که اسمش یادم نیست چند وقت به چندوقت چاپ می شد و پر بود از رمز و راهنمای بازیها و کد های گیم شارک(چشام پر شدیادش بخیر عجب دورانی داشتیم)
سلام
عجیبه که هیچکس به اون مرحله چرنوبیل cod:MW1 که باید دشمنا رو می کشتی تا بر و بچ با هلیکوپتر برسن اشاره نمی کنه. دهنم هموار شد تا اونجا رو رد کنم, عین سوسک از در و دیوار ادم میومد.واقعا کسی تو این مرحله پرابلم نداشت؟!!
HITMAN 1 هم واقعا برام سخت بود اون موقع نمیتونستم دستورای توی کامپیوتر سبز رو بفهمم همش تو مرحله ها دور باطل می زدم نمی دونستم چی کار کنم!
دقیقا منم همونجا سرویس شدم تا ردش کنم.........!!!!!!!!عجیبه که هیچکس به اون مرحله چرنوبیل cod:MW1 که باید دشمنا رو می کشتی تا بر و بچ با هلیکوپتر برسن اشاره نمی کنه. دهنم هموار شد تا اونجا رو رد کنم, عین سوسک از در و دیوار ادم میومد.واقعا کسی تو این مرحله پرابلم نداشت؟!!
harvest moon بازگشت به طبیعت
چون پایانی نداره سخته.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
البته warcraft dota allstars واقعا سخته
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
البته warcraft dota allstars واقعا سخته
من darksidersو گذاشتم رو آخرین درجه ی سختی واقعا اشکم دراومد![]()
GTA Epidodes From Liberty City سخت بود واسم.
راس میگی منم سرورس شدم.عین مور و ملخ آدم میومد لامصب![]()
سلام
اگه فکری باشه میگم :never hood
اگه race باشه میگم:nfs shift 2
تو سبک های دیگه همه راحت بودن
تو یه دد اسپس 2 یارویی بود واس میکشتیش بعد از چند ثانیه دوباره زنده میشد
فکر کنم چپترهای آخرش بود
نمسیس اویل سه رو که دیگه نگو
شیفت دو هم کنترلش خیلی داغون بود کلا اولش تو آسفالت بودیم بقیش تو باقایا
البته ریسینگ رو دوست دارم ولی نه شیفت رو فقط فورزا و جی تی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)