تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 117

نام تاپيک: پیشنهاد دو تا کیس برای دو تا از دوستام !!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در PM هم بهتون گفتم، این پاور کافی نیست و باید بالاتر بردارین.

2. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اخه نمیدونم دیشب رفتم در یه مغازه گفتم این قطعات رو می خوام گفت همش چینی هست اگر اصل بود مادربورد خیلی قیمتش بالاتر هست !!! بعد گفت با بودجه شما نهایت میشه core i3 جمع کرد منم از دیشب افسردگی گرفتم !!!!! اگر گارانتی همراهش بود یعنی اصله دیگه ؟؟؟؟
    عجب چرت و پرت هایی گفتند...

بی سواد ترین جماعت ها جماعت سخت افزار فروش هستند..! (البته بلا نسبت دوستان)

اصل و فرع نداریم اصلا....
    اگر بودجتون میرسه رم رو XMS3 1600MHZ CL8 بردارید...!

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا ببخشید مزاحم میشم ولی‌ لازم دونستم اینو بگم که دیگه 6950 ۲گیگ که برد هایی که الان تو بازار هست نمی‌شه onlock کرد چون همه دیگه تک bios هستند
    از لحاظ قیمت هم زیاد گفتید 6950 sapphire 2gig حدود ۳۳۰ تا ۳۴۰ هست که با کمی‌ چک‌و چونه می‌شه ۳۳۰ گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

اقا عرفان پاور چند بردارم خوبه ؟؟؟؟ قیمتش چند ؟
    راستی قیمت xms3 1600mhz cl8 همون 70 تومن نیست ؟؟؟؟

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

امیدوارم بحثتون تموم شده باشه !!! اگر میشه یه نگاه به این ترکیب بکنین چیز خوبی هست ؟؟؟

Main : ASRock P67 pro3 b3=185.000
    Cpu : core i5 2500k=260.000
    Vga : 6950 2GB=370.000
    Ram :kingmax Hercules 1600 =70.000
    Hdd : barracuda7200.12=45.000
    Power : Green GP635B-US=100
    Cas : magnum 2=45.000
    Odd: liteon =24.000
    در ضمن میخواستم بدونم پاور کافیه برای یه زره اورکلاک و انلاک کردن کارت گرافیک ؟؟؟؟

دوم : بودجه به یک میلیون و صد هزار تومان افزایش پیدا کرد !!!

این قیمت قطعات با گارانتی هست ؟؟؟ یا بدون گارانتی ؟؟؟

بسیار عالی شده باور از 135 تا 150 هست رم رو 66 دوستان قیمت گرفتن

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خوب اول از صاحب تاپیک معذرت میخوام که این جا بحث رو ادامه میدم، چون بحثی که شروع شده رو ناتمام نمیشه گذاشت.

قسمت اول بحثمون راجع به مقایسه ی بین 6970 و 570 بود که با توضیحات تکمیلی دوست خوبم D3vil_hsa2w به نتیجه رسید.

بحث دوم، GTX 560 Ti هست که بنده با تمام احترامی که به آرمان جان دارم، باهاشون مخالفم.

آرمان جان اصل حرف شما اینه که GTX 560 Ti با 6950 قابل مقایسه نیست. خوب 6950 1GB که آنلاک هم نمیشه (فکر میکنم 6950 های 1GB قابلیت آنلاک ندارن...)آیا قدرت کافی برای رقابت با GTX 560 Ti رو داره؟
    (6950 2GB بحثش جداست...)

برای شروع مطالب، یکی دوتا مطلب رو عنوان کنم:

1- هر کارت گرافیک، باید برای رزولیشنی که ساخته شده بررسی بشه. مثلا هیچ موقع کارت HD5450 رو برای رزولیشن 1920X1080 ویا کارت 6990 رو در رزولیشن 1024X768 مقایسه نمیکنن.
    پس ملاک ما، رزولیشن 1920X1080 خواهد بود، چون که هم رزولیشن محبوب و پرمصرفیست، و هم این که این کارت ها توانایی ارائه پرفرمنس قابل قبول در اون رزولیشن رو دارن، و معمولا خریداران این رده قیمتی کارت ها به دنبال فریم ریت مناسب در این رزولیشن هستند.

2- از گذاشتن بنچمارک های گلچین و ... پرهیز میکنم، فقط نتیجه گیری سایت ها رو قرار میدم + بنچمارک های مربوط به تسلیشن.

در کل تفاوت HD6950 با GTX560ti اصلا قابل مقایسه نیست....!و بهتره این کارت با همرده خود و همقیمت های خود یعنی HD6870 Non-Refrence مقایسه بشه...!
    از سایت Hardwarecanucks شروع میکنم،

وضعیت 6950 1GB نسبت به 560Ti. کاملا واضحه، با افزایش رزولیشن برتری 69501GB رو شاهد هستیم(تا 23%!!!)

ولی در رزولیشن 1920X1080 تفاوتشون واقعا کمه، با فعال کردن 4X AA تفاوت تنها 1 درصد هست.

حالا همون سایت Techpowerup ، که خودتون ازش تست گذاشتید:

و باز هم تفاوت 1 درصد، ناگفته نماند که در Techpowerup از عناوین با تسلیشن سنگین استفاده نشده، در Hardwarecanucks نیز همچنین، تنها Lost Planet 2 وجود داره.
    در هیچ کدوم Hawx 2 - Crysis 2 - Unigine Heaven With Extreme Tessellation Enabled وجود ندارن!!!

خوب این هم نتیجه گیری Xbitlabs، در تمامی عناوین به غیر از Hawx 2 و Lost Planet 2 برتری 6950 1GB رو بر 560Ti شاهدیم، که البته نتیجه گیری این سایت با دو سایت قبلی تفاوت زیادی داره که کاملا جای بحث داره!!!
    به هر حال، من مثل برخی دوستان بنچمارک گلچین قرار نمیدم و این نتیجه گیری رو هم گذاشتم تا روش بحث کنیم...

خوب چون در تست های بالا جای Crysis 2 با DX11 خالی هست این رو به طور مجزا قرار میدم:

دیگه اهمیت Crysis 2 که کاملا واضحه، به گفته ی ادیتور تامز هاردور بیشترین استفاده از DirectX11 تا به حال در این گیم بوده، که به نظر من در حال حاضر مهم ترین عنوان از نظر گرافیک در PC هست.

-----------------------------------------------------------------

خوب با توجه به نتایجی که قرار دادم، فکر میکنم که تساوی تقریبی GTX 560 Ti و HD6950 1GB در رزولیشن 1920X1080 ثابت شده باشه(در تسلیشن به نفع 560Ti.)

خوب آرمان جان فکر میکنم با این وجود نمیشه 560Ti رو با 6870! مقایسه کرد.

560Ti با 6950 1GB قابل مقایسه هست!
    با 6950 2GB خیر، چون هم اختلاف قیمت زیادی دارن، هم اختلاف پرفرمنس...

به هر حال، من این ها رو گفتم تا بحث به طور مناسبی به اتمام برسه، البته منتظر جواب آرمان عزیز هستم!

موفق باشید.

8. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

فقط مونده یه بهونه !! نمیدونم چرا ازراک به دلم نمیشینه !! شما تضمین میکنین که مادربوردش با کیفیت هست ؟؟؟؟ شنیدم با اینتل زیاد سازگار نیست بیشتر با amd جور در میاد ؟؟؟؟؟ msi...asus..giga چیزی تو این محدوده قیمت ندارن ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اقا عرفان پاور چند بردارم خوبه ؟؟؟؟ قیمتش چند ؟
    راستی قیمت xms3 1600mhz cl8 همون 70 تومن نیست ؟؟؟؟
    اگه آورکلاک پردازنده + آنلاک VGA (البته دوستمون platz نکته ای گفتند) رو در نظر بگیریم Green 785B.

اگر نه، 685B یا همون 635B-US خوبن، ترجیحا اولی.

موفق باشید.

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فقط مونده یه بهونه !! نمیدونم چرا ازراک به دلم نمیشینه !! شما تضمین میکنین که مادربوردش با کیفیت هست ؟؟؟؟ شنیدم با اینتل زیاد سازگار نیست بیشتر با amd جور در میاد ؟؟؟؟؟ msi...asus..giga چیزی تو این محدوده قیمت ندارن ؟؟

منم اصلا به دلم نمیشینه چون هیچ ارزونی بی علت نیست ایسوس و گیگا و مادریرد های با کیفیت اصطلاحا (نظامی) میگن چون عمر بسیار بالای داره خودم همیشه گیگا و گارانتی واقعی مادربرد زیر هست و تو این رنج قیمت عالی

GIGABYTE=GA-Z68AP-D3=225

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنده ازراک دارم (همین مادربرد انتخابی شما) و بهترین مادربردی هست که تا بحال داشتم.
    در ضمن شنیده هاتون رو فراموش کنید!

14. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •