پس چقد طول میکشه که مدیر سایت پیغام رو تایید کنه؟؟
پس چقد طول میکشه که مدیر سایت پیغام رو تایید کنه؟؟
فکر کنم من تا مهرماه که نتایج بین الملل ها رو بدن دوام نیارم...بعدشم که مصاحبه است و معلوم نیست چطور بشه...
اسامی که سنجش واسه بین الملل ها اعلام میکنه چجوریه ؟آخه مثلا من واسه پارسال بین الملل تهران تو کیش رو که نگا می کردم دیدم دانشگاه خودش واسه پزشکی 74 نفر واسه داندان 84 نفر واسه دارو 50 نفر اعلام کرده که برن واسه مصاحبه در حالیکه ظرفیت هر کدوم 60 نفر بوده حالا تو دندان و پزشکی خوب 60 نفر بر می دارن و بقیه رو رد می کنن و لی تو دارو چی که 60 نفر پدیرش داشته 50 نفر دعوت به مصاحبه شدن ؟؟؟یعنی تعداد کمی این رشته (داروسازی)رو تو بین الملل کیش تهران انتخاب کردن ؟؟؟حالا دانشگاه همه این 50 نفر رو پذیرش کرده؟؟
معمولا تمام رشته ها بیش از ظرفیت برای مصاحبه میخوان.
شاید برخی از نفرات برتر نیاز به مصاحبه نداشته باشن ...
سلام با 30 هزار میشه مرحله اول نتایج نیمه متمرکز رشته های پزشکی دندان دارو قبول شد؟
من همه بین المللی ها را زدم . با این رتبه آیا میشه یکی از دانشگاه ها را قبول شد؟
30 هزار چی؟رتبه در سهمیه؟
بله منطقه 1
زاهدان میشه آورد؟
آره احتمالش هست برای مصاحبه اسمتون بیاد ولی نمیشه گفت تو مصاحبه قبول میشین یا نه.
سلام
من فارغ اتحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی هستم. به دلیل علاقه زیادی که به رشته داروسازی دارم در کنکور سراسری 90 شرکت کردم تا در صورت امکان در دانشگاه بین الملل در رشته مورد علاقه ام قبول شوم. من 13 سال پیش یعنی در سال 1377 از مرکز استعدادهای درخشان دیپلم نظام قدیم با معدل کل 36/17 را اخذ نمودم و سال اول دبیرستان با
معدل 16/18 وسال دوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک با معدل 06/17 و سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک با معدل 17/16 .و معدل کل کارشناسی ارشدم نیر 31/15 می باشد. رتبه اینجانب در کنکور نود 25184می باشد .ضمناًمعدل کتبی دیپلم نیز در سال 77 بین 14.95 است در دوره دبیرستان و در مجموع تحصیل دانش آموز فعالی بودم و مدارکی نیز از آن زمان دارم در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز مقالاتی را جهت چاپ در مجلات و ارائه به کنفرانسهای مختلف تدارک دیده و ارایه نموده ام . نمره پایان نامه کارشناسی 5/19 و نمره پایان نامه ارشد نیز با درجه عالی 19 می باشد
با رتبه 25184 (بیست و پنج هزار و صد و هشتاد و چهار ) تجربی منطقه 2 میشه داروسازی بین المل شیراز یا تهران که تو کیشه یا داروی بین الملل شهید بهشتی در قشم ،قبول شد؟خودم هم ساکن کیش هستم و هزینه هم مهم نیست ؟؟؟؟؟؟؟
قبلا هم از همینجا پرسیده بودم که یکی از دوستان گفته بودن صددرصد قبول میشم .یعنی واقعا میشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)