جناب فرشته ی مهربون
فکر نکنید اون دوستتون که 14 سالشه شاهکار کرده و توی دنیا تکه !
من خودم وقتی سنم پایین بود شروع به بازیسازی کردم.
اکثر بچه های اینجا همینن و اکثرشون توی سن های پایین بازیساز شدن
کساییکه استاد یونیتی و سی شارپ و وی بی هستن بازم ادعاشون نمیشه که این چیزا رو فوووولن ! بهتره بگیم دوست شما آشنا با این چیزاس و تجربه ی زیادی داره نه اینکه فوووووله !
دقت کردید اگه یه سکه ی پنجاه تومنی رو توی جیب لباستون بزارید و تکونش بدید صدا میده ؟ ولی اگه یه تراول 50هزارتومنی رو تو جیبتون بزارید و هر چی تکونش بدید صدا نمیده ؟
کساییکه همیشه ادعا دارن که ما فلان چیز رو فووووولیم مثل اون سکه ی پنج تومنی فاقد از ارزش و اعتبارن چون به نوعی صدا میدن !![]()
البته این برمیگرده به اینکه دوست شما همچین ادعایی رو داره یا نه.
تلمبه جان !
الان میدونم شما توی یه جوی هستی که یه زمانی همه ی ما گرفتارش بودیم![]()
فکر نکن بازیسازی به همین راحتیه.
بازیسازی فقط ایده نیست
هر انسان ناقص الخلقه ای هم میتونه ایده بده
از سنت استفاده کن و راه درست رو انتخاب کن.
همین سعید که از این انجمن رفت وقتی 10 سالش بود با گیم میکر و به زبان دلفی بازی استراتژیک ساخته بود ولی نتونست با یو دی کی یه بازی رو کامل تموم کنه.
اگه ما داریم این حرفارو بت میزنیم برای اینه که پله پله بری جلو و مثل سعید از پله ی اول نخوای بپری پله ی آخر و نا امید شی !
سعی کن از تجربه های ما استفاده کنی.
میدونم الان فکر میکنی که تک نفری میتونی یه بازی کامل بسازی و بری جلو و فکر میکنی یه نابغه و استعداد کشف نشده ایولی وقتی وارد این صنعت شدی و مشکلاتش رو دیدی خیلی زود این چیزا رو فراموش میکنی !
پیشنهاد میکنم تاپیک میخواهم بازیساز شوم سعید رو بخون بعدش تصمیم بگیر که میخوای چیکاره بشی
بعدش یه برنامه ریزی بکن طبق اون برنامه برو جلو و فکر بازیسازی توی ابتدای کار رو اصلا نکن که فقط کارت رو عقب میندازه !![]()
پرویز جان خواهر چیه ایشون برادرننه خواهر من با حرف شما غرورم نشکست. با چیز ها غرور من نمیشکه.![]()
هر گردی که گردو نیس![]()
هر فرشته ای که خواهر نیس![]()