تبریک
به عنوان عیدیش موسیخی رو برگردونید ما هم یه دلی از عزا در بیاریم لول
تبریک
به عنوان عیدیش موسیخی رو برگردونید ما هم یه دلی از عزا در بیاریم لول
مبارک همه دوستان و دستندرکاران باشه ، و امیدوارم باهم بتونیم یه فروم خوبی بسازیم، مبارک![]()
7 ساله شدن فروم P30World رو به همه دوستان تبریک میگم و از تمامی کسانی که برای این فروم زحمت کشیدند تشکر میکنم .
برای همگی دوستان موفقیت و سعادت مندی آرزو میکنم و برای فروم پیشرفت هر چه بیشتر و روز به روز بهتر شدنش رو آرزومندم .
مبارک باشه و ایشاالله 100 ساله بشه
خیلی قشنگ بود این پست نقل قول کردم با اجازه
خوب یک سال دیگه هم گذشت!!(اگرچه بدون انجمن موسیقی)
امیدوارم سال بعدیمون از سال های قبل خیلی خیلی بهتر باشه!!
موفق باشید
با تشکر از شاهین عزیز................
مبارکه...........
به سلامتی همه بچه ها ی P30 WORLD مخصوصا قسمت بازیهای ویدیویی.....................
![]()
به به به مبارک باشه ایشالله ! تولدش مبارک باشه ! هر روز بهتراز دیروز باشه!!!
هرچی فکر میکنم می بینم خیلی حوصله میخواد هرکی تو این دوره زمونه با این همه مشغله ی کاری تو فروم های علمی تخصصی فعالیت کنه.
پس واسه تمام بچه هایی که اینجا مدیریت میکنن و کسایی که به هر نحوی به هر کسی کمک میکنن باید خسته نباشید بگین.
بی شک اگر این پی سی ولد نبود خیلی ها خیلی سوالاها و مشکلاتی داشتند که به این راحتی به جوابشون نمیرسیدن!!!
واسه من که خیلی خوب بود.
باید به گردانندگان و سازندگان و تمام دوست پشت صحنه و جلوی صحنه خسته نباشید بگم!
7 سال کم نیست!!!![]()
مبارکه...امیدوارم هیمینجوری به عنوان بهترین فروم فارسی ادامه پیدا کنه...
![]()
اول یه خسته نباشید و تبریک به همهی بچههای پیسی ورلد؛ بعد یه نکتهای در پست شاهین جان :
تو این لیست جای کاربرای عادی انجمن خالیه، به دو دلیل: 1- خیلی از کاربرای عادی با وجود فعالیت خوب و شاید گاه و بی گاهشون، به درجهی فعالی یا بالاتر نرسیدن و مهمتر 2- اگه کاربرای پیسی نبودن، بازخوردی هم از فعالیتهای فعالا و تیم مدیریت وجود نداشت، در نتیجه انگیزهای هم برای فعالا نبود ...ادمین ها، مدیران، همکاران، ناظرین ، کاربران فعال ، حرفه ای ها ، قدیمی ها ، اونایی که اگه نبودین انجمنی وجود نداشت خسته نباشید .
دست گل همگی درد نکنه
چقدر زود گذشت این 7 سال ... فعالیت در این فروم از تاثیرگذارترین اتفاقاتی بوده که در زندگیم رخ داده ... دوستانی که پیدا کردم، فعالیتی که واسه کاربراش کردم، استفادهای که از اونا بردم و چیزایی که یاد گرفتم، همه و همه انجمن پیسی ورلد رو به دغدغهای تبدیل کرده برام که اعتیاد و البته مسئولیت در اون حالا داره واسه زندگی شخصیم هم مشکلساز میشه !!
اما به جرات میگم، میارزه !!
مبارک باشه ...
تبریک می گم !
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت این انجمن باشیم .
انصافا خودم از زمانی که اینجا عضو شدم ، خیلی چیزها یاد گرفتم .
دست پی سی و تمام کاربرانی که به بقیه کمک می کنند درد نکنه . دست مریزاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)