با سلام ببخشید میشه سوال منو جواب بدین برای یه سیستم ضبط پایونر بهتره یا جی وی سی من الان جی وی سی مدل kd-616 دارم
با سلام ببخشید میشه سوال منو جواب بدین برای یه سیستم ضبط پایونر بهتره یا جی وی سی من الان جی وی سی مدل kd-616 دارم
سلام
نظر شما راجع به پایونیر 4350 چیه؟
ممنون
???????????????????????????????
با این قطعات فرق چندانی نمی کنه شاید با پاییونیر بدترم بشه
من یه ظبط مارشال دارم الان خیلی بی کیفیته ! جای یو اس بی هم نداره !
به نظر شما چه ظبطی واسه من خوبه !
من خیلی اهنگهایی با بیس بالا گوش میدم !
یه ظبط خوب با یه باند خوب به من معرفی کنید؟؟
مرسی !
ممنون از دوستای زحمت کش !
سلام
شما بودجتون چقدره؟اگر BASS قوي ميخواهيد بايد آمپليفاير قدرت تهيه نمائيد.
پخش ميتونيد كن وود 7016 يا پايونير سري 7 مثل 7150 تهيه نمائيد.
اسپيكر (كه بايد براي اون آمپ تهيه نمائيد) هرتز از سري هاي انرژي رو شديدا توصيه ميكنم،مدل HCX690 اسپيكر پرقدرتيه ودوستاني كه نصب كردن بسار راضي بودن ديستورشن بسيار پائين و شفافيت صداي بالا جزو خصوصيات اين اسپير هست.با توجه به قدرت RMS 130 واتي نياز به يه آمپ قوي داره.من هنوز نشنيدم صداش رو ولي اساتيدي كه گوش دادن همگي تائيد كردن.
سلام
برای باند فابریکای 206
چه پخشی که یو اس بی میخوره خوب متچ میشه که به نسبت از پخش فابریکش بهتر بشه ؟
قیمت : تا 110 تومن اینا
JVC R416 یا SONY GT500 یا .... ؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سلام خدمته همه دوستان من میخواستم روی ال 90 یکی از این مدل های ال سی دی کشویی بندازم ولی از اطرافیان شنیدم که هد یونیت نمیشه از روی ماشین برداشت و همونجا باید بزاریش و ماشین و ترک کنی و با توجه به من دانشجو هستم می خواستم راهنماییم کنین در ضمن من علاقه ی زیادی دارم که موزیک ودیو توی ماشین ببینم . ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنین !
سلام
بله پخشهائی که مانیتور کشوئی دارن،فقط یه قسمت کئچکی از روی فیس برداشته میشه . کاملا فیس جدا نمیشه. البته اون قسمت که برداشته میشه یعنی عملا دیگه بدرد نمیخوره ولی خب آقایان دزد که نمیدونن،شیشه رو میشکنن و ...
خب با توجه با این موضوع و اینکه تمایل دارم موزیک با تصویرش تویه ماشین پخش بشه شما جه هد یونیتیو پیشنهاد میکنین !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)