تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدام تيم قهرمان جام حذفي خواهد شد؟

راي دهنده
78. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپوليس تهران

58 74.36%
  • ملوان بندر انزلي

20 25.64%
صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 159

نام تاپيک: جام حذفی ۱۳۸۹-۹۰ | فینال

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر میاد که طرفدارای سپاهان و استقلال بر ضد پرسپولیس ، با هم متحد شدن!
    تبریک میگم اتحادتون رو!
    همینطور برد پسپولیس رو!

این استقلالیها قبلا بر ضد سپاهان با ما برادر شده بودن!!

پنالتی اول که به نظر من اشتباه بود ، همینطور اخراج مدافع ملوان ، چون توی اون صحنه مدافعانش تقریبا توی یه خط قرار داشتن ، نمیشد بگی تک به تک!
    ولی بغیر از یه پنالتی که باید روی هادی نوروزی اعلام میشد (البته این به اون پنالتی اشتباه در) ، به نظر من مشکل دیگه ای در داوری بازی وجود نداشت

به هر حال پرسپولیس امروز خوب بازی کرد ، ملوان هم فقط نیمه اول خوب بود
    Last edited by Mahdi.p30; 07-06-2011 at 22:53.

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

می دونم پژمان جان ، حرف شما متین
    منم بر اساس منطق خودم گفتم ... حالا ممکن بعد مشخص بشه نظر من از بابت اخراج اشتباه بوده ... نمی دونم .

از این بابت که تبانی بوده و جریانات دیگه در کار بوده کاملا مخالفم . بازی های بسیاری رو تویه فصل بخاطر همین مسایل از دست دادیم ( یه نمونش اگه اشتباه نکنم بازی با همین ملوان تویه آزادی بود )

یه بازی دیگه مونده ، بازی برگشت ، به نظر من تیمی قهرمان میشه که لایق ه .

4. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بازی برگشت باید چه نتایجی رخ بده تا پرسپولیس قهرمان بشه؟البته به غیر از هر نتیجه ای که منجر به برد پرسپولیس بشه.
    مثلاً اگه 5 به 3 ببازیم چی میشه؟یا 3 به 1
    فقط اگه ملوان بتونه 2-0 یا 3-1 ببره ، قهرمان میشه
    برای گلهای بیشتر ، اختلاف بیش از 3 گل لازم است

اگه 5-3 ببازیم ، بازم قهرمانیم
    Last edited by Mahdi.p30; 07-06-2011 at 22:55.

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پورغلامي: بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غيرممكن نيست

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: اگر 10 نفره نشده بوديم بيش از دو گل به پرسپوليس مي‌زديم اما با اين حال بعد از باخت با اختلاف دو گل به پرسپوليس، هنوز قهرماني در جام حذفي را از دست نداده‌ايم.

پورغلامي در نشست خبري پس از بازي اظهار کرد: ما بازي را بسيار خوب شروع کرده بوديم و زود به گل رسيديم، تا دقيقه 30 سه موقعيت گلزني صددرصد را از دست داديم و در موقعيت چهارم به گل رسيديم. بازي کاملا در اختيار ما بود و پرسپوليسي‌ها فقط به دنبال بازيکنان من مي‌دويدند. اما وقتي 10 نفره شديم شرايط فرق کرد و فشار زيادي را تحمل کرديم فاصله زماني بازي استقلال تا اين مسابقه آن قدر کم بود که 10 نفره شدن کار را براي تيم ما سخت کرد.
    وي افزود: در نيمه دوم حريف به سرعت گل زد و ما خيلي خوب جبران کرديم اما پس از آن بازيکنان ملوان احساسي شدند و رشته کار را رها کردند. آنها از شرايط حذفي بودن بازي خارج شدند و خيلي باز بازي کردند. ما بايد بدانيم شرايط بازي در جام حذفي با بازي در ليگ فرق مي‌کند. حتي مي‌توانستيم با اختلاف يک گل به پرسپوليس ببازيم اما متاسفانه چنين نشد. با اين حال از نظر من هنوز همه چيز تمام نشده و ما فرصت جبران داريم. مطمئن باشيد در انزلي يک بازي هجومي انجام مي‌دهيم.
    سرمربي ملوان در ارزيابي‌اش از داوري گفت: من در جايي حضور داشتم که خيلي از صحنه‌ها را به لحاظ تشخيص داوري نديدم. اما گل سوم پرسپوليس را يک لحظه آفسايد ديدم. باقي صحنه‌ها را بايد پس از ديدن فيلم بازي درباره‌اش قضاوت کنم.
    وي درباره نبود بعضي از بازيکنان ملوان در بازي برگشت مقابل پرسپوليس به دليل مصدوميت يا محروميت گفت: هر مربي دوست دارد تمام بازيکنانش را در اختيار داشته باشد اما بارها شده که چهار، پنج بازيکن ملوان را در اختيار نداشته‌ام و جايگزين‌ها خوب کار کرده‌اند، اميدوارم در بازي برگشت جايگزين‌ها خوب باشند. ما بايد بازي باکيفيتي را در انزلي نشان دهيم.
    پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا با وجود شکست 4 بر 2 واقعا به بازي برگشت اميدواريد؟ گفت: بارها تجربه چنين جبراني را داشته‌ايم. جبران شکست با اختلاف دو گل بسيار دشوار است و ما مي‌دانيم مقابل پرسپوليس در بازي برگشت کار سختي داريم. ما به هر ترتيب ميزبان هستيم و براي برد به ميدان مي‌رويم، ما بايد خيلي هوشيارانه بازي کنيم. بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غير ممکن نيست. بارها در انزلي و در جام حذفي، جبران چنين نتايجي را در گذشته‌ها داشته‌ايم و حريف را با اختلاف دو سه گل برده‌ايم.
    پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا بازيکنان‌تان پس از بازي با استقلال مغرور نشده بودند گفت: چنين نظري را اصلا قبول ندارم، شما غرور را در ساق کدام يک از بازيکنان ما ديديد؟ تيم ما با وجود 10 نفره شدن خيلي خوب بازي کرد. اگر ما 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم بيش از دو گل به پرسپوليس بزنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دايي: بهانه‌جويي مي‌كنند؛‌ داور مثل آب خوردن 3 پنالتي ما را نگرفت

سرمربي پرسپوليس گفت: داور مثل آب خوردن از 3 پنالتي ما عبور کرد و آنها را نگرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي در نشست خبري بعد از ديدار مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي را خوب شروع نکرديم و ملوان بهتر از ما بازي کرد. در 15 دقيقه آخر نيمه اول به خود آمديم و نيمه دوم کاملا در اختيار ما بود.
    وي ادامه داد: در نيمه دوم کلاً متفاوت‌تر از نيمه اول بازي کرديم و همه ديدند که ملوان يک توپ آورد و آن توپ داخل دروازه ما رفت. آمده بوديم که بازي را ببريم و خدا را شکر مي‌کنم که با دو گل اختلاف پيروز شديم. من دو باخت به ملوان داده بودم که يکي از آنها را جبران کرديم و سعي مي‌کنيم در انزلي هم پيروز شويم و با خاطره‌اي خوب مسابقات را به پايان برسانيم.
    سرمربي تيم پرسپوليس ضمن انتقاد از عملکرد داور گفت: داور 3 پنالتي براي تيم ما نگرفت. همانطور که در اهواز گفتم داور به سود فولاد پنالتي نگرفته بود امروز به اشتباه به هادي نوروزي کارت زرد داد و بازيکن ما را دو کارته کرد.
    دايي عنوان کرد: بعضي‌ها باختند ولي داور را رنگي خواندند ولي ما امروز 3 پنالتي برايمان گرفته نشد و تعجب من اين است که چرا در مسابقات حذفي اين همه اخطار بايد داده شود. ما همه جوره در اين بازي فشار آورديم و بدشانس بوديم که با گل‌هاي بيشتر پيروز نشديم.
    سرمربي پرسپوليس در ادامه صحبت‌هايش در پاسخ به اين سؤال که آيا مازيار زارع که قبلا ملواني بوده قبل از مسابقه براي زدن ضربات پنالتي اعلام آمادگي کرده بود يا خير، گفت: در ملوان بوده يا نه، تمام شد و رفت. مازيار چند سال است که از ملوان جدا شده؟ او پنالتي را خراب کرد و به تير دروازه زد ولي فداي سرش. در نيمه دوم آمد و با جان و دل بازي کرد.
    دايي در خصوص اينکه آيا در دفاع تيمي پرسپوليس راضي بود يا خير، گفت: معلوم است از دفاع تيمي که 2 گل در خانه‌اش مي‌خورد راضي نيستم. البته منظورم دفاع تيمي است. فکر مي‌کنم به غير از آن توپي که ملواني‌ها در نيمه دوم به زمين ما آوردند و گل شد، در اين نيمه ديگر اشتباهي نداشتيم.
    دايي در پاسخ به اين سؤال که اگر ملوان 10 نفره مي‌شد باز همين نتيجه را بدست مي‌آورديد، گفت: اخراج جزئي از فوتبال است و شايد اگر روي علي عسگر آن خطا را مرتکب نمي‌شدند مي‌توانستيم گل بزنيم. وقتي در دقيقه 45 گل بزنيد روحيه تيم بالا مي‌رود. در بين دو نيمه سر همه بازيکنان در رختکن پائين بود. من معتقد هستم 10 نفره شدن هم جزئي از فوتبال است همانطور که داور مثل آب خوردن از 3 پنالتي ما عبور کرد.
    به گزارش فارس، تماشاگران ملوان پس از پايان بازي با در دست داشتن اسکناس شعارهايي سر دادند و منظورشان اين بود که فدراسيون مي‌خواهد تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در جام حذفي قهرمان شوند.
    دايي در اين خصوص گفت: اين‌ها بهانه است، توقع داشتيد وقتي بازيکن ما تک به تک شده داور کارت قرمز ندهد؟ اتفاقا داور خيلي به آنها لطف داشت. کارشناسان بگويند چند پنالتي براي ما گرفته نشد و اگر اين اتفاق مي‌افتاد امروز کار را در همين جا تمام مي‌کرديم. تماشاگران ملوان بخاطر تعصب به تيمشان و شهر انزلي اين حرف را زدند وگرنه اگر قرار بود فدراسيون کاري را انجام دهد بازي گذشته اين کار را مي‌کرد که ملوان مقابل استقلال پيروز نشود.

در ادامه نشست خبري يکي از خبرنگاران از دايي پرسيد آيا اين روند پيروزي‌هايتان براي فصل بعد هم تکرار مي‌شود يا خير که سرمربي پرسپوليس در پاسخ گفت: شما اول ببينيد فصل آينده من هستم يا نه، بعد چنين سؤالي بپرسيد. اين تيم قبل از هفته‌هاي پاياني ليگ هم خوب بازي کرد و در طول فصل فقط در 4 يا 5 بازي بد بوديم که اين نتايج به ما ضربه زد. خدا را شکر که توانستيم يک مرحله بالاتر برويم و اميدوار هستم در انزلي کار را تمام کنيم.
    در ادامه يکي ديگر از خبرنگاران از سرمربي پرسپوليس سؤال کرد: شما گفتيد داور به ملوان لطف داشت،‌ آيا اگر داور اين‌گونه سوت نمي‌زد، نتيجه برعکس مي‌شد؟ که علي دايي در پاسخ گفت: در اهواز داور به نفع فولاد پنالتي نگرفت و من با شجاعت گفتم و حتي شايد خيلي‌ها ناراحت شدند. اينجا هم داور 3 پنالتي نگرفت پس نتيجه به چه شکل عوض مي‌شود؟ چه زماني بوده که من از شکست فرار کرده باشم ولي شما سؤالت را درست بپرس چون خيلي وقت است که من با شبکه 2 تعامل ندارم. اعتقاد دارم شما سؤالات بودار مي‌پرسيد وگرنه من هميشه پاسخ خبرنگار را داده‌ام و همه شما شاهد هستيد. صحبت من واضح است. من مي‌گويم داور براي ما 3 پنالتي نگرفت. آيا انگليسي صحبت کرد؟ آيا حرفم عربي بود؟ من به فارسي جواب شما را دادم.
    دايي در پاسخ به اين سؤال که براي ديدار برگشت چه راهکاري داريد، گفت: ما امروز خيلي بد شروع کرديم و ملوان ميدان‌داري کرد. در واقع آنها تيم ما را جا مي‌گذاشتند ولي براي بازي برگشت کاري مي‌کنيم که اين اتفاقات نيفتد
    به گزارش فارس، علي دايي در خصوص محرومان پرسپوليس براي بازي آينده، گفت: عليرضا محمد و هادي نوروزي محرومان ما براي ديدار آينده هستند ولي بازيکناني داريم که امروز جزو ليست 18 نفره نبودند و براي آن مسابقه جايگزين خواهند شد.
    وي در ادامه صحبت‌هايش در خصوص اينکه آيا در انزلي براي برد به ميدان مي‌رويد يا احتياط مي‌کنيد، گفت: هنوز هيچ چيز تمام نشده ولي دوست دارم جام را با پيروزي بگيرم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص اينکه آيا با توجه به نزديک شدن به سومين جام در طول مربيگري‌اش آيا از عملکرد خود راضي است يا خير، گفت: من کارم را انجام مي‌دهم و اصلا راجع به خودم صحبت نمي‌کنم. دوست دارم از لحاظ علمي و فني در سطح بالايي باشم و خيلي چيزها ياد بگيرم. من هنوز در ابتداي راه هستم و تازه 4 يا 5 سال است که مربيگري را شروع کردم.
    دايي در پايان در پاسخ به اين سؤال که آيا هواداران در روند پرسپوليس تأثير داشت يا خير، گفت: شک نکنيد که اين سکوها يکي از عوامل موفقيت ما بودند و اين مسئله را نمي‌توان کتمان کرد. ما مديون هوادارانمان هستيم و اميدوارم اتفاقاتي بيفتد که در انزلي هم شاهد حضور اين تماشاگران باشيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

از این بابت که تبانی بوده و جریانات دیگه در کار بوده کاملا مخالفم . بازی های بسیاری رو تویه فصل بخاطر همین مسایل از دست دادیم ( یه نمونش اگه اشتباه نکنم بازی با همین ملوان تویه آزادی بود )
    منم هیچ وقت معتقد نیستم که تبانی هست

حتی به نظر من دایی و تیم پرسپولیس هم از این جریانات جدا هستند

اینا همش همون تصمیمات اون بالایاست که دیشب فردوسی پور هی می گفت

بابا بالاخره آقایون پول دادن برای این تیم

دايي: بهانه‌جويي مي‌كنند؛‌ داور مثل آب خوردن 3 پنالتي ما را نگرفت
    توی هرجای زندگی منم این اتفاقات به نفعم رخ بده بازم قانع نخواهم بود و بیشتر طلب میکنم

دیگه دایی که جای خود دارد

11. 3 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این یکی هم پیروزیه نه پرسپولیس
    هروقت یاد گرفتن که این تیم پیروزیه نه پرسپولیس اون موقع استقلال هم از تاج جدا میشه.
    سایت رسمی باشگاه شما تیم رو به اسمه تاج میشناسه؟
    اصلا کسی دیگه استقلال رو تاج صدا میزنه؟
    اصلا اسمی از تاج برده میشه بعده این همه سال؟
    آدرس اینترنتی سایت باشگاهتون از کلمه تاج استفاده میکنه؟
    مگه اسم قشنگ تر و باشکوه تر از پرسپولیس هم میشه روی این تیم گذاشت؟
    ------------------------------------------------
    برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم
    انتظار داشتم دقیقه های آخر اختلاف رو 3 تا کنیم
    به امید قهرمانی پرسپولیس

13. 6 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

اینا همش همون تصمیمات اون بالایاست که دیشب فردوسی پور هی می گفت

بابا بالاخره آقایون پول دادن برای این تیم
    آخه چه بالای های این طرز فکر دایی جان ناپلئونی به نظر من اصلا درست نیست دوست عزیز

تو داوری به نظر من فقط ایرادش پنالتی نیمه اول بود که درست نبود و اون هم گل نشد اخراج ها هر دو درست بود

اگر به ده نفره شدن ملوانه که تو بازی با استقلال هم ملوان ده نفره شد ولی تونست از پس استقلال بر بیاد که دلیل اصلیش حمایت پر شور تماشاگرهاش و جو انزلی بود
    قبول کنیم که هر تیم دیگری هم در سطح ملوان تو این جو آزادی کاری از دستش بر نمیومد با این اوصاف ملوان نتیجه خوبی گرفت که دو گل هم زد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

آخه چه بالای های این طرز فکر دایی جان ناپلئونی به نظر من اصلا درست نیست دوست عزیز

تو داوری به نظر من فقط ایرادش پنالتی نیمه اول بود که درست نبود و اون هم گل نشد اخراج ها هر دو درست بود

اگر به ده نفره شدن ملوانه که تو بازی با استقلال هم ملوان ده نفره شد ولی تونست از پس استقلال بر بیاد که دلیل اصلیش حمایت پر شور تماشاگرهاش و جو انزلی بود
    قبول کنیم که هر تیم دیگری هم در سطح ملوان تو این جو آزادی کاری از دستش بر نمیومد با این اوصاف ملوان نتیجه خوبی گرفت که دو گل هم زد
    دوست عزیز نیازی نیست به دلیل عدم تطابق افکار من با خودتون تشبیه به کار ببرید

شما اینطور فکر میکنید من اونطور

فعلا که شواهد و نظرات افراد ورزشی بر تایید افکار من بیشتر سنگینی میکنه

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوست عزیز نیازی نیست به دلیل عدم تطابق افکار من با خودتون تشبیه به کار ببرید

شما اینطور فکر میکنید من اونطور

فعلا که شواهد و نظرات افراد ورزشی بر تایید افکار من بیشتر سنگینی میکنه
    شما درست میگید که افکارمون یکی نیست و هر کس نظر خودش رو داره

ولی به جز مجید جلالی و مسئولین تیم های بازنده جام حذفی کدوم افراد یا کارشناسان ورزشی هستند که بگن فداراسیون داره تیم های رنگی رو قهرمان میکنه؟

17. این کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •