تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 8 از 598 اولاول ... 4567891011121858108508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

میگم برا تهران هم سهمیه ی بومی لحاظ میشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمتون داغ
    نظرات شما رو که مثل همیشه منطقی و صادقانه هست رو چند بار خوندم. اگه صحبت های شما رو خیلی خیلی فشرده کنیم، به این ها میرسیم:
    *ما فقط یک بار زندگی میکنیم بهتره بریم دنبال چیزی که بهش علاقه داریم!
    *اکثر داوطلب ها به مجموعه ای از رشته ها علاقه دارن و نه صرفا تک رشته خاص. پس خیلی از حالا خوتون رو محدود نکنید.
    *برو ولی سعی کن تا دکترا ادامه بدی و همچنین سعی کن معلم یا مدرس خوبی بشی تا قدرت رو بدونن.
    *درست رو اون قدر ادامه بده تا بري تو شريف همكار شهشهاني بشي
    *دبیرای دبیرستان زندگیشون رو فقط با حقوق آموزش پرورش میگذرونن؟ جواب در مورد خیلی هاشون منفیه.کافیه یکم مطرح بشن تا ....
    *سی سالگی رو که رد کنید ، تشکیل خانواده که دادید ، پول در آوردن از همه چیر مهم تر میشه
    *مکانیک بهشت ریاضیات است
    *منم تا حدی با نظر دوستمون موافقم
    *توازن داشته باشید بین علاقه و پول!
    *(نقل از کتاب برو پی کارت) : ... تحقیقی روی 1500 نفر خارجی انجام شد. 83 درصد آنها گفته بودن که حقوق مهمترین عامل در انتخاب شغلشان بوده. 17 درصد بقیه هم علاقشون رو مهمترین عامل میدونستن. در نتیجه بیشتر آدم ها میخواستند پولدار شوند. 20 سال بعد دوباره به سراغ آن 1500 نفر رفتند و دیدند که 101 نفر از آنها خرپول شدن. وقتی بیشتر بررسی کردند دهانشان نیم متر باز ماند و همونطوری باز ماند بنده های خدا! چون 100 نفر از میلیونر ها جزو 17 درصد بودند و فقط یک نفر جزو آن 83 درصد...
    .
    .
    .
    من هم در مورد پشت کنکور موندن یه نظری دارم که میدونم فقط بدرد خودم میخوره! آدم اگه مطمئن باشه که با پشت کنکور موندن موفق میشه و به چیزی که میخواد میرسه، در ضمن حوصله و علاقه هم داره که بمونه، بهتره بمونه. چرا ؟ چون تو دانشگاه که آش نمیدن. چه فرقی داره اصلن؟ این هم یه دوره از زندگی ماست دیگه. من قبول ندارم که با این کار یه سال آدم عقب میمونه.

با این اوصاف من به یه نتیجه رسیدم ( که البته باید حالا حالاها روش فکر کنم). یه سال پشت کنکور میمونم چون دوتا فایده برام داره. اولا که میرم رشته و دانشگاه دلخواهم.
    تا اینجا ok

دوما که با کتابهای درسی جدید آشنا میشم (اگه بخوام معلم شم لازمه)
    این تیکش زیاد درست نیست چون قرار نیست که کتابها تغییرات عجیبی داشته باشند علم و دانش که عوض نمیشه فقط یکم ویرایش کتابها عوض میشه و مباحث بالا پایین میشن وگرنه تا بوده و هست برای پیدا کردن ماکسیمم مینیمم باید مشتق بگیری مساوی صفر قرار بدی

بعد ایشالله میرم امیرکبیر مکانیک میخونم
    اینجا یکم حساسه
    بعضی ها سال اول کنکور میدن و خراب می کنن 5 رقمی میشن و یا 7-8 هزار میارن سال بعد تلاش میکنن و زیر 3 هزار میارن و جایی که می خوان قبول میشن بعضی های دیگه هم هستن مثل شما که سال اول رتبشون نسبتا خوبه ولی نتیجه دلخواهشون نیست و دوباره می خوندد برای 3 رقمی یا 2 رقمی به نظر من دسته دوم کارشون خیلی سخت تره و با توجه به همون تغییرات کتابها کار افرادی که می خوان سال 91 دوباره کنکور بدن باز سخت تر هم میشه ( نگین حرفش تناقض داره چون قراره تست طرح بشه یه نکته کوچیک هم برای غلط زدن تست کافیه)
    در حین دوران دانشجویی، میرم دبیرستان خودمون و به بچه هایی که نیاز دارن، تدریس خصوصی میکنم . مجانی. این کار دوتا فایده داره. یکی این که میفهمم که به درد معلمی میخورم یا نه. دوم این که اگه کارم خوب باشه، شاید تو همون مدرسه مشغول به تدریس شدم. بعد از چهار پنج سال تدریس خصوصی کردن و مکانیک خوندن، دیگه میتونم راحت مسیر آینده رو با دید بازتر انتخاب کنم. شاید هم دوتا شغل رو با هم پیش ببرم.
    می تونی از موسسات خصوصی هم استفاده کنی

در آخر هم اگه به معلمی علاقه زیادی داری می تونی به دانشگاههای تربیت معلم ( مشخصا شهید رجایی تهران) هم فکر کنی
    منم به معلمی علاقه زیادی دارم و به این گزینه هم فکر میکردم ولی چون برام مقدور نبود تهران برم، نشد
    منتها اگه این کار رو بکنی تهش معلم میشی نه مهندس یا چیز دیگه
    البته من دبیری داشتم که تو تربیت معلم درس خونده بود و حالا شاید در سن 32-33 سالگی به طور میانگین روزی 200-300 تومن از کلاس های خصوصیش در میاورد یه دبیر دیگه هم داشتم که عمران شریف خونده بود و علاوه بر داشتن یه شرکت عمرانی درس هم میداد ( خودش میگفت علاقه داره) و خوب معلم معروفی هم هست یعنی شرایطی که شما دوست داری
    در کل منظور اینکه هر دوراهی که پیش روت هست خوبه و آینده روشنی داره ولی تو راه دوم یه قدم عقب تری و باید یه سال دیگه سخت تلاش کنی چون رتبه 2000-3000 رو به زیر 500 آوردن کار سختیه

----------------------------------------------------------------------------------------------

اینم بگم که خیلی برای فکر کردن وقت نداری چون وقتی نتایج اولیه بیاد 2-3 روز بعدش انتخاب رشته شروع میشه و اگه دانشگاه دولتی بزنی و قبول شی دیگه راهی برای کنکور دوباره دادن نیست بنابراین تو این 2-3 هفته کامل فکراتو بکن و از بزرگترها مشورت بگیر که هم بعدا از انتخابت پشیمون نشی و هم تا قبل از اومدن نتایج لیست انتخابات تقریبا معلوم باشه چون اون موقع کارها عجله ای میشه و میدونی که عجله هم کار شیطونه
    Last edited by Reza31001; 10-07-2011 at 22:44.

3. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

شدیدا به بچه های ریاضی پیشنهاد میکنم
    رشته های برق و مکانیک رو به خاطر اسمشون انتخاب نکنین...
    شدیدا توصیه یکنم

5. 7 کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 sسلام

سلام بچه ها این تاپیک رو دیدم اومدم سریع
    ببنم چی بید تا اطلاعاتم رو زیاد کنم ممنون از صحبت هایتان یک چیز هایی گرفتم
    من خودم عملا دنبال یک رشته عادی هستم که نه زیاد سخت باشه و بشه کنارش کار کرد
    شما به نظرت چی خوبه
    خوب خودم از عمران و معماری و طراحی و انمیشن و اینجور چیز ها خوشم می آید یا کاغذی یا کامپیوتری به نظرتون باسه من چی خوبه ؟

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستانی که این تاپیکو نخوندن حتما بخوننش ...

رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام
    من امسال کنکوری بودم هنر هم سراسری هم آزاد.
    سراسری که میخوام نمایش (کارگردانی) رو بزنم آزاد هم که ازاول زدم نمایش
    اما نمیدونم که عملیشون چجوریه؟ آزاد که شنیدم عملی نداره.
    چه کتابها و منابعی برای عملی سراسری باید بخونم؟ چیا باید بلد باشم؟
    راستی من سوره رو هم انتخاب کرده بودم که متاسفانه سینما داشته نه نمایش ولی حالا همینجوری سینما رو هم زدم ولی قبول شدم که میشم نمیرم یا نه برم درسای مشترک نمایش رو پاس کنم بعدش تغییر رشته بدم برم بقیشو بخونم؟
    خلاصه نئیدونم........ این مشاوره ها هم که خودشون بیشتر به مشاوره نیاز دارن.
    هرچی میپرسی میگن بذار دفترچه ی انتخاب رشته بیاد بعدا.......بعد که دفترچه میاد هیچی بلد نیستن بگن!
    تایادم نرفته من شهرستانی هستم ( این شکله واسه اینه که همش باید مثه عقب مونده ها باشیم چرا اینقدر فرق میذارن)
    پیش پیش ممنون از جوابتون

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که این تاپیکو نخوندن حتما بخوننش ...

رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون ولی این که ماله الان نیست!ماله بعد از قبولیه!

10. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

سلام
    رتبه من شده 25 هزاره منطقه 1 و متولد تهرانم و پسر .
    خواهش میکنم کمک کنید

توی کدومشون میتونم قبول شم ؟؟؟؟؟

1.مهندسی پزشکی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد

2.مهندسی عمران موسسه غیر انتفاعی ایوانکی (پیوسته)

3.مهندسی IT دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد

4.مهندسی صنایع موسسه غیرانتفاعی سجاد مشهد

5.مهندسی عمران موسسه غیرانتفاعی سجاد مشهد(پیوسته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هر دوراهی که پیش روت هست خوبه و آینده روشنی داره ولی تو راه دوم یه قدم عقب تری و باید یه سال دیگه سخت تلاش کنی چون رتبه 2000-3000 رو به زیر 500 آوردن کار سختیه

اینم بگم که خیلی برای فکر کردن وقت نداری چون وقتی نتایج اولیه بیاد 2-3 روز بعدش انتخاب رشته شروع میشه
    بسیار بسیار ممنون از صحبت های حساب شده ی شما.
    من سه تا سوال برام پیش اومده. یکی اینکه شما از کجا میدونستی که من رتبم 2 - 3 هزار میشه و میخوام سال دیگه بشم زیر 500 ؟ آخه من این رو تو فروم نگفته بودم! شما از خودم هم دقیقتر تخمین زدی! معلومه که خیلی با هوشی
    دوم اینکه دقیقن چند روز واسه انتخاب رشته فرصت داریم؟ مثلا اگه 10 مرداد نتایج اولیه بیاد، مگه تا آخر مرداد فرصت نداریم؟
    سوم اینکه شما رشتت ریاضیه؟ آخه یادمه روز کنکور ساعت 07:57 پست داده بودی!
    راستی بازم ممنون از پستت.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سوم اینکه شما رشتت ریاضیه؟ آخه یادمه روز کنکور ساعت 07:57 پست داده بودی!
    من وکیل ایشون هستم. مکانیک فردوسی می خونه ایشون. از خرخونای کنکور 89 فروم تشریف دارن...

14. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •