امشب بازیه؟ کی با کی؟ چه زمانی؟
آرژانتین
اروگوئه
برزیل
پاراگوئه
مکزیک
سایر تیم ها
امشب بازیه؟ کی با کی؟ چه زمانی؟
نتیجه نگرفتن لیونل مسی توی تیم ملی یه روند تکراریه!!
از 2006 تا الان....!!!
من هم تقریبا از نیمه دوم دیدم .
خوب شد شبکه سه باز رو گذاشت تا این تاپیک یه تکونی بخوره !
آرزانتین مثل بازی با بولیوی بود . نه پاسکاریهایی که از ارژانتینی ها می شناختیم نه جنگدگی خاص امریکای جنوبی !
ترکیب هافبک تیم ارژانتین خیلی واسم عجیب بود . به نظرم خیلی سخت نیست وقتی بازیکنی مثل پاستوره و دی ماریا رو داری به این شکل ترکیب بچینی !
ارژانتین زمان مارادونا نه این پاستوره رو داشت نه دی ماریا رئال رفته و با تجربه رو . ولی به مراتب بازی سازی های بهتری رو ازشون شاهد بودیم . هر چند در اون تیم به شکلی بازی مسی خراب شده بود.
با مهاجمایی هم که ارژانتین داره راحت می شه بازی های ترکیبی رو توی خط حمله کرد . یه جورایی مثل برزیل دهه 90.
هر چند شاید ارژانتین از خواب بلند شه ولی فکر کنم برزیل شانس بیشتری نسبت به ارژانتین داره . اونا حداقل هماهنگی نسبی رو دارند .
ما که به اندازه شما از فوتبال سر در نمیاریم...ولی شما رو ارجاع می دم به بازی های تیم ملی اسپانیا که ببنید ژاوی بدون مسی چکار می کنه!
این بازیها قراره از شبکه 3 پخش بشه
جام ملتهای آمریکای جنوبی –برزیل و پاراگوئه (پخش با تاخیر)
زمان پخش: دوشنبه 20/4/90 – ساعت 00:45بامداد
-مسابقات جام ملتهای آمریکای جنوبی –آرژانتین و کاستاریکا
زمان پخش: سه شنبه 21/4/90 – ساعت 5:15بامداد
-مسابقات جام ملتهای آمریکای جنوبی –برزیل و اکوادور
زمان پخش: پنجشنبه 23/4/90 – ساعت 5:15بامداد
قضیه ژاوی و اینیستا و مسی مثل مثلثی هست که اگر یک ضلعش نباشه شکل ناقص هست.
اگر چه عملکرد ژاوی و اینیستا در تیم ملی به مراتب خیلی خیلی بهتر از عملکر مسی هست.
اینیستا که جام جهانی گذشته فوق العاده بود.ژاوی هم همچنان مغز متفکر زمین بود. ولی کسی مثل مسی نبود که پاس های ژاوی رو دریافت کنه!!!
مسی توی آرژانتین خیلی تنهاست. کسایی مثل ماسکرانو و کامبیاسو پشتش هستن که بیشتر خوی تدافعی دارن و خلاق و بازیساز نیستن.
سرمربی هم خیلی مهمه.باتیستا اصلا نمی دونه چه شکلی از ستاره هاش باید استفاده کنه.به نظرم بهترین سرمربی آؤژانتین در این سالها پکرمن بود.که اون موقع هم مسی خیلی جوون بود و بعنوان تعویضی میومد تو.و جالب اینه که خیلی خیلی عملکردش توی تیم ملی بهتر از حالش بوده. یه چیز دیگه هم من احساس می کنم اینه که مسی شاید داره واسه تیم ملی کم فروشی می کنه و افتخارات باشگاهی براش بیشتر مهم هست و دوست نداره زیاد به آب و آتیش بزنه و خودش رو خسته کنه!!!
الان رونالدو هم واسه تیم ملی-ش تا حالا کار شاخی نکرده و اون کارهایی که واسه رئال انجام می ده رو هیچ وقت واسه پرتغال نکرده.
+
عکس این قضیه هم هست..
من ایکر کاسیاس و داوید ویا تیم ملی رو خیلی خیلی بیشتر قبول دارم تا کاسیاس و ویای باشگاهی!!!
دوست عزيز با كمال احترام اما من اصلا مفهوم و منطق اين جمله رو درك نميكنم
مسي در تيم ملي نتيجه نگرفته؟
اگه مسي در تيم ملي نتيجه بگيره كه تيم ملي آرژانتين هم نتيجه ميگيره
فكر ميكنم در جواب پست شما بايد دوباره پست قبليم توي صفحه قبل رو بزارم
مگر قراره بازيكن به تنهايي در يه تيم نتيجه بگيره؟ اگه اينجوريه پس بايد بگيم كه مسي يه تنه بارسلونا رو به همه جا رسونده چون بيشترين گل زده و بيشترين پاس گل رو داده پس ديگه ژاوي و اينيستا و پدرو و .... هيچ كاره هستن
در صورتي كه همونجور كه توي پست قبليم گفتم خوب بازي كردن يه فوق ستاره بستگي به خوب بودن سيستم و بازيكناي ديگه داره شما وقتي ميخواين از زمين الماس يا طلا استخراج كنيد بايد وسايل مورد نيازتون رو فراهم كنيد وقتي ميخواين از يه فوق ستاره استفاده كنيد بايد شرايط رو فراهم كنيد
گفتم تا جايي كه من از فوتبال سر در ميارم اصلا درك و رابطه متقابل درستي بين بازيكناي آرژانتين نميبينم هر كسي ساز خودش رو ميزنه آرژانتين هنوز در درك مسي و برآورد خلاقيتها و فراهم كردن شرايط براي مسي ناتوانه اونوقت شما ميگين نتیجه نگرفتن لیونل مسی توی تیم ملی یه روند تکراریه؟
اين سيستم بيمار آرژانتينه كه يه روند تكراري داره
توي تاپيك بارسا يكي از دوستان يه پست دادن قابل تامل بود
اصلا رفتاري كه با مسي در بارسا ميشه رو با رفتاري كه با مسي در آرژانتين ميشه مقايسه كنيد
ژاوي اينيستا پدرو پويول گوارديولا حتي آلوز كه به عنوان يه برزيلي با آرژانتينيها كري داره دائم در حال تعريف و تمجيد از مسي هستن و موفقيت بارسا رو مديون مسي ميدونن
اما توي آرژانتين توز ميگه من چيزي از مسي كم ندارم پاستوره ميگه از اينكه همه جا اسم مسي هست خسته شديم همين نكات نشون ميده بر اساس روانشناسي گروه ها رفتار مجموعه بارسلونا بسيار پيشرفته تر و مدرنتر از رفتار مجموعه آرژانتينه
در بارسا گروه درك كرده كه رفتاري كه بايد با مسي بشه فرق ميكنه با رفتاري كه با يه بازيكن معمولي ميشه
اما در آرژانتين هنوز رفتارهاي سنتي جوامع جهان سوم حاكمه
در واقع در بارسا اطرافيان مسي رو در جايگاه خودش قرار ميدن اما در آرژانتين اطرافياني مثل توز پاستوره و... سعي ميكنن مسي رو از جايگاه خودش پايينتر بيارن و در حد ديگر بازيكنا قرار بدن
خب از اونجايي كه رفتار فردي بازتابي از رفتار گروهه مسي بايد هم در بارسا يه فوق ستاره باشه كه سه چهار ساله فوتبال جهان رو مسحور كرده ولي در آرژانتين تبديل به يه بازيكن معمولي بشه
من تعجب ميكنم كه دوستان هنوز فوتبال رو به عنوان يه پروسه گروهي كه عواملش بر همديگه تاثير متقابل دارن نميبينن و هنوز معتقد هستن كه اين مسيه كه در آرژانتين نتيجه نميگيره
مثل اينه كه بگيم فرمانده وقتي ميبينه سربازش تير رو به هدف نميزنه تفنگ رو مقصر بدونه البته يه تفنگ سالم رو كه وقتي دست يه سربازه ديگه اس خيلي خوب همه تيرها رو به هدف ميزنه
جالبيش اينه كه توي آرژانتين عامل نتيجه نگرفتن به صورت فردي قضاوت ميشه و مسي رو مقصر ميدونيم اما در بارسا كه مسي فوق العاده اس عامل نتيجه گرفتن بر اساس گروه قضاوت ميشه و مسي رو بدون امثال اينيستا و ژاوي موفق نميدونيم كه البته كاملا واضحه كه قضاوت دوم منطقي تر و درست تره
نميدونم جواب شما رو چي بايد بدم
فكر ميكنم شما اصلا پست من رو به دقت نخوندين
توي اسپانيا تقريبا فقط مسي نيستش و ژاوي و اينيستا اكثر بارساييها رو دور برشون ميبينن
اما توي آرژانتين ....
شما به جاي مسي ژاوي يا اينيستا رو به تنهاي بزارين توي آرژانتين ببينين مثلا ژاوي ميتونه همون كاراييي كه در بارسا داره رو در آرژانتين داشته باشه؟
من تعجب ميكنم اصلا دارم اين مسئله رو توضيح ميدم
ژاوي توي بارسا وقتي صاحب توپه انواع و اقسام بازيهاي بدون توپ اطرافش انجام ميشه اما توي آرژانتين تا بخواين به توز و آگرو حالي كنيد كه بازي بدون توپ يعني چي و چجوري حركت كنن كه ژاوي بهترين كارايي رو داشته باشه دو سه تا جام جهاني اومده و تموم شده
البته ژاوي و حتي اينيستا برعكس اون چيزي كه برخي از دوستان فكر ميكنن در اسپانيا يك پنجم كاراييشون در بارسلونا رو هم ندارن
البته كلا غير منطقي هم هست كه هماهنگي در يك تيم باشگاهي رو در تيم ملي هم توقع داشته باشيم
Last edited by گرافيكار; 08-07-2011 at 14:52.
شاید زیاد جالب نباشه که تو این تاپیک اینقدر بحث مسی بشه، اما یه چیزی رو دوست دارم بگم
دوستانی که این دو بازی آرژانتین رو دیدن، انصافا بگن مسی بهترین بازیکن آرژانتین بوده یا نه؟ حداقلش اینه که بگیم در بین مهاجمها بهترین بوده. تو بازی اول که اکثر موقعیتهای تیم روی حرکات اون بود. تو بازی دوم که افتضاح بودن باز مسی دوتا پاس تک به تک ساخت. زانتی یا رومرو هم خوب بودن، اما دیگه بقیه فاجعه رو هم رد کردن. مسی تو این بازی آخر 2-3بار توپ از دست داد (کلا هم 7-8بار توپ گیرش اومد) اما شما شمردید توز چند بار توپ لو داد؟ توز بازیکن خوبیه اما اصلا نمیشه گفت باهوشه. به هیچ وجه بدرد تیم نمیخوره. به خاطر دوندگی زیادش از مجموع لاوتزی و مسی بیشتر توپ بهش میرسه اما بیشتر اونها رو با کله میره تو دفاع و لو میده. تا آخرین لحظه به فکر اینه که خودش ضربه بزنه اما مسی انصافا در اولین فرصت بهترین بازیکن رو پیدا میکنه و بهش پاس میده. یکی از نویسنده های آرژانتینی که در بخش لاتین گل هم مطلب مینویسه گفته بزرگترین اشتباه باتیستا دعوت توز (که تا همین اواخر دعوت نمیشد) بوده.
یا شما بازی کامبیاسو رو ببینید. دقیقا چیکار میکنه تو زمین؟ بازی با کلمبیا برام جالب بود که حتی کلمبیایی ها که اون طور با انرژی یه بازیکن رو پرس میکردن و به مسی و بانگا اصلا فرصت نمیدادن، کامبیاسو رو ول کرده بودن به حال خودش.
مدافعها هم که ماشالله به جونشون مسابقه تک به تک کردن مهاجمهای حریف رو داشتن. حالا بگید تو این تیم فاجعه مسی مقصره و ضعیف کار میکنه؟
به نظر من آرژانتین اینقدر بازیکن داره که با تغییرات خاص بتونه نظم و طراوت به بازیش ببخشه. مثلا اومدن پاستوره به جای کامبیاسو (یا حتی گاگو که با اینکه کل فصل رو بازی نکرد از کامبیاسو تو بازی قبلی بهتر بود). آگرو هم میتونه خیلی خیلی بهتر از لاوتزی باشه. و از همه مهمتر هم بازی کردن هیگواین به عنوان مهاجم مرکزیه که اینجوری هم توز میره رو نیمکت و هم مسی میاد به کناره ها. آرژانتین دنی آلوز و ژاوی نداره که از سمت راست حرکت کنه و مسی بشه مهاجم نوک. اینجوری و با اضافه شدن مهاجم باهوش و شسته رفته ای مثل هیگواین آرژانتین میتونه بیشتر از همیشه به بهترین بازیکن جهان تکیه کنه و بهش مرکزیت بده. در حالی که توز مثل راه آب سینک همه توپها رو میکشونه سمت خودش
برای اینکه شبهات شما برطرف شه ...مجدد شما رو ارجاع می دم به اسپانیایی که با اقتدار قهرمان یورو شد...یا حتی بارسلونا قبل از اومدن مسی.
مسی بدون ژاوی و اینیستا، همینیه که تو تیم ملی آرژانتین می بینیم...
------------------
آرژانتین تا حالا از مربی غیر وطنی استفاده کرده؟ برزیل تا اونجایی که یادمه نکرده... به نظر من این موضوع کم کم باعث میشه فوتبال اروپا از امریکای جنوبی پیش بیفته...واقعا کسی مثل منزس چه چیز خاصی داره که بیاد مربی تیم برزیل بشه؟؟
شما میگید که تاکتیک مربی ها و نفرات تیم آرژانتین مانع این هست که مسی به افتخارات ملی دست پیدا کنه
قبول ولی:
آیا پکرمن -آلفیو باسیله-مارادونا-باتیستا همگی مشکل دارن که مسی نمیتونه توی تیم ملیش موفق باشه؟
ما درباره تیم ملی آرژانتین صحبت میکنیم نه مالدیو و سنگال و گینه بیسائو!
این تیم 2 بار قهرمان جهان شده!و همیشه یکی از ابر قدرتهای فوتبال بوده و هست و تیم ملیش کلکسیونی از ستاره هاست!
حالا توس و آگرو و پاستوره همه بی کیفیت و حسودن؟؟
همین توس بیچاره چندتا گل توی المپیک 2004 زد تا مسی تونست به بزرگترین افتخارش با تیم ملی آرژانتین نائل بشه(گرفتن طلای المپیک)
پاستوره که الان از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال اروپا همه تیمها در به در دنبالشن!!
اصلا مگر کنار مارادونا کی بود که 2 بار آرژانتین رو قهرمان جهانش کرد؟؟
چرا همون لشگر شکست خورده فرانسه 2002 با همون نفرات+زیدان توی 2006 تا فینال رفتن؟؟
Last edited by H A M A S; 08-07-2011 at 20:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)