پورغلامي: بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غيرممكن نيست
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: اگر 10 نفره نشده بوديم بيش از دو گل به پرسپوليس ميزديم اما با اين حال بعد از باخت با اختلاف دو گل به پرسپوليس، هنوز قهرماني در جام حذفي را از دست ندادهايم.
پورغلامي در نشست خبري پس از بازي اظهار کرد: ما بازي را بسيار خوب شروع کرده بوديم و زود به گل رسيديم، تا دقيقه 30 سه موقعيت گلزني صددرصد را از دست داديم و در موقعيت چهارم به گل رسيديم. بازي کاملا در اختيار ما بود و پرسپوليسيها فقط به دنبال بازيکنان من ميدويدند. اما وقتي 10 نفره شديم شرايط فرق کرد و فشار زيادي را تحمل کرديم فاصله زماني بازي استقلال تا اين مسابقه آن قدر کم بود که 10 نفره شدن کار را براي تيم ما سخت کرد.
وي افزود: در نيمه دوم حريف به سرعت گل زد و ما خيلي خوب جبران کرديم اما پس از آن بازيکنان ملوان احساسي شدند و رشته کار را رها کردند. آنها از شرايط حذفي بودن بازي خارج شدند و خيلي باز بازي کردند. ما بايد بدانيم شرايط بازي در جام حذفي با بازي در ليگ فرق ميکند. حتي ميتوانستيم با اختلاف يک گل به پرسپوليس ببازيم اما متاسفانه چنين نشد. با اين حال از نظر من هنوز همه چيز تمام نشده و ما فرصت جبران داريم. مطمئن باشيد در انزلي يک بازي هجومي انجام ميدهيم.
سرمربي ملوان در ارزيابياش از داوري گفت: من در جايي حضور داشتم که خيلي از صحنهها را به لحاظ تشخيص داوري نديدم. اما گل سوم پرسپوليس را يک لحظه آفسايد ديدم. باقي صحنهها را بايد پس از ديدن فيلم بازي دربارهاش قضاوت کنم.
وي درباره نبود بعضي از بازيکنان ملوان در بازي برگشت مقابل پرسپوليس به دليل مصدوميت يا محروميت گفت: هر مربي دوست دارد تمام بازيکنانش را در اختيار داشته باشد اما بارها شده که چهار، پنج بازيکن ملوان را در اختيار نداشتهام و جايگزينها خوب کار کردهاند، اميدوارم در بازي برگشت جايگزينها خوب باشند. ما بايد بازي باکيفيتي را در انزلي نشان دهيم.
پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا با وجود شکست 4 بر 2 واقعا به بازي برگشت اميدواريد؟ گفت: بارها تجربه چنين جبراني را داشتهايم. جبران شکست با اختلاف دو گل بسيار دشوار است و ما ميدانيم مقابل پرسپوليس در بازي برگشت کار سختي داريم. ما به هر ترتيب ميزبان هستيم و براي برد به ميدان ميرويم، ما بايد خيلي هوشيارانه بازي کنيم. بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غير ممکن نيست. بارها در انزلي و در جام حذفي، جبران چنين نتايجي را در گذشتهها داشتهايم و حريف را با اختلاف دو سه گل بردهايم.
پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا بازيکنانتان پس از بازي با استقلال مغرور نشده بودند گفت: چنين نظري را اصلا قبول ندارم، شما غرور را در ساق کدام يک از بازيکنان ما ديديد؟ تيم ما با وجود 10 نفره شدن خيلي خوب بازي کرد. اگر ما 10 نفره نميشديم ميتوانستيم بيش از دو گل به پرسپوليس بزنيم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید