سلام
حالا که شما می خواهید بازي
با انجین ساخته بشه من حرفی ندارم.
اما من خیلی با انجین ها کار نکردم.
فقط با گیم میکر یه کارهایی كردم.
می تونم کمکی انجام بدم.
سلام
حالا که شما می خواهید بازي
با انجین ساخته بشه من حرفی ندارم.
اما من خیلی با انجین ها کار نکردم.
فقط با گیم میکر یه کارهایی كردم.
می تونم کمکی انجام بدم.
آخه MMB كه ماله ساخت بازي نيست ... اي خدا ... دقت كنيد :
MMB=Multi Media Bilder ساخت برنامه هاي مولتي مديا
Game Maker بازي ساز
به نظر من كه گيم ميكر باشه بهتره !
1- استراتژيك دو بعدي ... !نوشته شده توسط Omid_Sadeghvand
2- 100 %![]()
من اين بازي را ساخته بودم ولي چون حجمش بالا بود نتونستم آپلودش كنم . . . با mmb ميشه همچين چيزي ساخت ؟ گيم ميكر اين امكانات را داره اون داره . . . تازه قابليت سيو هم داره . . . اون داره . . . قابليت گرفتن عكس از بازي را داره ... اون داره ... ؟ و.... !!!
نمي دونم لينكشو بزارم يا خود عكسا... من هردو تاشا مي ذارم .... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی جالبیه اما چیزی نفهمیدم ازش
سلام
منم هم چیزی ازش نفهمیدم اگه بتونی بازی رو آپلود کنی خیلی خوب می شه.
راستی همچین سوالاتی رو که می پرسی با دلفی امکانشون رو هست.
منظورم با Mmb هست . . . !
حجم بازي خيلي زياده چون افكت هاي زادي توش به كار بردم . . . ... مرحله هايش هم زياده . . . منظورم بازي نيست منظورم اينكه مي شه همچين سيستم ذره اي را در Mmb ساخت ؟ تازه سلجر جون سيستم ذره اي در دلفي هم وجود نداره . . . ؟
از نظر من درسته كه mmb مخصوص ساخت بازي نيست ولي باهاش ميشه بهترين بازي دو بعدي رو ساخت و همچنين مي شه در ساخت بازي هاي سه بعدي كارهاي زيادي كرد.
و بايد به عرضتون برسونم كه مي شه با اون سيستم ذره اي نييز ساخت.
همچنين ميشه باهاش سيو هم بذاريم.
همچنين با يه پلاگين پيشرفته ميشه از بازي عكس هم گرفت.
Last edited by bimo; 22-06-2006 at 02:54.
البته من نمي خواهم در كار برنامه نويس ها دخالت كنم اما از نظر من mmb هم بسيار ساده است و هم تقريباً همگي با آن آشنايي دارند.
ميدونم هر كسي برنامه اي رو بلده از اون تعريف ميكنه و ميگه با اين ميسازيم و ديگري ميگه با فلان برنامه.
من نميدونم يه برنامه را براي ساخت بازي انتخاب كنيد.
البته Mmb حجم زیادی را اشغال نمیکنه مثل بازی ترسناک من با این همه عکس و افکت فقط بازی 4.5 است.
شما اگر هلپ Mmb رو نگاه کنید فقط یه اشاره کوچک در ساخت اتوران داده وگرنه کارش ساخت برنامه است و ....
فقط سریع برنامه ساخت بازی رو پیدا کنید از میان برنامه هایی که برای ساخت بازی است.
تذکر : فقط بازی بازی که میسازید مثل بازی های ماریو یا قاچ خور و از این بازیها نباشه و روی یه بازیهای دیگه کار کنید ( بازیهای بزرگ )
موفق و سربلند باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)